Office 97: Photo Editor niet Is geïnstalleerd door het ValuPack

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 165812 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Microsoft Photo Editor alleen met Microsoft Office 97 is geïnstalleerd en de zelfstandige versies van Microsoft Word 97 of Microsoft PowerPoint 97. Microsoft Photo Editor is niet beschikbaar in de zelfstandige versies van Microsoft Excel 97, Microsoft Access 97 of als onderdeel van Microsoft Office 97 ValuPack.

Dit gedrag verschilt van vroege marketing advertenties die aangeven Microsoft Photo Editor is beschikbaar als onderdeel van het Microsoft Office ValuPack. Microsoft Photo Editor maakt geen deel uit van het ValuPack.

Meer informatie

Microsoft Photo Editor kunt u aanpassen afbeelding afbeeldingen u maken, scan of open. Microsoft Photo Editor installeert, gebruikt u de de volgende stappen uit:
  1. Voer Setup uit en klikt u op aangepast.
  2. Klik in de lijst met onderdelen op Office-hulpprogramma's. Klik op Change Option.
  3. Klik op het selectie vakje naast Microsoft Photo Editor.
  4. Klik op OK en doorgaan met het Setup-programma.
Bevat onderdelen die een aanvulling vormen op Microsoft Office 97 ValuPack Microsoft Office 97 en de afzonderlijke Office-programma's. U kunt installeren de meeste van de onderdelen afzonderlijk met hun eigen installatie programma's. U kunt openen van bepaalde onderdelen in een Microsoft Office 97-programma of vanaf de Het menu Start van Windows.

Referenties

Raadpleeg voor meer informatie over Microsoft Photo Editor, de volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
157083Word 97: Grafische Filters geïnstalleerd bij standaard installatie

Eigenschappen

Artikel ID: 165812 - Laatste beoordeling: woensdag 23 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbsetup kbmt KB165812 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:165812
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com