Χρήση εντολών βασικού AT μόντεμ

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 164659 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Αυτές είναι εντολές γενικά μόντεμ. Ορισμένες εντολές ενδέχεται να μην λειτουργούν με όλα τα μόντεμ. Συμβουλευτείτε την τεκμηρίωση για το μόντεμ σας, εάν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, ή επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη του κατασκευαστή του μόντεμ τμήμα.

Εκτός από τις δύο πρέπει να αρχίζουν με χαρακτήρες σε όλες τις εντολές. Οι δύο εξαιρέσεις είναι η ακολουθία escape (+++) και επαναλάβετε την εντολή (A /). Το γραμμή εντολών πρόθεμα (γράμματα σε) και ακολουθίες εντολών που ακολουθούν, μπορεί να πληκτρολογηθεί με πεζά ή κεφαλαία (που χρησιμοποιείται σε παλαιότερα μόντεμ), αλλά Γενικά δεν πρέπει να αναμειγνύεται υπόθεση. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε περισσότερες από μία εντολές σε μία γραμμή ενδέχεται να διαχωρίσετε με διαστήματα για ευκολότερη ανάγνωση. Τα κενά διαστήματα παραβλέπονται από το μόντεμ μεταφραστή εντολών αλλά περιλαμβάνονται στο του αριθμός χαρακτήρων της γραμμής εισόδου. Με τα περισσότερα μόντεμ, τη γραμμή εντολών buffer δέχεται έως 39 χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένων των a και T. Κενά διαστήματα, χαρακτήρες επιστροφής και κάθε αλλαγής γραμμής Μετάβαση σε το buffer και υπολογίζονται περιορισμό 39 χαρακτήρων. Ορισμένα μόντεμ έχουν περιορισμούς μήκος γραμμής μέχρι 24 χαρακτήρες. Άλλοι μπορεί να έχουν ένα μεγαλύτερο buffer. Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση του μόντεμ για λεπτομέρειες σχετικά με το συγκεκριμένο μόντεμ. Εάν εισαγάγετε περισσότερα από 39 χαρακτήρες ή μια σύνταξη το σφάλμα βρίσκεται οπουδήποτε στη γραμμή εντολών, το μόντεμ επιστρέφει σφάλμα κωδικός αποτελέσματος και η εντολή εισόδου αγνοείται.

Περισσότερες πληροφορίες

Βασικές εντολές

Με την ακόλουθη βασική εντολές AT, να πραγματοποιείτε κλήσεις απευθείας, επιλέξτε μέθοδο κλήσης (τονική ή παλμική) ελέγχουν την ένταση του ηχείου, και εκτελέσετε έναν αριθμό άλλων λειτουργιών βασικό μόντεμ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΌ: Πρέπει να είναι σε κατάσταση λειτουργίας εντολών του λογισμικού σας επικοινωνία Για να χρησιμοποιήσετε εντολές AT. Ανατρέξτε στην τεκμηρίωση που συνοδεύει το το λογισμικό επικοινωνιών για πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση λειτουργίας εντολών.

AT: Αυτό το πρόθεμα αρχίζει όλες εκτός από δύο εντολές που εκδίδει το μόντεμ τοπικά, και δίνει στο μόντεμ προσοχή! εντολές για να ακολουθήσετε.

Δ μέσω τηλεφώνου. Χρησιμοποιήστε την εντολή "D" για να καλέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου από την εντολή γραμμή. Η μορφή της εντολής είναι ως εξής:
ATD [συμβολοσειρά]
Η παράμετρος συμβολοσειράς μπορεί να περιέχει έως 45 χαρακτήρες, το τηλέφωνο Τροποποιητές αριθμού και δικτύου μέσω τηλεφώνου. Τροποποιητές dial καθοδηγήστε τον τρόπο ένα μόντεμ Για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε πρόσθετη χαρακτήρες, όπως παρενθέσεις ή ενωτικά στον αριθμό τηλεφώνου.
+++--Ακολουθία χαρακτήρων escape. Αφού συνδεθείτε σε μια άλλη μόντεμ, ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε σε λειτουργία την εντολή για να ρυθμίσετε το μόντεμ ρύθμιση παραμέτρων ή περισσότερο συχνά, να κλείνει. Για να γίνει αυτό, αφήστε σας πληκτρολόγιο αδράνειας (πιέστε κλειδιά) για τουλάχιστον μία δεύτερη και στη συνέχεια πιέστε το συν σύμβολο (+) τρεις φορές. Αυτή είναι μία από τις δύο εντολές που χρησιμοποιείτε το πρόθεμα AT ή ένα χαρακτήρα επαναφοράς για να εισαγάγετε. Μετά από λίγο, το μόντεμ θα ανταποκριθεί με OK υποδεικνύοντας που έχουν επιστραφεί σε κατάσταση λειτουργίας εντολών.

