Beschrijving van de Just In Time-Compiler

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 154580
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Microsoft Internet Explorer bevat een JIT (Just in time) de compiler dat de wijze welke Java-programma's zijn uitgevoerd.

Meer informatie

JIT-compiler zet bytecodes in native code van de machine. Dit de compilatie slechts eenmaal wordt uitgevoerd en wordt een koppeling gemaakt tussen de bytecode en de bijbehorende gecompileerde code. Het doel van deze proces is om de snelheid waarmee het uitvoeren van Java-programma's. U kunt realiseert een snelheid van meer dan 50 keer wanneer een wiskundig intensieve functies worden uitgevoerd.

Opmerking: sommige Java-programma's worden uitgevoerd op dezelfde snelheid of langzamer wanneer u JIT-compiler gebruikt.

U kunt inschakelen of uitschakelen van JIT-compiler door de volgende stappen:

  1. Klik op Start, wijs Instellingen aan en klik vervolgens op Configuratiescherm.
  2. Dubbelklik op Internet.
  3. Klik op het tabblad Geavanceerd.
  4. Schakel het selectievakje Java JIT-Compiler inschakelen te selecteren of wissen en klik op OK.
Opmerking: U moet afsluiten en start Internet Explorer opnieuw om de wijziging te van kracht.

Eigenschappen

Artikel ID: 154580 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 juli 2012 - Wijziging: 4.0
Trefwoorden: 
kbmt KB154580 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 154580
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com