Internet Explorer niet geconfigureerd als standaardbrowser

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 153774
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Internet Explorer voor Windows 95 installeert, is het niet automatisch geconfigureerd als standaardbrowser. Wanneer u Internet Explorer uitvoert nadat installeren, kan het volgende bericht worden weergegeven:
Internet Explorer is niet uw standaardbrowser. Wilt u om uw standaardbrowser?
Als u op Neeklikt, wordt dit bericht telkens wanneer die u Internet Explorer start weergegeven.

Oorzaak

Dit probleem treedt op als u een andere webbrowser ook geïnstalleerd Internet Explorer en de eerdere versie van Internet Explorer is niet geconfigureerd als standaardbrowser.

Oplossing

Internet Explorer configureren als standaardbrowser, start u Internet Explorer en klik op Ja wanneer het volgende bericht weergegeven:
Internet Explorer is niet uw standaardbrowser. Wilt u om uw standaardbrowser?
Klik op Neeals u niet wilt dat Internet Explorer de standaardbrowser te zijn. Klik om te voorkomen dat het bericht opnieuw verschijnt, schakelt u het Deze controle altijd uitvoeren bij opstarten selectievakje voordat u op Nee.

Meer informatie

Standaard Internet Explorer gecontroleerd als de standaardbrowser is elke keer wordt gestart. Als Internet-Document (HTML) gekoppeld zijn een andere browser wanneer Internet Explorer wordt gestart, wordt Internet Explorer het is niet de standaardbrowser en vraagt u deze herkent de standaardbrowser.

Als uw eerdere versie van Internet Explorer niet is geconfigureerd als de standaardbrowser Internet Explorer niet automatisch ingesteld als de standaardbrowser en wordt het bericht weergegeven. Als u geen Internet Explorer automatisch geconfigureerd als standaardbrowser, wordt het bericht weergegeven Telkens wanneer u Internet Explorer start totdat u de Deze controle altijd uitvoeren bij opstarten selectievakje.

Om te bepalen welk programma Internet-Document zijn gekoppeld in Windows 95, volg deze stappen:
  1. Dubbelklik op het bureaublad Mijn Computer.
  2. Op de Weergave menu, klikt u op Opties, en klik vervolgens op de Bestandstypen tabblad.
  3. In de Geregistreerde bestandstypen klikt u op Internetdocument (HTML). Het programma dat wordt vermeld op de Bij het openen regel in de Details van bestandstype gebied is het programma dat momenteel Internet-bestanden zijn gekoppeld.
Als Internet-bestanden koppelen aan Internet Explorer in Windows 3.1, als volgt:
  1. Start Bestandsbeheer.
  2. Klik op een htm-bestand om het te selecteren.
  3. Op de Bestand menu, klikt u op Koppelen.
  4. In de Koppelen aan klikt u op selecteren en klik vervolgens op Internet Explorer OK.

Eigenschappen

Artikel ID: 153774 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 juli 2012 - Wijziging: 4.0
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB153774 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 153774
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com