Nyomtató tevékenység vagy ferde szöveg nyomtatódik, amikor elindítja a Windows-t

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 157145 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU157145
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Amikor elindítja a Windows-t lehet, hogy egy rövid szöveg küldődik a helyi nyomtatóra. Amikor ez megtörténik, akkor a nyomtató lehet, hogy igen, lehet, hogy nem adja ki a papírt a szöveg nyomtatása után. A szöveg változó, de általában tartalmaz kiterjesztett vagy értelmetlen karaktereket. A nyomtató megjeleníthet egy hibakódot is. A Hewlett-Packard LaserJet nyomtatókon "Error 22" hibakód jelenhet meg. Amikor megpróbál kinyomtatni egy dokumentumot, akkor kaphat egy hibaüzenetet, miszerint a nyomtató nincs kapcsolatban a számítógéppel vagy kifogyott a papír.

Oka

Ez a viselkedés akkor fordul elő, amikor a Drvwppqt.vxd virtuális eszköz meghajtó betöltődik vagy ha nem a IEEE 1284 nyomtató kábelt használja.

A megoldás

Ezen illesztőprogram betöltődésének megelőzéséhez kövesse az alábbi lépéseket. MEGJEGYZÉS : Ne alkalmazza ezt a megoldást, ha mágnesszalagos másoló eszköz van csatlakoztatva a párhuzamos portra (LPT) a számítógépén.
  1. Kattintson a Start menüre, mutasson a Keresés-re, majd kattintson a Fájlok vagy Mappák-ra.
  2. A Név ablakban írja be drvwppqt.vxd és kattintson a Keresés-re.
  3. Nevezze át a fájl minden példányát a kiterjesztés megváltoztatásával. Azért kell megváltoztatnia a kiterjesztést, hogy megelőzze az illesztőprogram betöltődését.

További információ

Ez a fájl a Seagate (régebben Arcada) Backup szoftverével telepítődik és általában a Windows\System\Iosbsys mappában helyezkedik el ugyanúgy, mint az Arcada\System mappa.

Ez az illesztőprogram a Windows 98 Backup-pal is telepítődik. A Backup akkor telepítődik, amikor frissíti a Windows 98-at, ha régebbi verziójú Backup volt telepítve mielőtt frissítette a Windows 98-at vagy ha a Backup telepítését választja a Szokásos telepítés opció használatakor.

Az illesztőprogram felismeri a mágnesszalag egységet a párhuzamos portra csatlakoztatva. A felismerési folyamat alatt egy karakteres szöveg küldődik át a párhuzamos portra, hogy értelmezzék a mágnesszalag egységek. Néhány nyomtató ezeket a karaktereket nyomtatandó szövegnek értelmezi. A kimenet szintén a nyomtatóra küldődhet a modem vagy port felismerési folyamat alatt. Ez a kérdés ismerten előfordul még a következő nyomtatóknál:
  • Canon BJC-5000
  • Canon MultiPASS 5000
  • Canon BJC-4300
  • Hewlett-Packard DeskJet 540
  • Hewlett-Packard DeskJet 690C
  • Hewlett-Packard LaserJet 4M+
A Seagate (Arcada) Backup-ot a Saegate Software készítette, egy Microsoft-tól független forgalmazó, nem vállalunk garanciát, más és erre a termékre vonatkozó teljesítményért és megbízhatóságért.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 157145 - Utolsó ellenőrzés: 2013. november 2. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 95
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kb3rdparty kbprb kbprint KB157145
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com