Τρόπος εγκατάστασης αντίγραφα ασφαλείας της Microsoft

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 152561 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αντίγραφα ασφαλείας της Microsoft είναι ένα εργαλείο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας που περιλαμβάνονται στα Windows. Αυτό το εργαλείο δεν εγκαθίσταται από προεπιλογή κατά την εγκατάσταση των Windows. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης αντιγράφων ασφαλείας μετά την εγκατάσταση των Windows.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να εγκαταστήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, ακολουθήστε τα εξής βήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η διαδικασία απαιτεί πρόσβαση τις αρχικές δισκέτες των Windows ή το CD-ROM ή το διακομιστή-με-εγκατάσταση (SBS), κοινή χρήση εγκατάστασης των Windows.
  1. Στον Πίνακα Ελέγχου (Control Panel), κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο "Προσθαφαίρεση προγραμμάτων" (Add/Remove Programs).
  2. Στην καρτέλα εγκατάσταση των Windows, κάντε κλικ στην επιλογή Εργαλεία δίσκου (ή Εργαλεία συστήματος) και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Λεπτομέρειες.
  3. Κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για να το επιλέξετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί "ΟΚ".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 152561 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 95
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB152561 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:152561

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com