Internet Explorerin määrittäminen avaamaan Office-asiakirjat niihin liittyvässä Office-sovelluksessa Internet Explorerin sijaan

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 162059 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Tämä artikkeli on aiemmin julkaistu tunnuksella FI162059
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Oire

Kun napsautat Microsoft Office -tiedoston (kuten Microsoft Word- tai Microsoft Excel -asiakirjan) HTML-linkkiä, Internet Explorer saattaa avata tiedoston Internet Explorerissa tiedostoon liittyvän Office-sovelluksen sijaan.

Syy

Tämä ongelma saattaa ilmetä, jos Internet Explorer on määritetty tietokoneeseen asennettujen Office-sovellusten tiedostojen pääsovellukseksi. Internet Explorer on oletusarvon mukaan Office-sovellusten pääsovellus.

Ratkaisu

Jos haluat, että Internet Explorer määritetään puolestasi avaamaan Office-tiedostoja asianmukaisessa Office-ohjelmassa, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat korjata tämän ongelman mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestaniJos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Fix it -ratkaisun painiketta tai linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.


Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50399


Huomautuksia
 • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla saatavana vain englanninkielisenä. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
 • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, tallenna Fix it -ratkaisu muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita se sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Siirry seuraavaksi Korjasiko tämä ongelman? -osaan.Haluan korjata ongelman itse

Voit määrittää Internet Explorerin avaamaan Office-tiedostot niihin liittyvässä Office-sovelluksessa Internet Explorerin tilaan jollakin seuraavista tavoista.

Huomautus Näiden toimien tekeminen määrittää Internet Explorerin avaamaan Office-tiedostot niihin liittyvässä Office-sovelluksessa kaikille tietokoneen käyttäjille.

Tapa 1: Kansion asetukset -työkalun käyttäminen

Huomautus Jos käyttöjärjestelmäsi on Windows NT 4.0, et välttämättä määrittämään Internet Exploreria avaamaan Office-tiedostoja niihin liittyvässä Office-sovelluksessa seuraavien toimien avulla. Jos käyttöjärjestelmäsi on Windows NT 4.0, käytä tapaa 2.

Huomautus Jos käytössäsi on Terminal Server Windows 2000:ssa tai Windows Server 2003:ssa, et välttämättä pysty avaamaan Muokkaa tiedostotyyppiä -valintaikkunaa valitsemalla Lisäasetukset näiden ohjeiden vaiheessa 4. Tämä ongelma ilmenee, jos NoFileAssociate-käytäntö on otettu käyttöön. Kun tämä käytäntö on otettu käyttöön, käyttäjät (järjestelmänvalvojat mukaan lukien) eivät pysty muuttamaan tiedostotyyppien kytkentöjä kaikille käyttäjille. Saat lisätietoja tästä toiminnasta napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
257592 Windows 2000:n ja Windows Server 2003:n tiedostotyyppien ja tiedostokytkentöjen ominaisuuksien muutokset


Voit määrittää Internet Explorerin avaamaan Office-tiedostot niihin liittyvällä Office-sovelluksella Kansion asetukset -työkalun avulla seuraavasti:
 1. Avaa Oma tietokone -työkalu.
 2. Valitse Työkalut-valikosta (tai Näytä-valikosta) Kansion asetukset (tai Asetukset).
 3. Valitse Tiedostotyypit-välilehti.
 4. Valitse Rekisteröidyt tiedostotyypit -luettelosta haluamasi Office-asiakirjatyyppi (esimerkiksi Microsoft Excel -laskentataulukko) ja valitse sitten Lisäasetukset (tai Muokkaa).
 5. Poista Muokkaa tiedostotyyppiä -valintaikkunan Selaa samassa ikkunassa -valintaruudun (tai Avaa Web-asiakirjat suoraan -valintaruudun) valinta.
 6. Valitse OK.

