TMGR: Wat Is Microsoft Team Manager?

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 160490 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Microsoft Team Manager is een nieuwe categorie werkgroep software is ontworpen om vergemakkelijken het beheer van teams en het werk dat ze doen. Het is een gezamenlijke hulpprogramma dat wordt gebruikt om te consolideren, coördineren, en team activiteiten bijhouden. Het bestaat uit de volgende drie afzonderlijke programma's:

Microsoft Team Manager (Teammgr.exe) wordt gebruikt door het teammanager consolideren en alle informatie over het team centraal beheren en de bijbehorende activiteiten. De informatie wordt opgeslagen in een bestand van het team.

Microsoft Team Manager voor teamleden (Teammemb.exe), ook bekend als Afzonderlijke takenlijst wordt maken of bewerken, taken door teamleden gebruikt update-berichten en statusrapporten verzenden naar het teammanager en opslaan taken en notities van de teammanager van het verzonden. Teamleden kunnen ook gebruiken. Microsoft Schedule+ of Microsoft Outlook opslaan of taken weergeven.

Teamstatus (Tmstatus.exe) kunt teamleden niet-vertrouwelijke weergeven gegevens in een Team-bestand zonder deze te wijzigen, zodat ze wat de rest weten het team doet.

Meer informatie

Wie moet gebruiken Microsoft Team Manager

Microsoft Team Manager is ontworpen voor bedienden team managers die:

 • Tussen 4 en 25 directe rapporten beheren
 • Moet hun teams effectiever beheren
 • Gebruik Microsoft Office en/of Microsoft Schedule+ of Microsoft Outlook
Team managers beheren de mensen op hun team, alsmede de werkzaamheden voor de team en zijn verantwoordelijk voor de algehele productiviteit en het welzijn van het team. Deze doelstellingen voor hun team instellen en ervoor zorgen dat deze doelstellingen wordt voldaan effectief beheer. Zij zijn dagelijkse taken beheren, prestaties instellen doelstellingen en gedragsregels voor het team van individuele beoordelingen leden.

Typische verantwoordelijkheden van team managers en teamleden worden vermeld. hieronder, hoewel in de praktijk veel activiteiten en verantwoordelijkheden zijn gezamenlijk wordt gedeeld.

De verantwoordelijkheden van een teammanager omvatten:

 • Identificatie van taken die moeten worden uitgevoerd.
 • Teamactiviteiten, het oplossen van conflicten, planning, coördinatie en effectief gebruik van teamleden.
 • De algehele voortgang van het team en rapporten maken.
 • Tot vaststelling van de doelstellingen van de prestaties en uitvoering prestatiebeoordelingen.
 • Relevante kwesties aan het team communiceren.
De verantwoordelijkheden van een teamlid omvatten:

 • Toegewezen werk effectiever uitvoeren.
 • Identificatie van aanvullende taken uit te voeren.
 • Voortgangsrapportage van taken naar de teammanager van het.
 • Werken met het teammanager doelen instellen.
 • Prestatiebeoordelingen deelnemen.
 • Relevante kwesties aan de teammanager van het communiceert.

Voordelen van Team Manager

Consolidatie en communicatie:

Het Team-bestand bevat alle informatie over het team op één plaats maken het gemakkelijker om het team en haar activiteiten te beheren en om rapporten te maken. Deze bevat informatie over het team, zoals datums, werk, kosten, taakniveau en mensen die zijn toegewezen, alsmede lid niveau informatie, zoals betalen tarieven, werktijden, doelstellingen, voortgang, aantekeningen, beoordelingen, en statusrapporten.

Met behulp van de hulpmiddelen van Microsoft Team Manager, informatie in de taakupdates, statusrapporten en notities kan worden verzonden uit team leden en gemakkelijk in het Team-bestand worden opgenomen. Als het teammanager Sommige van de planning verantwoordelijkheid team leden kan overdragen wenst taken maken in een afzonderlijke takenlijst Microsoft Schedule+ Microsoft Outlook en een taak bijwerken naar de teammanager verzenden zodat hun taken kunnen worden opgenomen in het bestand Team.

