FIX: Selecteren in vergrendeling

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 153441 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BUG #: 14818 (DCR 6.50)
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

SQL Server 6.5 loopt SELECT INTO binnen een transactie. Tabellen die zijn gemaakt met behulp van SELECT INTO houdt het zuur (atomiciteit consistentie, isolatie, transactie-eigenschappen voor duurzaamheid). Dit betekent ook dat systeem bronnen Als pagina's, uitbreidingen en sloten, worden gehouden voor de duur van de selecteren INTO-instructie. Met grotere systeemobjecten leidt tot de voorwaarde waar veel interne taken kunnen worden geblokkeerd door andere gebruikers uitvoeren selecteren INTO-instructies. Bijvoorbeeld op hoge activiteit servers, veel gebruikers het hulpprogramma SQL Enterprise Manager systeemprocessen controleren kunt op blokkeren elke andere, die leidt tot een toestand waarin de SEM-toepassing wordt reageert.

Meer informatie

Wanneer u een upgrade naar SQL Server 6.5 servicepack 1, selecteer in vergrendelen kenmerken is een instelbare functie systeem. De SELECT INTO met tekstterugloop een transactie blijft de standaardinstelling. Voor gebruikers die willen niet ingedrukt systeemcatalogus vergrendelt de activiteit, zodat een traceringsvlag is toegevoegd voor dergelijke transacties. De traceringsvlag toepassen, start u de server met de -T5302 opdracht parameter of uit een queryvenster gebruiken in de de volgende opdrachten:
dbcc traceon (3604)
go
dbcc traceon (5302)
go
				

Wanneer de traceringsvlag 5302 wordt toegepast en mislukt selecteren in is de tabel nog steeds gemaakt. De vergrendeling gedrag dat u selecteert wordt toegepast voor alle databases binnen de server.Het is belangrijk te begrijpen dat zelfs met trace vlag 5302 ingeschakeld, als een SELECT INTO wordt uitgevoerd in SQL Server 6.5 binnen de context van een expliciete transactie (dat wil zeggen BEGIN TRAN) de systeemtabellen nog worden vergrendeld totdat de transactie is voltooid. Dit is omdat Hoewel de trace markeren kan de server in te voeren SELECT INTO 2 bewerkingen, maken van het doel tabel fase is in feite een DDL-instructie binnen een transactie.

De instructie CREATE TABLE binnen een transactie worden vergrendelingen EX_PAGE houdt op sysobjects, sysindexes en syscolumns. SQL Server 6.0 staat niet toe dat selecteren IN worden uitgevoerd als onderdeel van een door de gebruiker gedefinieerde expliciete transactie. Msg 226 'selecteert in de opdracht niet zou geprobeerd om dit te doen leiden toegestaan binnen een transactie".

Opmerking: Dit probleem geldt niet voor SQL Server 7.0 en hoger.

Eigenschappen

Artikel ID: 153441 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 6.5 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbfix kbnetwork kbmt KB153441 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 153441
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com