Outlook 97: Gebruikersprofielen en informatieservices

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 162203 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In Outlook 97 kunnen informatieservices u bepalen hoe e-mailsystemen adresseren en bezorgen van uw berichten ook hoe berichten en mappen worden opgeslagen. Dit artikel beschrijft de information-services die beschikbaar zijn in Outlook en deze toevoegen aan uw gebruikersprofiel.

Meer informatie

Gebruikersprofielen en informatieservices werken hand in voorhanden toestaan u kunt profiteren van de functie van Outlook. De volgende informatie wordt elk van deze onderdelen beschreven.

Gebruikersprofielen

Een gebruikersprofiel is een groep instellingen die bepaalt hoe Outlook is ingesteld voor een bepaalde gebruiker. Een profiel kan bijvoorbeeld toegang tot een postbus op Microsoft Exchange Server opnemen en opgeven dat het Outlook-adresboek worden weergegeven in het dialoogvenster Adresboek . Een profiel kan een willekeurig aantal informatieservices bevatten.

In het algemeen hoeft u slechts één profiel. Als u soms werken met een andere groep informatieservices misschien het nuttig maken een extra gebruikersprofiel die services te gebruiken. Als u meer dan één persoon gebruikt dezelfde computer, elke persoon moet een afzonderlijk profiel te houden persoonlijke items veilig.

Een bestaand gebruikersprofiel kopiëren, wijzigen en aanpassen als nodig om uw profiel te maken. Hebt u Outlook start met dezelfde profiel telkens of kunt u een profiel wilt gebruiken elke keer dat u start.

Een gebruikersprofiel toevoegen

 1. Dubbelklik in Het Configuratieschermde E-mail of de E-mail en Fax pictogram.
 2. Klik op Profielen weergeven.
 3. In de E-mail en Fax dialoogvenster op toevoegen.
 4. Volg de aanwijzingen van de Wizard Postvak in instellen.

Hoe wordt gevraagd voor een gebruikersprofiel

Als u meer dan een profiel op de computer hebt ingesteld, hebt u het profiel dat u gebruiken wilt bij het opstarten wordt gevraagd Outlook. Om dit te doen:
 1. Start Outlook.
 2. Klik in het menu Extra op Opties.
 3. Klik op het tabblad AlgemeenEen profiel moet worden gebruikt onder Opstartinstellingen, en klik op OK.
 4. Klik in het menu bestandAfsluiten en afmelden.
Dit wordt van kracht de volgende keer dat u Outlook start.

Informatieservices

De rest van dit document wordt de andere informatieservices beschreven die bij Outlook worden geleverd en wordt beschreven hoe u een bestaand profiel in wijzigen volgorde voor het toevoegen van een service.

Informatieservices zijn instellingen die verzenden, opslaan, en ontvangen berichten en items en adressen opgeven waar u wilt opslaan.

Een gebruikersprofiel kan meerdere informatieservices bevatten. Bijvoorbeeld: u kunt meerdere sets bestanden met persoonlijke mappen (.pst) in één profiel hebt en u Internet e-mail, CompuServe en The Microsoft Network (MSN) in hetzelfde profiel kan hebben. U kunt echter niet hebben twee dezelfde e-mailservices in de hetzelfde profiel (bijvoorbeeld twee CompuServes) moeten verschillende Services (bestanden met persoonlijke mappen (.pst) zijn de uitzondering).

Met informatieservices kunt u bepalen hoe e-mailadres systemen en uw berichten worden afgeleverd. en hoe berichten en mappen worden opgeslagen. U kunt de bezorglocatie voor binnenkomende e-mail, de locatie van uw persoonlijke adresboek en het gebruik van een bestand met persoonlijke mappen (.pst) die u maakt. U kunt ook informatieservices faxen verzenden of verbinding maken met andere e-mailsystemen instellen.

Zo mogelijk de volgende twee informatieservices uw gebruikersprofiel: Exchange Server voor het verzenden en ontvangen van berichten en een persoonlijk adresboek voor het opslaan van persoonlijke distributielijsten.

Voordat u een informatieservice gebruiken kunt, moet u deze toevoegen aan de gebruiker profiel.

