Μαύρη οθόνη κατά την εκκίνηση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 155053
Για την έκδοση των Microsoft Windows XP αυτό το άρθρο, ανατρέξτε στην ενότητα 314503.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κάνετε επανεκκίνηση του Microsoft Windows x 86-based, τον υπολογιστή σταματά με μια μαύρη οθόνη αμέσως μετά την ενέργειας στην αυτοδοκιμή Ολοκλήρωση (POST).

Αιτία

Είναι κατεστραμμένη η κύρια εγγραφή εκκίνησης (MBR), πίνακες διαμερισμάτων, του τομέα εκκίνησης ή το αρχείο NTLDR.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

 1. Δημιουργήστε μια δισκέτα εκκίνησης των Microsoft Windows για να ξεκινήσετε τον υπολογιστή. Για πρόσθετες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακή Βάση της Microsoft:
  119467 Τρόπος δημιουργίας μιας δισκέτας εκκίνησης για ένα διαμέρισμα NTFS ή FAT
  Εάν μπορείτε να ξεκινήσετε τον υπολογιστή χωρίς σφάλματα, η καταστροφή περιορίζεται η κύρια εγγραφή εκκίνησης (MBR), του τομέα εκκίνησης ή το αρχείο NTLDR. Μετά την εκτέλεση των Windows, αντίγραφα αμέσως όλα τα δεδομένα της τιμής. Χρήση δισκέτας Ο διαχειριστής για να επαληθεύσετε ότι τα διαμερίσματα της μονάδας δίσκου εκκίνησης της σωστό μέγεθος. Εάν υπάρχουν διαμερίσματα που δεν είναι έγκυρη, η καλύτερη λύση είναι να Δημιουργήστε ξανά αυτά τα διαμερίσματα και να διαμορφώσετε μονάδες που επηρεάζονται, στη συνέχεια επαναφέρετε τα δεδομένα από το πιο πρόσφατο αντιγράφων ταινίας. Εάν το σύστημα δεν μπορεί να ξεκινήσει από τα Windows ένα δίσκο εκκίνησης που θα πιθανότατα πρέπει να επανεγκαταστήσετε τα Windows και να επαναφέρετε από μαγνητοταινία.
 2. Εκτελέστε το πιο πρόσφατο λογισμικό για να επαληθεύσετε υπάρχει ιός δεν ανίχνευσης ιών. Μ s-DOS ιών είναι επαρκείς για το σκοπό αυτό, ακόμη και αν το είναι το σύστημα αρχείων NTFS. Προγράμματα του Μ s-DOS ιού μπορεί να εκτελεστεί από μια Δισκέτα εκκίνησης MS-DOS.
 3. Βεβαιωθείτε ότι η κύρια εγγραφή εκκίνησης (MBR) είναι έγκυρη. Εκκίνηση από μια ιούς Έκδοση 5.0 ή νεότερη δισκέτα εκκίνησης MS-DOS με το FDISK σε αυτό. Εκτελέστε το η παρακάτω εντολή:
  ΤΟ FDISK/MBR
  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ: Εάν ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από ιό, χρησιμοποιώντας το FDISK/MBR διακόπτη ενδέχεται να μην μπορείτε να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας. Πριν από χρήση της εντολής FDISK/MBR εντολή πρέπει να είναι βέβαιοι ότι ο υπολογιστής σας έχει προσβληθεί από ιό.

  Πριν να εκτελέσετε αυτό το βήμα, ανατρέξτε στις ακόλουθες γνώσεις Microsoft Άρθρο βάσης:
  166454 Χρησιμοποιώντας το FDISK/MBR για την αντιμετώπιση προβλημάτων εκκίνησης των Windows NT
 4. Εάν το πρωτεύον διαμέρισμα εκκίνησης είναι ένας πίνακας εκχώρησης αρχείων (FAT) διαμέρισμα, εκκίνηση από μια δισκέτα MS-DOS, εκτελέστε μια εντολή SYS C: η μονάδα δίσκου με δυνατότητα εκκίνησης, MS-DOS και κατόπιν εκτελέστε το βήμα 5 για να αντικαταστήσετε το Τομέας εκκίνησης των Windows.
 5. Εκτέλεση των Windows εγκατάστασης και ενεργοποιήστε την επιλογή επιδιόρθωσης. Επιλέξτε το Να επιθεωρούν τομέα εκκίνησης και επιλογές επαναφοράς περιβάλλοντος εκκίνησης. Εάν το κατεστραμμένο τομέα εκκίνησης της μονάδας δίσκου εκκίνησης, αυτό πρέπει να το επιδιορθώσετε.
 6. Εάν το σύστημα εξακολουθεί να αποτυγχάνει για εκκίνηση σωστά, χρησιμοποιήστε Attrib.exe ή Διαχείριση αρχείων για να καταργήσετε τα χαρακτηριστικά αρχείων από το αρχείο NTLDR βρίσκεται στον ριζικό κατάλογο του διαμερίσματος του συστήματος. Αντιγράψετε ένα νέο αρχείο NTLDR από το κατάλογο i386 του CD-ROM, για να αντικαταστήσετε το υπάρχον Windows μία.
 7. Εάν εκτελείτε τα Windows και το διαμέρισμα συστήματος είναι NTFS, ενδέχεται να έχετε μια κατακερματισμένη MFT που αποτρέπει την εκκίνηση του συστήματος.Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου σχετικά με την ενημέρωση του τομέα εκκίνησης παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο σχετικά με την ενημέρωση του τομέα εκκίνησης της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  228734 Δεν πραγματοποιεί εκκίνηση των Windows NT με ιδιαίτερα κατακερματισμένων MFT

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 155053 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbusage kbmt KB155053 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:155053

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com