Outlook 97: Contactinformatie wordt niet weergegeven in het adresboek

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 161349 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u het adresboek geadresseerden van een e-mailbericht of een faxbericht te selecteren, wordt informatie uit de map Contactpersonen niet weergegeven in de lijst.

Oorzaak

Dit probleem treedt op omdat Outlook vereist de volgende drie stappen te voltooien voordat uw contactgegevens adres berichten voor u beschikbaar is via het adresboek:
 • Het adresboek van Outlook-service installeren.
 • Markeer de map met contactpersonen voor uw adresboek.
 • Geef een e-mailadres of faxnummer voor elk item dat u weergeven wilt wanneer u berichten.

Oplossing

Gebruik de volgende stappen in deze sectie om dit probleem oplossen.

Outlook Address Book-Service installeren

 1. Klik op Servicesin het menu Extra .
 2. Bevestigen dat de service voor het Outlook-adresboek in de lijst met Beschikbare informatieservices.
 3. Als het adresboek van Outlook-service niet beschikbaar is, klikt u op toevoegen.
 4. In de Service toevoegen aan prfiele het dialoogvenster Selecteer het Adresboek van Outlook in de lijst met beschikbare services.
 5. Klik op OK.
Opmerking: als het Outlook-adresboek niet in de lijst met services beschikbaar toevoegen, raadpleegt u het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
173072 Outlook 97: Outlook Address Book-Service Is niet een Beschikbare Service

Het markeren van uw map met contactpersonen voor uw adresboek

 1. Klik in de mappenlijst op de map die u wilt gebruiken met het adresboek. Als de mappenlijst niet wordt weergegeven, klikt u op Mappenlijst in het menu Beeld .
 2. Wijs mapaan in het menu bestand en klik vervolgens op Eigenschappen voor de naam van de map.
 3. Schakel op het tabblad Outlook-adresboekDeze map weergeven als een e-mailadresboek, typ een beschrijvende naam en klik op OK.

Een e-mailadres of faxnummer controleren

 1. Klik in de mappenlijst op de map contactpersonen .
 2. Dubbelklik op de contactpersoon om het item te openen en bekijken vervolgens de velden voor e-mailadres en/of faxnummer.
Als er geen e-mailadres of faxnummer, weergegeven Outlook niet deze contactpersoon in uw adresboek wanneer u een e-mailbericht of faxbericht.

Meer informatie

In Outlook kunt een map met contactpersonen niet alleen worden gebruikt door het adresboek de primaire map met contactpersonen. Als u een nieuwe map maken contactpersonen 'Vrienden' (zonder aanhalingstekens) genoemd, kunt u opgeven dat de contactpersonen in de map vrienden ook in het adresboek weergegeven met de stappen in de sectie 'Oplossing' van dit artikel.

De mappen met contactpersonen in het adresboek weergegeven als subcategorieën van een post genoemd Outlook-adresboek. Als u het Adresboek van Outlook gebruiken in plaats van de mapnamen klikt, ziet u niet alle contactgegevens. De contactpersoon gegevens wilt bekijken, moet u klikken op de naam van map met de contactpersoon.

Eigenschappen

Artikel ID: 161349 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB161349 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 161349
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com