Microsoft Exchange Server

De volledige set van de Outlook-functie is beschikbaar voor de uitwisseling Serverstuurprogramma ondersteunt een bericht op de server opslaan, bericht vervoer en algemene adresboek. In deze configuratie biedt Outlook geavanceerde functies voor e-mail, planning, persoonlijke gegevens groeperen beheer, explorer document en aangepaste werkgroeptoepassingen.

Opmerking: de Exchange Server-stuurprogramma is opgenomen in Microsoft Outlook, maar gebruikers moeten een licentie voor Microsoft Exchange Server apart aanschaffen.

Internet-e-

Met een Internet-e-configuratie fungeert Outlook als een complete e-mailclient is geïntegreerd met het bureaublad informatiebeheer en de Outlook-documentverkenner. Slaat u berichten lokaal in een.PST-bestand, en extern verbinding maken met en berichten downloaden van een Internet mail serviceprovider via Post Office Protocol 3 (POP3) of Simple Mail Transfer Protocol (SMTP)-stuurprogramma. U kunt e-mailadressen opslaan in de module Contactpersonen van Outlook. Zijn onderdelen van Windows Messaging System van Outlook PST-bestand opslaan en Internet-e-bestuurders.

Opmerking: om de Internet-e-service configureren, moet u weten de naam van de gebruiker of account, wachtwoord en de POP3- en SMTP-servernamen gebruikt door uw Internet serviceprovider (ISP). Als u deze gegevens niet weet, neem dan contact op met uw Internetprovider.

Microsoft Mail

Als u de service Microsoft Mail gebruikt, u slaat berichten lokaal in een bestand met persoonlijke mappen (.pst), maar werkt verbonden voornamelijk via het Local Area Network (LAN) met een postkantoor. Het postkantoor verzorgt het transport van berichten en centraal adres boek of e-directory. In deze configuratie fungeert Outlook als een complete e-mailclient geïntegreerd met elementaire groepsfuncties, bijvoorbeeld het verzenden en ontvangen van vergaderverzoeken, persoonlijke-informatiebeheer en de Outlook-documentverkenner.

Een informatieservice toevoegen

Gebruik de volgende stappen uit om een informatieservice aan een gebruikersprofiel toevoegen:
 1. Klik op Servicesin het menu Extra en klik vervolgens op toevoegen.
 2. Klik in eenBeschikbare informatieservicesop de een informatieservice die u wilt toevoegen en klik vervolgens op OK.
 3. Volg de aanwijzingen voor het toevoegen van specifieke gegevens voor de informatieservice die u hebt geselecteerd.
Als de gewenste informatieservice niet in de lijst, moet u mogelijk afzonderlijk installeren.

Aanvullende Services

Hieronder volgen de aanvullende informatieservices.

Outlook-adresboek

Adresboek van Outlook contactpersonen in uw map Contactpersonen gemaakt en bevat een vermelding in het veld E-mail of een telefoonnummerveld faxnummer en hebt u meerdere e-mailadressen voor elk contact. Wanneer u uw contactpersonen in de map Contactpersonen bijwerkt, wordt tegelijkertijd het Outlook-adresboek bijgewerkt. De map contactpersonen weergegeven als een apart item onder het Outlook-adresboek.

Persoonlijk adresboek

Een persoonlijk adresboek is geschikt voor het opslaan van persoonlijke distributielijsten die u vaak berichten, zoals een lijst met iedereen voetbalteam adres. Als u Exchange Server gebruikt, kunt u ook een adres voor een openbare map toevoegen aan het persoonlijke adresboek. Bestanden met persoonlijke adresboeken hebben de extensie .pab en kunnen op een schijf worden opgeslagen.

Bestanden met persoonlijke mappen (.pst)

Bestanden met persoonlijke mappen (.pst) zijn mappen die u maakt berichten opslaan op uw vaste schijf of op een andere server. U een hoofdbestand met persoonlijke mappen (.pst)-bestand als een service toevoegen aan het profiel en geef deze een naam. Bestanden met persoonlijke mappen (.pst) hebben de extensie .pst.

Een informatieservice voor Lotus cc: mail bevindt zich in de map ValuPack op de cd van Microsoft Office 97.

Klik op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over het instellen van deze services:
178404 Outlook 97: Outlook 97 basisbeginselen zelfstudie downloaden

Eigenschappen

Artikel ID: 162203 - Laatste beoordeling: dinsdag 17 juli 2012 - Wijziging: 4.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbconfig kbhowto kbsetup kbmt KB162203 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 162203
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com