Περιγραφή των τεχνολογιών ActiveX

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 154544 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

ActiveX είναι μια ανοιχτή σύνδεση με την πλατφόρμα που παρέχει στους προγραμματιστές, χρήστες και Web producers γρήγορο και εύκολο τρόπο δημιουργίας ενοποιημένης προγραμμάτων και περιεχομένου για το Internet και Intranets. Χρήση ActiveX, μπορείτε να εισαγάγετε εφέ πολυμέσων, αντικείμενα αλληλεπίδρασης και εξελιγμένες προγράμματα σε μια ιστοσελίδα, δημιουργώντας μια εμπειρία χρήστη έχουν παρόμοια με αυτή της υψηλής ποιότητας πολυμέσα CD-ROM τίτλων εύκολα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτική χρήση. Δεν περιέχει πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων. Εάν αναζητείτε πληροφορίες αντιμετώπισης προβλημάτων που δεν αναφέρονται σε αυτό το άρθρο, επαναλάβετε την αναζήτηση στη Γνωσιακή Βάση της Microsoft (Knowledge Base), χρησιμοποιώντας τις λέξεις-κλειδιά που αναγράφονται στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
242450Τρόπος υποβολής ερωτημάτων στη Γνωσιακή Βάση της Microsoft (Knowledge Base) χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά

Περισσότερες πληροφορίες

ActiveX είναι ένα πρότυπο που επιτρέπει σε στοιχεία του λογισμικού να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα περιβάλλον δικτύου, ανεξάρτητα από τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία τους. Οι περισσότεροι χρήστες του World Wide Web (WWW) θα αντιμετωπίσουν την τεχνολογία ActiveX στη φόρμα των στοιχείων ελέγχου ActiveX, εγγράφων ActiveX και δέσμες ενεργειών ActiveX.

Στοιχεία ελέγχου ActiveX

Στοιχεία ελέγχου ActiveX, παλαιότερα γνωστό ως στοιχεία ελέγχου OLE ή στοιχεία ελέγχου OCX, είναι στοιχεία (ή αντικείμενα) που μπορείτε να εισαγάγετε σε μια ιστοσελίδα ή ένα άλλο πρόγραμμα, έτσι ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά συσκευασμένες λειτουργικότητα που κάποιος άλλος προγραμματισμένα. Για παράδειγμα, τα στοιχεία ελέγχου ActiveX που συμπεριλαμβάνονται με τον Internet Explorer σάς επιτρέπουν να εμπλουτίσετε τις ιστοσελίδες σας με εξελιγμένες δυνατότητες μορφοποίησης και κινούμενες εικόνες.

Ένα κλειδί πλεονέκτημα των στοιχείων ελέγχου ActiveX σε προγράμματα Java και προσθηκών του Netscape είναι ότι τα στοιχεία ελέγχου ActiveX μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε προγράμματα γραμμένα σε πολλές γλώσσες προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων όλων των γλωσσών προγραμματισμού και βάσεων δεδομένων Microsoft.

Εγγράφων ActiveX

Όταν κάνετε περιήγηση με ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web με δυνατότητες ActiveX, όπως ο Internet Explorer εγγράφων ActiveX σάς επιτρέπουν να ανοίξετε ένα πρόγραμμα με τη δική της γραμμές εργαλείων και μενού που είναι διαθέσιμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε αρχεία που δεν είναι σε μορφή HTML, όπως αρχεία του Microsoft Excel ή στο Microsoft Word, χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web με δυνατότητες ActiveX.

Δέσμες ενεργειών ActiveX

ActiveX scripting supports most popular scripting languages, including Microsoft Visual Basic Script and JavaScript. ActiveX scripting can be used to integrate the behavior of several ActiveX controls or Java programs from the Web browser or server, extending their functionality.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 154544 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Internet Explorer 2.01
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB154544 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:154544
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com