Τρόπος κατάργησης καταχωρήσεων από το παράθυρο διαλόγου πρόσθετα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 161439 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία του μητρώου. Πριν να επεξεργαστείτε το μητρώο, πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων μητρώου (System.dat και User.dat). Και οι δύο είναι κρυφά αρχεία στο φάκελο των Windows.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν κάνετε κλικ στο κουμπί "πρόσθετα" στο μενού Εργαλεία, δεν μπορείτε να διαγράψετε ένα πρόσθετο από τη λίστα Διαθέσιμα πρόσθετα στο παράθυρο διαλόγου πρόσθετα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Μπορείτε να καταργήσετε ένα στοιχείο από τη λίστα των πρόσθετων, η κατάργηση της καταχώρησης μητρώου με μη αυτόματο τρόπο.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η εσφαλμένη χρήση του επεξεργαστή μητρώου μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα, τα οποία ίσως απαιτήσουν την επανεγκατάσταση των Windows 95. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα σφάλματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του Registry Editor είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) με δική σας ευθύνη.

Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας του μητρώου, προβάλετε το θέμα αλλαγή κλειδιών και τιμών ηλεκτρονική Βοήθεια στον Επεξεργαστή μητρώου (Regedit.exe). Σημειώστε ότι θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας των αρχείων μητρώου (System.dat και User.dat), πριν να επεξεργαστείτε το μητρώο.

Η καταχώρηση μητρώου που φορτώνει το πρόσθετο που μπορούν να αφαιρεθούν με μη αυτόματο τρόπο από το ακόλουθο κλειδί μητρώου:
   \HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\8.0\Excel\Add-in Manager
				
Για να καταργήσετε ένα πρόσθετο από τη λίστα Διαθέσιμα πρόσθετα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Έξοδος από το Microsoft Excel.
  2. Κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση στο μενού "Έναρξη".
  3. Στο πλαίσιο "Εκτέλεση", πληκτρολογήστεRegeditκαι κάντε κλικ στο κουμπί OK.
  4. Εντοπίστε το κλειδί μητρώου που αναφέρονται παραπάνω.
  5. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου του επεξεργαστή μητρώου, εντοπίστε την καταχώρηση για το πρόσθετο που θέλετε δεν είναι πλέον στη λίστα.
  6. Κάντε κλικ στην καταχώρηση και πιέστε το πλήκτρο DELETE. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι (Yes), όταν σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή.
  7. Στο μενού μητρώο, κάντε κλικ στο κουμπί "Έξοδος".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 161439 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Excel 97 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbualink97 kbmt KB161439 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:161439
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com