Tapa 2: Windowsin rekisterin muokkaaminen

Tärkeää Tässä osassa, tavassa tai tehtävässä olevissa vaiheissa kerrotaan, miten rekisteriä muokataan. Vakavia ongelmia saattaa kuitenkin ilmetä, jos rekisteriä muokataan virheellisesti. Varmista siis, että noudatat ohjeita huolellisesti. Varmuuskopioi rekisteri varmuuden vuoksi ennen sen muokkaamista. Tällöin voit palauttaa sen, jos ongelmia ilmenee. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta ja palauttamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322756 Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windowsissa

Jos haluat määrittää Internet Explorerin avaamaan Office-tiedostot niihin liittyvässä Office-ohjelmassa muokkaamalla Windowsin rekisteriä, määritä kyseisen asiakirjatyypin BrowserFlags-DWORD-arvoksi oikea arvo asianmukaiselle tiedostotyypille. Voit tehdä tämän seuraavasti:
 1. Käynnistä Rekisterieditori (Regedt32.exe).
 2. Etsi seuraava rekisteriavain ja napsauta sitä:
 3. Etsi haluamasi Office-asiakirjatyypin aliavain. Seuraavassa taulukossa on lueteltu joidenkin yleisten Office-asiakirjatyyppien aliavaimet.
  Asiakirjatyyppi                         		Aliavain
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  <?xm-deletion_mark author="v-marla" time="20100430T150449+0800" data="Microsoft Office Excel 95 -laskentataulukko           		Excel.Sheet.5
  Microsoft Office Excel 97-2003 -laskentataulukko         		Excel.Sheet.8 
  Microsoft Office Excel 2007-2010 -laskentataulukko        		Excel.Sheet.12
  Microsoft Office Excel 2007-2010 -laskentataulukko (makrot käytössä) 		Excel.SheetMacroEnabled.12
  Microsoft Office Excel 2007-2010 -laskentataulukko (binaarinen)    		Excel.SheetBinaryMacroEnabled.12 
  Microsoft Office Word 95 -asiakirja            		Word.Document.6
  Microsoft Office Word 97-2003 -asiakirja          		Word.Document.8
  Microsoft Office Word 2007-2010 -asiakirja         		Word.Document.12
  Microsoft Office Word 2007-2010 -asiakirja (makrot käytössä)  		Word.DocumentMacroEnabled.12
  RTF (Rich Text Format)                     		Word.RTF.8
  Microsoft Office PowerPoint 95 -esitys       		PowerPoint.Show.7
  Microsoft Office PowerPoint 97-2003 -esitys     		PowerPoint.Show.8
  Microsoft Office PowerPoint 2007-2010 -esitys (makrot käytössä)   	PowerPoint.ShowMacroEnabled.12
  Microsoft Office PowerPoint 97-2003 -diaesitys      		PowerPoint.SlideShow.8
  Microsoft Office PowerPoint 2007-2010 -diaesitys     		PowerPoint.SlideShow.12
  Microsoft Office PowerPoint 2007-2010 -diaesitys (makrot käytössä)   	PowerPoint.SlideShowMacroEnabled.12"?><?xm-insertion_mark_start author="v-marla" time="20100430T150449+0800"?>Microsoft Excel 7.0 -laskentataulukko        Excel.Sheet.5
  Microsoft Excel 97 -laskentataulukko										     Excel.Sheet.8
  Microsoft Excel 2000 -laskentataulukko         Excel.Sheet.8
  Microsoft Word 7.0 -asiakirja          Word.Document.6
  Microsoft Word 97 -asiakirja         Word.Document.8
  Microsoft Word 2000 -asiakirja         Word.Document.8
  Microsoft Project 98 -projekti        MSProject.Project.8
  Microsoft PowerPoint 2000 -asiakirja      PowerPoint.Show.8<?xm-insertion_mark_end?>
  						
