Word: Wat Is de functie AutoRecover in Word?

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 156574 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

De AutoHerstel-functie gebruiken in Word te herstellen van een Word-document als uw computer verliest macht of als een fout optreedt terwijl u werken in een document.

Meer informatie

De functie AutoHerstel maakt een bestand herstellen met een vergelijkbaar 'AutoHerstel opslaan van <file name="">.doc'. Wanneer u Word opnieuw wordt gestart, Word het systeem voor bestanden met de naam 'AutoHerstel' en het zoeken probeert automatisch om deze bestanden te openen. Als Word geslaagd is herstellen van het bestand wordt geopend in Word het. De titelbalk van het document wordt weergegeven. de naam van de documenten als '<file name=""> (hersteld)'. U kunt het bestand opslaan. op dit moment. </file></file>

De functie AutoHerstel instellen in Word:

  1. Klik in het menu Extra op opties.
  2. Kies het tabblad opslaan en selecteer de ' AutoHerstel-info opslaan elke " selectievakje. Het vak minuten ingesteld op het gewenste tijdsinterval tussen AutoHerstel is opgeslagen.
De functie AutoHerstel is geen vervanging voor het opslaan van een document. Er is geen functie in Word automatisch opslaan van uw bestanden. U moet periodiek opslaan van documenten.

Een document opslaan in Word:

  1. Klik in het menu bestand op opslaan.
  2. Selecteer in het vak Opslaan In de gewenste locatie.
  3. Typ in het vak Bestandsnaam de naam die u wilt het bestand, en Klik op opslaan.
Zie voor meer informatie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
156577 Word 97: Kan niet verloren Document herstellen

156573 Word 97: Hoe u tekst uit een willekeurig bestand herstellen

Eigenschappen

Artikel ID: 156574 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 97 Standard Edition
  • Microsoft Word 98 voor Macintosh
Trefwoorden: 
kbmt KB156574 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 156574
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com