Τρόπος χρήσης κατάσταση παρουσίασης στο Microsoft Internet Explorer

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 154780 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Ο Internet Explorer περιλαμβάνει μια δυνατότητα κατάσταση παρουσίασης που σας επιτρέπει να πρόσβαση μόνο σε σελίδες Web. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης της λειτουργίας περίπτερο δυνατότητα του Internet Explorer.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν εκτελείτε τον Internet Explorer σε κατάσταση παρουσίασης, ο τίτλος του Internet Explorer γραμμή, μενού, γραμμές εργαλείων και η γραμμή κατάστασης δεν εμφανίζονται και Internet Explorer εκτελείται σε κατάσταση λειτουργίας πλήρους οθόνης. Στη γραμμή εργασιών των Windows 95 δεν είναι εμφανίζεται, αλλά μπορείτε να μεταβείτε σε άλλα προγράμματα που εκτελούνται, πατώντας ALT + TAB ή CTRL + ALT + DEL. Επειδή ο Internet Explorer εκτελείται σε λειτουργία πλήρους οθόνης, η πρόσβαση στην επιφάνεια εργασίας των Windows 95, μέχρι να κλείσετε τον Internet Explorer.

Τρόπος εκκίνησης του Internet Explorer σε κατάσταση παρουσίασης

Για να ξεκινήσετε τον Internet Explorer σε κατάσταση παρουσίασης, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή στο του Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ OK
Το Iexplore -k του διαφημιζόμενου πελάτη Β
Όπου του διαφημιζόμενου πελάτη Β είναι η διεύθυνση της ιστοσελίδας για την ιστοσελίδα που θέλετε να εμφανίζεται κατά την εκκίνηση του Internet Explorer. Εάν δεν καθορίσετε μια σελίδα Web με το Άνοιγμα πλαίσιο, ο Internet Explorer ανοίγει την αρχική σας σελίδα. Σημειώστε ότι η ιστοσελίδα που μπορείτε να καθορίσετε να είναι ιστοσελίδας στο Internet, ο υπολογιστής σας ή άλλον υπολογιστή στο δίκτυο.

Για να ξεκινήσετε τον Internet Explorer σε κατάσταση παρουσίασης και ξεκινήστε τον Internet Explorer με την τοποθεσία της Microsoft στο Web, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Εκτέλεση, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε Το Iexplore www.microsoft.com -k Στο Άνοιγμα πλαίσιο.

Για να ξεκινήσετε τον Internet Explorer σε κατάσταση παρουσίασης και ξεκινήστε τον Internet Explorer με τη σελίδα Example.htm Web που βρίσκεται στο φάκελο "τα έγγραφά μου" στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Εκτέλεση, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε Το Iexplore -k "c:\my documents\example.htm" Στο Άνοιγμα πλαίσιο.

Για να ξεκινήσετε τον Internet Explorer σε κατάσταση παρουσίασης και ξεκινήστε τον Internet Explorer με τη σελίδα Example.htm Web που βρίσκεται σε άλλον υπολογιστή στο δίκτυο, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Εκτέλεση, και στη συνέχεια πληκτρολογήστε Το Iexplore -k \\SERVER\Κοινόχρηστο_στοιχείο\Example.htm Στο Άνοιγμα πλαίσιο, όπου SERVER AND Κοινόχρηστο_στοιχείο είναι το διακομιστή δικτύου και το κοινόχρηστο στοιχείο όπου βρίσκεται η σελίδα Web.

Πώς να κλείσετε τον Internet Explorer

Για να κλείσετε τον Internet Explorer, όταν λειτουργεί σε κατάσταση παρουσίασης, πατήστε το πλήκτρο ALT + F4. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να κλείσετε κατάσταση παρουσίασης, εάν δεν τερματίσετε επίσης τον Internet Explorer.

Συντομεύσεις πληκτρολογίου για την κατάσταση παρουσίασης

  Key combination Function
  -----------------------------------------------------------
  CTRL+A      Select all (editing)
  CTRL+B      Organize favorites
  CTRL+C      Copy (editing)
  CTRL+F      Find (on current page)
  CTRL+H      View History folder
  CTRL+L      Open Location dialog box
  CTRL+N      New window (opens in non-Kiosk mode)
  CTRL+O      Open Location dialog box (same as CTRL+L)
  CTRL+P      Print
  CTRL+R      Refresh
  CTRL+S      Save
  CTRL+V      Paste (editing)
  CTRL+W      Close (same as ALT+F4)
  CTRL+X      Cut (editing)
  ALT+F4      Close
  ALT+LEFT ARROW  Back
  ALT+RIGHT ARROW Forward
  ESC       Stop
  F5        Refresh
				

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 154780 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB154780 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:154780

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com