Naast de hulpmiddelen, de toepassing van de Status van het Team verhoogt communicatie door teamleden Team weergeven. Hierdoor teamleden kunnen de teammanager helpen bij het herkennen van mogelijke planning problemen en bij de planning.

Consistentie:

Het teammanager kunt de velden die worden weergegeven in het lid beheren Lijst met afzonderlijke taken en in de taakupdate-berichten en onderwerpen rapporten en de frequentie waarmee ze moeten worden verzonden. Dit moedigt consistente prestaties en procedures voor rapportage aan de team.

Planning:

Microsoft Team Manager heeft een unieke planningsengine te probeert de planning van de werkzaamheden op basis van termijnen, prioriteiten, optimaliseren en beperkingen tijdens het werk overbelastingen minimaliseren. Ook helpt het team Manager identificeren en oplossen van conflicten plannen door het markeren van taken zichtbaar met potentiële problemen met de planning en suggesties voor het Deze problemen oplossen.

Bovendien door het Team-bestand met de toepassing Team Status weergeven teamleden kunnen beter te begrijpen hoe hun taken past de groot afbeelding en de informatie die ze nodig hebben om nuttige feedback over de planning. Teamleden kunnen ook kunnen de planning beïnvloeden door of taken in hun lijst met afzonderlijke taken bijwerken en bijwerken van een taak verzenden het teammanager.

Bijhouden:

Microsoft Team Manager kunt de voortgang van teamleden. Werkelijke hoeveelheid werk die door leden van specifieke taken kan nauwkeurig worden ingevoerd in een roosterweergave verlaten de planningsengine om resterende plannen werken. Het teammanager kan de werkelijke hoeveelheid werk invoeren of teamleden kunnen bijwerken. de werkelijke hoeveelheid werk voor een bepaalde periode in (als hun afzonderlijke takenlijst Als Microsoft Schedule+ of Microsoft Outlook) en het verzenden van een taak bijwerken de manager van het team. Bijhouden, werk, kosten en datums, de teammanager kunt maken een sjabloon voor statusrapport voor leden in te vullen en verzenden met opgegeven intervallen. Dit biedt een gestructureerde manier de voortgang in de indeling van een beschrijvende tekst bepalen. Ook het veld Notities in Taakupdates van de kunnen worden gebruikt voor het bijhouden van communicatie tussen de team manager en team leden over specifieke taken. Deze notities zijn Als threads gedateerd behouden.

Doelstellingen en beoordelingen:

Microsoft Team Manager bevat hulpprogramma's waarmee het teammanager maken doelstellingen voor bepaalde teamleden, met de optie voor het koppelen van een of meer taken met elk doel. Het teammanager kan een teamlid prestaties tarief Gebruik een aanpasbare restrictiesysteem op zijn doelstellingen. Rapporten van doel controleren kan worden gemaakt van de doelstellingen voor de afzonderlijke leden. Het doel controleren rapporten geven nuttige informatie tijdens bedrijf prestatiebeoordelingen en kunnen helpen bij het teammanager in coaching teamleden.

Rapportage:

De schat aan informatie in een team-bestand worden weergegeven en afgedrukt vanuit een verschillende informatieve, aanpasbare weergaven. Vele weergaven kunnen worden gefilterd, gegroepeerd of gesorteerd. Er zijn bladweergaven gegevens weergeven in een tabel indeling. Tijdgebonden weergaven taakbalken weergeven en grafisch niveau van de taak en toewijzing niveau werkelijke resterende numeriek weergeven of overbelaste regelmatig en overuren. Notities bij taak, notities met mensen, toewijzing notities, notities doel en algemene team notities kunnen afdrukken vanuit verschillende weergaven, waaronder doel beoordelingen en statusrapporten van teamleden.