P: Παλμική κλήση. Γνωστή και ως περιστροφική κλήσης, αυτός ο τροποποιητής μέσω τηλεφώνου ακολουθεί την εντολή d και προηγείται τον αριθμό τηλεφώνου για να καταλάβετε το μόντεμ Για να καλέσετε τον αριθμό χρησιμοποιώντας την υπηρεσία παλμική κλήση. Για παράδειγμα, για να καλέσετε τον αριθμό 123-4567 σε μια τηλεφωνική γραμμή παλμική κλήση, πληκτρολογήστε "atdp 1234567".

T: Τονική κλήση. Αυτός ο τροποποιητής επιλέγει τη μέθοδο τονική κλήση χρησιμοποιώντας Τόνων DTMF. Σημείωση: Τόνου και παλμική κλήση μπορούν επίσης να συνδυαστούν σε ένα δίκτυο μέσω τηλεφώνου η γραμμή εντολών όταν απαιτούνται δύο μέθοδοι κλήσης. Για παράδειγμα, για να καλέσετε ο αριθμός 123 κυψέλης από τονική τηλεφωνική γραμμή, πληκτρολογήστε "atdt 1234567".

Τροποποιητές εντολή κλήσης

Τροποποιητές εντολή Ορισμός πρόσθετες παραμέτρους για το μόντεμ που αναθέτει το μόντεμ για να εκτελέσετε ορισμένες λειτουργίες αυτόματα, όταν μια τηλεφωνική κλήση ΑΦΜ (Social Security Nymber). Να είναι έγκυρα μόνο όταν περιέχονται σε μια συμβολοσειρά σύνδεσης μέσω τηλεφώνου (που ακολουθεί την εντολή D). Οι εντολές που χρησιμοποιούνται για να πραγματοποιήσετε αυτήν την εργασία Οι τροποποιητές μέσω τηλεφώνου που καλείται και τοποθετούνται στη συμβολοσειρά σύνδεσης μέσω τηλεφώνου, πριν από την εκδίδει την εντολή.

Σύνταξη: ATD {dial Τροποποιητικό} 1234567 [Enter]

; : Συνέχιση της λειτουργίας εντολής μετά την κλήση. Εάν χρειάζεται να καλέσετε έναν αριθμό που είναι πολύ μεγάλη για να περιέχονται σε buffer εντολής (45 χαρακτήρες για το d εντολή), χρησιμοποιήστε το ερωτηματικό (;) Τροποποιητικό σε ξεχωριστές συμβολοσειρά σύνδεσης μέσω τηλεφώνου σε πολλές εντολές μέσω τηλεφώνου. Όλες εκτός από την τελευταία εντολή πρέπει να τελειώνει με το. Τροποποιητικό.

,: Παύση κατά την κλήση. Ο τροποποιητής dial κόμμα (,) προκαλεί την παύση κατά την κλήση. Το μόντεμ θα διακόπτεται προσωρινά τον αριθμό των δευτερολέπτων που καθορίζεται στο μητρώο S S8 και να συνεχίσετε την κλήση. Εάν το μεγαλύτερο χρονικό παύση η τιμή στο μητρώο S S8, μπορεί να αυξηθεί, είτε εισάγοντας περισσότερα από μία (,) στη γραμμή εντολών μέσω τηλεφώνου ή αλλάζοντας την τιμή του καταχωρητή s S8. Στο παρακάτω παράδειγμα, η εντολή, αποκτά πρόσβαση σε εξωτερικό (δημόσια) τηλεφωνική γραμμή με το Τροποποιητικό 9 μέσω τηλεφώνου. Επειδή η κλήση κόμμα (,) Τροποποιητικό υπάρχει, το μόντεμ καθυστερεί πριν την κλήση του αριθμού τηλεφώνου 5551212.
Παράδειγμα: ATD 9, 5551212 [Enter]
! : Χρήση του φλας αγκίστρου. Οι αιτίες Τροποποιητικό dial θαυμαστικό (!) το μόντεμ για να μεταβείτε στο άγκιστρο (Κλείσιμο γραμμής) για μισό δευτερόλεπτο και είναι ισοδύναμο με κρατώντας πατημένο το άγκιστρο διακόπτη στο τηλέφωνό σας για μισό δευτερόλεπτο. Αυτό η δυνατότητα είναι χρήσιμη κατά τη μεταφορά κλήσεων.

