ACC: Microsoft Access bevat 100% CPU-gebruik tijdens inactiviteit

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 160819 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Matig: Basic macro, codering en interoperabiliteit vereist vaardigheden.

Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u Systeemmonitor gebruiken in Microsoft Windows 95 Microsoft Windows 98 en Microsoft Windows Millennium Edition (Me) of Prestatiemeter in Microsoft Windows NT en Microsoft Windows 2000 bij te houden CPU-gebruik Microsoft Access wordt gerapporteerd 100 procent CPU-bronnen gebruiken Hoewel het erop lijkt dat is Microsoft Access niet actief.

Oorzaak

Tijdens inactiviteit, controleert Microsoft Access voortdurend haar Message queue voor toetsenbord en muis-activiteit controleren.

Status

Dit probleem treedt niet op in Microsoft Access 2000.

Meer informatie

Microsoft Access werd oorspronkelijk ontworpen voor de coöperatieve multitasking-omgeving met Microsoft Windows 3.x. De actieve verwerkingscode ingebouwd in Microsoft Access is ontworpen om ervoor te zorgen dat Microsoft Access start niet achtergrondtaken tijdens korte verwerken perioden van inactiviteit, bijvoorbeeld wanneer een gebruiker tussen toetsaanslagen wordt onderbroken. In de preemptive multitasking-omgeving van Windows 95, Windows 98, Windows Millennium Edition Windows NT en Windows 2000, dit actief verwerking code zorgt ervoor dat Microsoft Access 100 procent CPU-bronnen gebruiken kort tijdens inactiviteit.

Opmerking Windows 95 gebruikt preemptive multitasking voor 32-bits Windows toepassingen en gebruikt voor achterwaartse compatibiliteit coöperatieve multitasking voor 16-bits Windows-toepassingen (toepassingen die zijn geschreven voor Windows 3.x).

Microsoft Access probeert de wachtrijen voor activiteiten voor informatie over de eerste 30 seconden inactiviteit. Gedurende deze tijd rapporteert dat met Prestatiemeter Microsoft Access gebruikt 100 procent CPU-bronnen.

Opmerking CPU-bronnen inactief zijn wordt alleen gebruikt door Microsoft Access. Als uw computer heeft andere processen die u wilt uitvoeren, wordt uitgevoerd. Microsoft Access biedt niet verlagen de prestaties van andere toepassingen zoals worden opgevraagd haar wachtrijen.

Stappen om het gedrag te reproduceren

  1. In Microsoft Windows 2000 Taakbeheer start en klik vervolgens op het tabblad prestaties .
  2. Start Kladblok.
  3. Start Access en zorg ervoor dat deze wordt uitgevoerd in een niet-gemaximaliseerd het venster.
  4. Open de voorbeelddatabase Noordenwind.mdb.
  5. Open de tabel Verzenders en voer ten minste één nieuwe record.
  6. Overschakelen naar Kladblok.
U ziet de geschiedenis van CPU-gebruik. Voor de eerste 20 tot 30 seconden van de de tijd dat toegang tot de focus verliest, moet er een piek van 100 procent processor.

Eigenschappen

Artikel ID: 160819 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Access 2.0 Standard Edition
  • Microsoft Access 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbenv kbprb kbmt KB160819 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 160819
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com