INF: (Nood) Bypass-modus en DUMP transactie met NO_LOG

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 165918 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In incidentele gevallen kan een data base worden gemarkeerd als verdacht vanwege te herstellen Fout tijdens het opstarten. Normaal, Hiermee voorkomt u dat iedereen toegang tot de gegevens. Het is echter mogelijk handmatig instellen van de status van een VERDACHTE data base te "omzeilen modus" (ook wel "nood herstel modus" genoemd) en selecteer of gebruik de Bulk Copy programma (BCP) voor het kopiëren van de gegevens. Terwijl u niet kunt doen regelmatige gegevens wijzigingen in bypass-modus, is het mogelijk DUMP uitgevoerd DE TRANSACTIE MET NO_LOG. Is dat u deze bewerking uitvoert modus overslaan niet ondersteund en is een potentieel gevaarlijke handeling.

Om soortgelijke redenen als herstel opstarten lang duurt, moet u niet worden afgebroken, de data base instellen in bypass-modus en doe DUMP transactie MET NO_LOG.

Meer informatie

Alle acties die door DUMP transactie met meestal worden vastgelegd, zodat u herstelbare en abortable. Echter, log boek ruimte wordt verbruikt door de DUMP de opdracht zelf. Als het transactie log boek is zo volledig die onvoldoende ruimte Er bestaat een vastgelegde transactie DUMP doet de optie WITH NO_LOG kunt afkappen het transactie log boek met geen log boek registratie.

TRANSACTIE met NO_LOG DUMP is relatief veilig onder normale omstandigheden. De server neemt maatregelen om ervoor te zorgen dat herstel bewerking slaagt zelfs als de Server uitvalt tijdens deze bewerking.

Onder uitzonderlijke omstandigheden automatisch systeem herstel (ook wel opstarten herstel) mislukken, markeert een VERDACHTE data base. Herstel mislukt voor een bepaalde reden. Het is heel belangrijk om het fouten log boek berichten die in eerste instantie veroorzaakt herstel mislukt, omdat dit helpen kan bij de diagnose van de oorzaak.

"Terugwinning" is het proces van de data base consistent maken door opnieuw uitvoeren of alle transacties die zijn begonnen na of sop bouw op ongedaan maken de tijd van de laatste controle punt. Dit proces is afhankelijk van de vooraf geschreven aard van de transactie log boek (alle gewijzigde pagina's worden geschreven naar het log boek voordat het wordt geschreven naar de data base). Herstel bestaat uit het lezen van elke vergelijken met de tijds tempel van het tijds tempel van de bijbehorende log boek record pagina data base en een van beide (in het geval van een niet-doorgevoerde wijziging ongedaan maken transactie) of (in het geval van een doorgevoerde wijziging opnieuw uitvoeren transactie).Vasts tel lende het fouten log boek bericht waardoor herstel mislukt, probeer de status van de data base instellen terug naar normaal en SQL Server weer opnieuw Als het herstel is gelukt, de tweede keer. U kunt de status van de data base door wijzigen middelen van de sp_resetstatus opgeslagen procedure. Dit is een aanvullende opgeslagen u vanuit het script Instsupl.sql in de Mssql\Install installeren kunt procedure de map. Zie voor meer informatie "Opnieuw instellen van de verdachte Status" in de on line documentatie.

Als herstel nog steeds mislukt, noteert u het foutbericht en neem contact op met uw primaire support provider. U moet ook controleren of de beschikbaarheid van uw laatste goede back-up van de data base omdat deze noodzakelijk zijn. Maar veel van de gegevens in uw data base is vaak nog steeds beschikbaar, maar transactioneel (en fysiek) inconsistent. U kunt deze gegevens bekijken door de status van de data base is ingesteld op Bypass of nood herstel modus. Dit wordt gedaan door instelling van sysdatabases.status -32768 voor een data base SQL 6. 5 en 32768 voor een data base SQL 7. 0 na "updates toestaan" in te schakelen. Gebruik bijvoorbeeld de volgende opdracht voor een data base SQL 6. 5:
   UPDATE SYSDATABASES SET STATUS=-32768 WHERE NAME='DBNAME'
				

Nadat u dit doet, kunt u de data base opgeven en selecteer de gegevens of met BCP te halen. Er kunnen fouten optreden terwijl u dit doet, maar in de meeste gevallen veel van de gegevens kan worden opgehaald.

Eigenschappen

Artikel ID: 165918 - Laatste beoordeling: woensdag 23 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft SQL Server 4.21a Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 6.0 Standard Edition
  • Microsoft SQL Server 6.5 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbusage kbmt KB165918 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:165918
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com