W: Περιμένετε για μετέπειτα σήμα τηλεφωνικής επιλογής. Τροποποιητικό w dial προκαλεί μόντεμ Περιμένετε για ένα πρόσθετο σήμα τηλεφωνικής επιλογής πριν την κλήση αριθμών που ακολουθούν το Ολοκλ. Το χρονικό διάστημα που θα περιμένει το μόντεμ εξαρτάται από την τιμή S- Η καταχώρηση S7. Μπορείτε να υποδείξετε το μόντεμ για την κλήση μέσω υποκαταστήματος ιδιωτικού Ανταλλάσσει (PBX) ή υπεραστικές κλήσεις υπηρεσίες που απαιτούν καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της κλήσης. Αυτό μπορεί να γίνει με την εντολή w αναμονής για μια δευτερεύουσα σήμα τηλεφωνικής επιλογής ή με μια εντολή κόμμα (,) για τη διακοπή για σταθερό χρόνο και στη συνέχεια την κλήση.
Παράδειγμα: ATDT 9 W 1 2155551212 [Enter]
A /:--επανάληψης. Αυτή η εντολή δεν χρησιμοποιεί το πρόθεμα AT ούτε κάνει Require Αλλαγή παραγράφου για να εισαγάγετε. Πληκτρολογώντας την εντολή αυτή προκαλεί την επανάληψη η τελευταία γραμμή εντολής που εισαγάγατε και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για την επανάληψη της κλήσης μέσω τηλεφώνου Οι αριθμοί που είναι απασχολημένα.

& Fn: προεπιλογές εργοστασίου. (Στο οποίο n = 0 ή 1) Αυτή η εντολή επιστρέφει όλα παράμετροι του επιλεγμένου συνόλου προεπιλογές εργοστασίου, εάν το μόντεμ έχει προεπιλογές εργοστασίου; να μην όλα τα μόντεμ.

H: Κλείσιμο γραμμής. Αυτή η εντολή ενημερώνει το μόντεμ για να μεταβείτε "στο κλείσιμο" ή αποσυνδέσετε, τηλεφωνική γραμμή.

O: Online. Αυτή η εντολή επιστρέφει το μόντεμ στην ηλεκτρονική κατάσταση και είναι συνήθως χρησιμοποιείται μετά την ακολουθία escape (+++) για να συνεχιστεί η επικοινωνία.

Zn: Επαναφορά μόντεμ. (Στο οποίο n = 0 ή 1) Αυτή η εντολή επαναφέρει το μόντεμ για να το ρύθμιση παραμέτρων προφίλ αποθηκεύονται σε θέση της μνήμης μόνιμης 0 ή 1.

Πραγματοποίηση κλήσης

Τα παρακάτω παραδείγματα δείχνουν πώς μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση μέσω αρκετά από το δίκτυο μέσω τηλεφώνου τροποποιητές.

ATD 1234567 Το μόντεμ καλεί τον αριθμό τηλεφώνου 1234567 και στη συνέχεια να περιμένει μια μεταφορέα μακρινός ή απομακρυσμένη, μόντεμ. Εάν εντοπιστεί κανένα φορέα μέσα σε δεδομένο χρονικό διάστημα (όπως ορίζεται από τις αρχικές ρυθμίσεις στο μητρώο s 6), το μόντεμ αυτόματα ενημερωμένες εκδόσεις της γραμμής και στέλνει ΜΕΤΑΦΟΡΈΑ ΌΧΙ κωδικός αποτελέσματος. Εάν εντοπιστεί ένα φορέα, το μόντεμ δίνει ένα αποτέλεσμα ΣΎΝΔΕΣΗ κωδικός και πηγαίνει ηλεκτρονικά, επιτρέποντας την επικοινωνία με το απομακρυσμένο μόντεμ. Η σύνδεση μεταξύ των δύο μόντεμ τελειώνει όταν οποιαδήποτε από τις παρακάτω παρουσιάζεται προκαλώντας μόντεμ για να κλείσετε τη γραμμή, επιστρέψετε σε κατάσταση λειτουργίας εντολών και αποστολή απόκριση ΌΧΙ ΦΟΡΈΑ:
 • Το τοπικό μόντεμ χάνει σήμα φορέα από το απομακρυσμένο μόντεμ.
 • Αποστολή της εντολής "Κλείσιμο γραμμής" (H).
 • Το σήμα διασύνδεση DTR απορρίφθηκαν μεταξύ τοπικών DTE και μόντεμ Όταν το & D2 ή & D3 εντολή είναι σε ισχύ.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Όλες οι εντολές με βάση το εμπορικό και (&) είναι συνταξιοδοτικού εφαρμογή. Αυτές οι επεκτάσεις από το αρχικό σύνολο εντολών HAYES. AT & F1DT9, P5551234 [Enter]
Καλεί αυτό εντολή επαναφέρει τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις εργοστασίου, χρησιμοποιώντας τόνους, 9 για πρόσβαση σε ένα εξωτερικό γραμμή παύση, τότε παλμική καλεί το αριθμός 555-1234. δείτε παραπάνω.

