Hogyan kell megőrizni az aktív RAS kapcsolatot a kilépés után

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 158909 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU158909
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Windows NT 4.0 esetén kijelentkezéskor a Remote Access Service (RAS) az összes élő kapcsolatot automatikusan bontja. Ahhoz, hogy a kapcsolat megmaradjon a kijelentkezés után is, engedélyezni kell a KeepRASConnections kulcsot a registry-ben a RAS kliensen.

MEGJEGYZÉS: Ez a viselkedés eltér a korábbi Windows NT RAS verzióktól, ahol a lokális gépről történő kijelentkezéskor megmarad a kapcsolat.

További információ

Figyelmeztetés: A Registry Editor nem megfelelő használata súlyos problémákat okozhat, amit csak a Windows NT újratelepítésével lehet megoldani. A Microsoft nem tudja garantálni, hogy a Registry Editor nem megfelelő használatából származó problémákat el lehet hárítani. Ezt az eszközt mindenki a saját felelőségére használhatja.

A RAS kilépéskori működésének befolyásolásához változtassa meg az alábbi Registry kulcs értékét:
HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon


KeepRasConnections REG_SZ
Érték: 0 or 1
Alapértelmezett: 0 (tiltva)
A módosítás után újra kell indítani a számítógépet.

Alapértelmezésben a Windows NT 4.0 kijelentkezéskor bontja az összes élő RAS kapcsolatot. Ha a fenti Registry kulcsot létrehozza és az értékét 1-re állítja, akkor a RAS kapcsolatok nem szakadnak meg kijelentkezéskor. Ez a Registry kulcs nem jelenik meg a Registryben, egészen addig, amíg fel nem viszi.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 158909 - Utolsó ellenőrzés: 2004. január 16. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
Kulcsszavak: 
kbhowto kbtool kbnetwork KB158909
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com