Wat Microsoft Team Manager is niet

Microsoft Team Manager moet niet worden verward met klassieke project beheersoftware. De onderstaande punten van de potentiële misverstanden:

Geen Project Management software:

Project management software wordt gebruikt voor het beheren van een project dat een goede is Start en (uiteindelijk) een goede einde en het schema zelf is de primaire focus. Nadruk op mensen, doelstellingen, recensies, Microsoft Team Manager en communicatie onderscheidt van project management software en Hoewel een planningsengine heeft, is het niet een klassieke kritieke pad Motor, methode (CPM). Een bestand van Microsoft Team Manager team kan bestaan uit veel onafhankelijke verleden, huidige en toekomstige activiteiten en projecten die betrekking hebben op het team. Het is van het team en het teamactiviteiten zonder een record voor een continue elke gebeurtenis die bepaalt wanneer het bestand team is voltooid. Er is een recente activiteit op een willekeurig moment in de ontwikkeling van een bestand team voltooid maar die wijzigingen voltooien als toekomstige activiteiten worden toegevoegd en het bestand team wordt officieel nooit voltooid. (Als de tijd gaat op, oude taken kunnen echter worden uit het team bestand verwijderd en gearchiveerd).

Geen een Scheduler Shift:

Microsoft Team Manager is niet een scheduler shift; echter, Microsoft Team Manager bevat informatie over de werktijden voor teamleden en de activiteiten waarvoor ze werken.

Niet een persoonlijk informatiebeheerprogramma (PIM):

Microsoft Team Manager is gericht op de teamactiviteiten van het in plaats van afzonderlijke activiteiten en door een teammanager wordt gebruikt voor het beheren van een team in plaats van een afzonderlijk beheren van persoonlijke gegevens.

Geen invoegtoepassing voor Outlook of Microsoft Schedule+:

Microsoft Team Manager is een invoegtoepassing van Microsoft Schedule+ of Outlook. Deze Sommige integratie met Microsoft Schedule+ en Microsoft Outlook beschikt over maar deze toepassingen niet vereist.

Niet een vervangende kaart tijd:

Microsoft Team Manager is geen vervanging tijdkaart; echter, een team-bestand een rooster voor het bijhouden van de werkelijke hoeveelheid werk bevat.

Niet een Resource Management-invoegtoepassing voor Microsoft Project:

Microsoft Team Manager heeft een integratie met Microsoft Project maar geen Microsoft Project vereist. Een projectmanager met behulp van Microsoft Project kan een teammanager toewijzen aan een taak en verzendt een Team toewijzen. Vervolgens het teammanager kan teamleden toewijzen aan de taak en verzenden van hoog niveau updates naar de projectmanager. De projectmanager ontvangt geen Details over afzonderlijke teamleden.

Het verschil tussen Microsoft Team Manager en projectmanagement software wordt verduidelijkt in de onderstaande tabel vergelijkt de rollen verder gespeeld door een team en het beheer van een project.

Team Managers

 • Hun team en de werkzaamheden die ze beheren.
 • Team managers en hun teams samenwerken op een groot aantal activiteiten zonder een voorgedefinieerde 'definitieve' activiteit het einde van geeft hun samenwerking en de disbanding van het team.
 • Teamleden zijn de directe rapporten van de teammanager. Team managers directe verantwoordelijkheid voor het werk toewijzen aan hun teamleden hebben. Teams zijn meestal functionele groepen.
 • Team managers zijn verantwoordelijk voor het beheer van alle werkzaamheden van de groep inclusief niet-projectgebonden werk, zoals ondersteuning of administratieve gerelateerde taken. Ze ook beheren niet-verwante werk, zoals instelling prestatiedoelstellingen.
 • Team managers zijn voornamelijk resource beperkt. "Hoe kan ik de meest werk gezien het aantal vaste bronnen heb?"

Projectmanagers

 • Coördinatie van projecten en gerelateerde taken.
 • Projectmanagers werken aan projecten met een goed einde als aangegeven door sommige laatste gebeurtenis. De resources van een project kan dezelfde bronnen in een ander project betrokken worden.
 • Projectmanagers coördineren en projecten te overzien, maar meestal geen directe management verantwoordelijkheden toegewezen teamleden hun Project.
 • Projectmanagers zich concentreren op het werk die specifiek is voor hun project.
 • Projectmanagers zijn voornamelijk de taak en tijd is beperkt. "Hoe kan ik dat mijn project wordt uitgevoerd in de kortste tijd?"

Eigenschappen

Artikel ID: 160490 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Team Manager 1.0 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbmt KB160490 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 160490
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com