Outlook 97: Schedule Plus Import problemen oplossen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 162990 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u problemen kunt oplossen wanneer u probeert te uw Microsoft Schedule Plus, versie 1. 0, 2. 0 of 7. 0-bestanden importeren Microsoft Outlook 97. Bij het importeren van Schedule Plus items in Outlook, u ziet de voortgangs balk stoppen zonder fouten uw systeem mogelijk niet meer reageert of wordt een specifieke fout, zoals:
OLE-fout opgetreden in de sam-vertaler Schedule Plus het koppelen aan een vertaler.

Meer informatie

Een Microsoft Schedule Plus-bestand wilt importeren, moet u het programma dat is gebruikt om het bestand op uw computer geïnstalleerd. Met enkele configuraties, Outlook en Schedule Plus moeten zich bevinden op hetzelfde station voor de conversie bestanden correct te laten werken.

De hele Schedule Plus kalender bestand vernieuwen

Als de Wizard Outlook importeren en exporteren voor het importeren van uw Schedule Plus mislukt SCD- of invoer mogelijk slechts een gedeelte van het bestand kalender beschadigd.

Voer de stappen voor het exporteren van uw kalender datum Schedule Plus afspraken, taken lijst, contact personen lijst en gebeurtenissen:
 1. Wijs Exporteren aan in het menu bestand van Schedule Plus en klik vervolgens op Schedule + Interchange opent Schedule + Interchange exporteren het dialoog venster.
 2. Typ in het vak bestandsnaam een naam voor het doelbestand. Het bestand naam moet eindigen met een SC2-extensie.
 3. Klik onder exporteren op de Schedule Plus-item dat u wilt exporteren. Standaard worden alle items exporteren.
Ga als volgt te werk om een nieuwe, lege kalender bestand te maken:
 1. Schedule Plus afsluiten als het wordt uitgevoerd.
 2. Wijzig de naam van alle bestanden op uw computer met de SCD-extensie (CAL extensie voor Schedule Plus, versie 1. 0), zodat ze een nieuwe extensie. Dit zal deze agendabestanden van Schedule Plus masker.
 3. Start Schedule Plus. Wanneer dat wordt gevraagd, klikt u op "Ik wil een nieuwe maken schema bestand."
De volgende stappen om uw oorspronkelijke Schedule Plus items importeren in een nieuwe schema bestand:
 1. Wijs Importeren aan in het menu bestand van Schedule Plus en klik vervolgens op Schedule + Interchange.
 2. Selecteer in het dialoog venster importeren van Schedule + Interchange SC2-bestand en Klik op OK om te importeren.

Een gedeelte van het Schedule Plus kalender bestand vernieuwen

Als de stappen voor het vernieuwen van het agenda-bestand van Schedule Plus mislukken, en u vermoedt dat een bepaalde agenda-item het probleem veroorzaakt, kunt u exporteren en maak een nieuw bestand SCD- of CAL met slechts één item. Als dat SCD- of CAL-bestand importeert in Outlook, probeert u een nieuw SCD- of CAL-bestand maken met de volgende agenda van Schedule Plus punt en importeren in Outlook. Dit procedure moet het maken van een ander SC2-bestand voor elke kalender item, het maken van een nieuw SCD- of CAL-bestand voor elk agenda-item en de van elk SCD- of CAL-bestand importeren in Outlook. Op deze manier kunt u de overtredende deel van uw bestand Schedule Plus isoleren.

IntelliPoint-muis stuur programma's

Als u de Microsoft IntelliPoint, versie 2. 0, muis stuur programma's op het systeem waarmee u met Outlook werkt is geïnstalleerd, verwijder het voordat u probeert te importeren bestanden van Schedule Plus stuur programma's. Sluit alle programma's af en gebruik van het pictogram Software in het Configuratiescherm verwijderen de IntelliPoint 2. 0-bestanden. Start de computer opnieuw en probeer opnieuw te importeren. Als het importeren is voltooid, kunt u de IntelliPoint-bestanden u opnieuw installeren oorspronkelijke installatieschijf.

Fouten bij Outlook

Als u de Wizard importeren en exporteren van Outlook een specifieke fout, leidt u moet de fout oplossen. Beschadigde of verouderde dynamic-link library bestanden kunnen leiden tot ongeldige pagina of fatale uitzonderings fouten bij Schedule Plus-bestanden importeren. U moet de naam wijzigen van het bestand Outllb.dll en Outlook met de optie opnieuw installeren van de onderhouds modus van Setup opnieuw.

Eigenschappen

Artikel ID: 162990 - Laatste beoordeling: woensdag 23 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook 97 Standard Edition
 • Microsoft Schedule+ 1.0 Standard Edition
 • Microsoft Schedule+ 2.0 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinterop kbtshoot kbmt KB162990 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:162990
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com