Μη αυτόματη κλήση με το τηλέφωνο

Για μη αυτόματη κλήση, πρέπει να είναι σε επικοινωνίες σας το λογισμικό κατάσταση λειτουργίας εντολών.

 1. Σηκώστε το ακουστικό του τηλεφώνου και καλέστε τον αριθμό που θέλετε να η κλήση.
 2. Τύπος ATH1 και πατήστε το πλήκτρο ENTER για να συνδέσετε το μόντεμ και στη συνέχεια κλείστε το δέκτης.
 3. Τύπος AT0 και πατήστε το πλήκτρο ENTER, για να καταλάβετε το μόντεμ για σύνδεση στο δίκτυο.

Μη αυτόματη απάντηση

Όταν η δυνατότητα αυτόματης απάντησης (S1 μητρώο S) δεν χρησιμοποιείται, εισερχόμενες κλήσεις να απαντώνται με μη αυτόματο τρόπο πληκτρολογώντας ATA και πιέζοντας το πλήκτρο ΕΙΣΑΓΆΓΕΤΕ όταν ληφθεί μια εισερχόμενη κλήση. Το μόντεμ θα απαντά ο Εισερχόμενα κλήση και πληκτρολογήστε την ηλεκτρονική κατάσταση λειτουργίας.

Κατάσταση σύνδεσης:
Για τη μετάδοση ή λήψη δεδομένων, το μόντεμ πρέπει να είναι σε κατάσταση σύνδεσης. Κατά την πραγματοποίηση μιας κλήσης, τοποθετείται online με την εντολή κλήσης του μόντεμ. At απομακρυσμένο άκρο, το μόντεμ συνδέεται όταν είναι εντεταλμένοι να απαντήσει σε ένα αυτόματη κλήση ορίζοντας S0 μητρώο s ίσο με οποιονδήποτε αριθμό μεγαλύτερος από 0 και μικρότερο από 255. Μπορείτε επίσης να εκτελέσετε αυτή τη λειτουργία με την εντολή ATA.
Escape λειτουργία εντολής:
Αφού δημιουργηθεί μια σύνδεση με το απομακρυσμένο μόντεμ, μπορείτε να Επιστροφή στην κατάσταση λειτουργίας εντολών χωρίς θραύση αυτήν τη σύνδεση, πληκτρολογώντας το ακολουθία escape. Η ακολουθία escape αποτελείται από τρία σύμβολα συν (+++).

Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε αυτήν την ακολουθία με κωδικό προσοχή, ή πιέζοντας ENTER αφού πληκτρολογήσετε τον κωδικό escape.
Επιστροφή σε κατάσταση σύνδεσης:
Το μόντεμ μπορεί να επιστραφεί στην ηλεκτρονική κατάσταση μετά την ακολουθία escape έχει αποσταλεί. Για να επαναφέρετε το μόντεμ σε κατάσταση σύνδεσης, στείλτε το ATO η εντολή. Για να επαναφέρετε το μόντεμ ηλεκτρονικά και κατόπιν ξεκινήστε μια ισοσταθμιστή επαναρύθμιση ακολουθία, χρησιμοποιήστε την εντολή ATO1.
Επανάληψη της τελευταίας εντολής:
Κάθε εντολή που αποστέλλονται στο μόντεμ που παραμένει στο buffer εντολή μέχρι το Αποστολή της επόμενης εντολής, ή μέχρι να απενεργοποιηθεί η τροφοδοσία του μόντεμ. Για να Επαναλάβετε την τελευταία εντολή που στάλθηκε, πληκτρολογήστε την εντολή A /. A / εντολή δεν preceded από τους χαρακτήρες AT ή ακολουθήθηκε, πιέζοντας το πλήκτρο ENTER. Δείτε αναφορά εντολών για περισσότερες πληροφορίες.
Παράλειψη μιας παραμέτρου:
Ορισμένες εντολές απαιτούν μια παράμετρο για να τα ορίσετε πλήρως. Εάν ένα η παράμετρος παραλειφθεί από μια εντολή που απαιτεί μία, η εντολή θα Χρησιμοποιήστε την προεπιλεγμένη τιμή.
Αποτέλεσμα κωδικούς:
Μια απόκριση που εμφανίζεται στην οθόνη σας από το μόντεμ, υποδεικνύοντας το αποτέλεσμα αφού επεξεργάζεται ή προσπαθεί να επεξεργαστεί μια εντολή. Αυτά τα αποτέλεσμα κωδικοί εμφανίζουν την κατάσταση του μόντεμ ή την πρόοδο μιας κλήσης ακολουθία και μπορεί να λαμβάνει τη μορφή λέξεων ή ψηφία. Η προεπιλογή αποτελείται από τις απαντήσεις του word που ορίζεται από την εντολή ATV1. Για να Λάβετε απαντήσεις ψηφίο αντί για λέξεις, χρησιμοποιήστε την εντολή ATV0. Για να Απενεργοποίηση εξ ολοκλήρου τις απαντήσεις, χρησιμοποιήστε την εντολή ATQ1.
Σύνταξη εντολής:

Όλες οι εντολές ελέγχου στο μόντεμ είναι το πρόθεμα με είτε στο είτε στο και τελειώνει με ένα χαρακτήρα επαναφοράς (Enter). Δεν είναι κεφαλαία και πεζά Ορισμός (ή) επιτρέπεται. Ακολουθία AT ονομάζεται εντολή προσοχή. Η προσοχή εντολή προηγείται όλες τις άλλες εντολές, εκτός από re-execute (A /) και τη διαφυγή κωδικός (+++).

Διάφορες εντολές που προηγείται AT μπορεί να εισαχθεί σε μία γραμμή ακολουθείται από χαρακτήρα επιστροφής. Μπορεί να εισαχθεί κενά διαστήματα μεταξύ εντολές για να αυξήσετε την αναγνωσιμότητα, αλλά δεν θα αποθηκευτούν στην εντολή buffer, το μέγεθος των οποίων είναι 255 χαρακτήρες. Να χαρακτήρα backspace χρησιμοποιείται για να σβήσετε λάθη, αλλά δεν αποθηκεύεται ως μέρος των περιεχομένων του το buffer εντολής τερματικού εφαρμογές. Μη υποστηριζόμενες εντολές θα είναι είστε συνδεδεμένοι και ένα OK ή σφάλμα θα επιστραφεί.

Εντολές θα γίνονται δεκτά μόνο από το μόντεμ μετά την προηγούμενη εντολή έχει εκτελέστηκε πλήρως. Μια γραμμή εντολών μπορεί να ακυρώσει οποιαδήποτε στιγμή, εισάγοντας CTRL + X. Ακολουθία AT μπορεί να ακολουθείται από οποιονδήποτε αριθμό εντολών στο ακολουθία, εκτός από τις εντολές όπως Z, D ή εντολές A. μετά Z, Δ, ή a στην ίδια γραμμή εντολών θα αγνοηθεί. Ο μέγιστος αριθμός χαρακτήρες σε οποιαδήποτε γραμμή εντολών είναι 56 (συμπεριλαμβανομένων των a και T).

Μπορεί να βρείτε πρόσθετες πληροφορίες στην τοποθεσία Hayes Web και η.π.α. Τοποθεσία Web Robotics. Επίσης, μπορεί να έχετε πρόσθετες τον κατασκευαστή του μόντεμ πληροφορίες σχετικά με τις εντολές που υποστηρίζει το μόντεμ σας.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 164659 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.1
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.5
 • Microsoft Windows NT Workstation 3.51
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 3.51
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows 95
 • Microsoft TCP/IP για Windows για Workgroups 3.11
 • Microsoft Windows για Workgroups 3.11
 • Microsoft Internet Information Server 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbinfo kbmt KB164659 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:164659

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com