Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το πλήκτρο NUM LOCK για την οθόνη σύνδεσης;

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 154529 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ Αυτό το άρθρο δεν ισχύει για τα Windows NT 4.0 Terminal Server. Αυτό δεν ισχύει σε Windows 2000 Server ή Windows 2000 Advanced Server εκτελεί τις υπηρεσίες Terminal Services.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περιγραφή προβλήματος

Η κατάσταση του πλήκτρου NUM LOCK είναι συγκεκριμένες για κάθε χρήστη και NUM LOCK isdisabled από προεπιλογή. Εάν θέλετε το πλήκτρο NUM LOCK ενεργοποιημένη για χρήση πριν auser πιέζει το συνδυασμό πλήκτρων CTRL + ALT + DEL για να συνδεθείτε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τον Επεξεργαστή μητρώου για να changethe την προεπιλεγμένη συμπεριφορά.

Για να επιλύσουμε αυτό το πρόβλημα για λογαριασμό σας, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση" ενότητα. Εάν μπορείτε να λύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Let me fix it myself" ενότητα.

Αυτόματη επίλυση

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στη σύνδεση Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεσηστο το <b00> </b00>λήψη αρχείουπαράθυρο διαλόγου και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα σε αυτόν τον οδηγό.

Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Microsoft Fix it 50087


Σημείωση Αυτός ο οδηγός ενδέχεται να είναι στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.

Σημείωση Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, μπορείτε να αποθηκεύσετε την αυτόματη επιδιόρθωση σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και, στη συνέχεια, μπορείτε να την εκτελέσετε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Μεταβείτε στην το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;" ενότητα.

Μη αυτόματη επίλυση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να ενεργοποιήσετε το NUM LOCK, πριν από τη σύνδεση του χρήστη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εκτελέστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 2. Μετακίνηση σε
  HKEY_USERS\.Default\Control Panel\Keyboard
  .
 3. Για να αλλάξετε την τιμή για το InitialKeyboardIndicators από 0 έως 2.

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το ζήτημα. Εάν το πρόβλημα επιλύθηκε, χρειάζεστε πλέον αυτό το άρθρο. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.

Αναφορές

217884 NUM LOCK ρύθμιση επαναφορά μετά την αποσύνδεση διακομιστή τερματικού
262625 Τρόπος ορισμού της κατάστασης της λειτουργίας NUM LOCK κατά τη σύνδεση χρησιμοποιώντας μια δέσμη ενεργειών σύνδεσης

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 154529 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 2 Μαΐου 2014 - Αναθεώρηση: 9.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 3.51
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfixme kbmsifixme kbenv kbhowto kbmt KB154529 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 154529

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com