Περιγραφές Java, JScript και JavaScript

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 154585 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο παρέχει σύντομες περιγραφές της Java, JavaScript και JScript. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Java, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο web:
http://www.Microsoft.com/mscorp/Java
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη JScript και JavaScript, ανατρέξτε στην ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο web:
.aspx http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/72bd815a (vs.71)

Περισσότερες πληροφορίες

Java

Η Java είναι μια αντικειμενοστρεφής γλώσσα προγραμματισμού που ανάπτυξε Sun Microsystems. Η Java είναι ανεξάρτητες πλατφόρμας, εφαρμογές πολλαπλών νημάτων προγραμματισμού περιβάλλον σχεδιασμένο για τη δημιουργία προγραμμάτων και εφαρμογές για το Internet και σε intranet.

Με την υποστήριξη Java για τον Microsoft Internet Explorer, η Microsoft παρέχει Εφαρμογή Java που υποστηρίζει την εκτέλεση προγραμμάτων Java στο Microsoft Ο Internet Explorer.

JavaScript

Η JavaScript είναι μια γλώσσα δέσμης ενεργειών που αναπτύχθηκε από τη Netscape Communications σχεδιασμένο για ανάπτυξη υπολογιστή-πελάτη και διακομιστή εφαρμογών Internet. Netscape Navigator έχει σχεδιαστεί για να ερμηνεύσει JavaScript που είναι ενσωματωμένες στις σελίδες Web. Η JavaScript είναι ανεξάρτητη από τη γλώσσα Java της Sun Microsystem.

JScript

Microsoft JScript είναι μια ανοιχτή υλοποίηση του Netscape JavaScript. JScript είναι μια γλώσσα δέσμης ενεργειών υψηλής απόδοσης έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσετε ενεργό ηλεκτρονικό περιεχόμενο για το World Wide Web. JScript επιτρέπει στους προγραμματιστές να συνδέσετε και να αυτοματοποιήσετε μια ποικιλία αντικειμένων σε σελίδες Web, συμπεριλαμβανομένων των ActiveX τα στοιχεία ελέγχου και τα προγράμματα Java. Microsoft Internet Explorer έχει σχεδιαστεί για να ερμηνεία JScript που είναι ενσωματωμένες στις σελίδες Web.

Τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών που περιγράφει αυτό το άρθρο έχουν κατασκευαστεί από εταιρείες που είναι ανεξάρτητοι της Microsoft. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, σιωπηρή ή άλλη, όσον αφορά τις επιδόσεις ή την αξιοπιστία αυτών των προϊόντων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 154585 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kb3rdparty kbusage kbmt KB154585 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:154585
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com