  Voit etsiä sellaisen asiakirjatyypin aliavaimen, jota tässä taulukossa ei ole, etsimällä kyseiseen asiakirjatyyppiin liittyvän tiedostotunnisteen aliavaimen. Aliavaimen oletusarvo sisältää asiakirjatyyppiä vastaavan aliavaimen nimen. Esimerkiksi tunniste .xls liittyy Excel-laskentataulukoihin. Oletusarvoisesti .xls-aliavaimen arvossa on merkkijono "Excel.Sheet.5". Asiakirjatyypin Microsoft Excel -työkirja aliavain on siis seuraava:
 4. Kun olet löytänyt kyseessä olevan Office-tiedostotyypin aliavaimen, toimi seuraavasti:
  1. Jos Office-tiedosto on Microsoft Office Excel -tiedosto, lisää seuraava arvo kaikkiin Microsoft Office Excel -aliavaimiin Excel.Sheet.5-aliavainta lukuun ottamatta:
   Arvon nimi: BrowserFlags
   Tietotyyppi: REG_DWORD
   Arvo: 8
   Lisää Excel.Sheet.5-aliavaimeen seuraava arvo:
   Arvon nimi: BrowserFlags
   Tietolaji: REG_DWORD
   Arvo: 9
  2. Jos Office-tiedosto on Microsoft Office Word -asiakirja tai Rich Text Format -tiedosto, lisää seuraava arvo kaikkiin Microsoft Office Word -aliavaimiin lukuun ottamatta aliavaimia Word.Document.12, Word.DocumentMacroEnabled.12 ja Word.RTF.8.
   Arvon nimi: BrowserFlags
   Tietotyyppi: REG_DWORD
   Arvo: 8
   Lisää seuraava arvo aliavaimiin Word.Document.12, Word.DocumentMacroEnabled.12 ja Word.RTF.8:
   Arvon nimi: BrowserFlags
   Tietotyyppi: REG_DWORD
   Arvo: 44 (kymmenjärjestelmä)
  3. Jos Office-tiedosto on Microsoft Office PowerPoint -tiedosto, lisää seuraava arvo kaikkiin aliavaimiin aliavaimia PowerPoint.SlideShow.12 ja PowerPoint.SlideShowMacroEnabled.12 lukuun ottamatta.
   Arvon nimi: BrowserFlags
   Tietotyyppi: REG_DWORD
   Arvo: 10 (kymmenjärjestelmä)
   Poista BrowerFlags-arvo aliavaimista PowerPoint.SlideShow.12 ja PowerPoint.SlideShowMacroEnabled.12, jos se on olemassa.
 5. Valitse OK ja sulje sitten Rekisterieditori.


Korjasiko tämä ongelman?

 • Tarkista, onko ongelma korjattu. Jos ongelma on korjattu, sinun ei tarvitse tehdä muita tässä osassa kuvattuja toimia. Jos ongelmaa ei ole korjattu, voit ottaa yhteyttä tukeen.
 • Arvostamme palautettasi. Voit antaa meille palautetta tai ilmoittaa tähän ratkaisuun liittyvistä ongelmista jättämällä kommentin Fix it for me (Korjaa ongelma puolestani) -blogiin tai lähettämällä meille sähköpostia.

Enemmän tietoa

Saat lisätietoja napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
927009 Uusi ikkuna avautuu, kun 2007 Microsoft Office -ohjelman tiedostoa yritetään tarkastella Windows Internet Explorer 7:ssä
927009

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 162059 - Viimeisin tarkistus: 23. syyskuuta 2011 - Versio: 8.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 seuraavilla käyttöjärjestelmillä
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
  • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Excel 2000 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Excel 2003
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Excel 2010
 • Microsoft Word 2000 Standard Edition
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Word 2003
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Word 2010
 • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office PowerPoint 2003
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft PowerPoint 2010
 • Microsoft Office 2000 Premium Edition
 • Microsoft Office 2000 Professional Edition
 • Microsoft Office 2000 Small Business Edition
 • Microsoft Office 2000 Standard Edition
 • Microsoft Office 2003 Service Pack 2
 • Microsoft Office 2003 Service Pack 3
 • Microsoft Office 2004 for Mac Professional Edition
 • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
 • Microsoft Office 2004 for Mac Student and Teacher Edition
 • Microsoft Office 2008 for Mac
 • Microsoft Office 2008 for Mac Business Edition
 • Microsoft Office 2008 for Mac (Home and Student Edition)
 • Microsoft Office 2008 for Mac Special Media Edition
 • Microsoft Office Basic 2007
 • Microsoft Office Basic Edition 2003
 • Microsoft Office Enterprise 2007
 • Microsoft Office Enterprise 2007 Home Use Program
 • Microsoft Office Home and Business 2010
 • Microsoft Office Home and Student 2010
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Professional 2010
 • Microsoft Office Professional Edition 2003
 • Microsoft Office Professional Enterprise Edition 2003
 • Microsoft Office Professional Plus 2007
 • Microsoft Office Professional Plus 2010
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Microsoft Office Standard 2010
 • Microsoft Office Standard Edition 2003
 • Microsoft Office Starter 2010
 • Microsoft Office Student and Teacher Edition 2003
 • Microsoft Office Ultimate 2007
Hakusanat: 
kbfixme kbmsifixme kbprb KB162059

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com