XWEB: Αρχεία MMP δημιουργήθηκε από MAPI και CDO

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 166599 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣημαντικόΑυτό το άρθρο περιέχει πληροφορίες σχετικά με την τροποποίηση του μητρώου. Πριν να τροποποιήσετε το μητρώο, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και ότι γνωρίζετε τον τρόπο επαναφοράς του μητρώου, σε περίπτωση που προκύψει κάποιο θέμα. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, επαναφοράς και επεξεργασίας του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
256986Περιγραφή του μητρώου των Microsoft Windows
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε αντικείμενα δεδομένων συνεργασίας (CDO) ή Messaging Application Programming Interface (MAPI) σε μια σελίδα ASP για πρόσβαση στις πληροφορίες του Microsoft Exchange Server 5.5 ή του Microsoft Exchange 2000 Server, τα αρχεία με επέκταση .mmp δημιουργούνται από προεπιλογή στον κατάλογο % windir %.

Αιτία

Το αρχείο .mmp είναι ένα προσωρινό αρχείο που χρησιμοποιείται από εκτεταμένου MAPI (και συνεπώς CDO) για την αποθήκευση ορισμένων πληροφοριών προφίλ κατά τη διάρκεια της ενεργής περιόδου λειτουργίας. Αυτό το αρχείο θα πρέπει να διαγραφεί μετά την αποσύνδεση του χρήστη και να κλείσει την περίοδο λειτουργίας.

Επειδή αυτά τα αρχεία δημιουργούνται δυναμικά, ο λογαριασμός που εκτελεί η σελίδα ASP (συνήθως το Microsoft Internet Information Server (IIS) Anonymous Logon λογαριασμού: IUSR_Server) πρέπει να έχει δικαιώματα αλλαγής στον κατάλογο % windir %.

Επίσης, ένα κλειδί μητρώου υπάρχει, ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο του καταλόγου που δημιουργεί τα αρχεία .mmp.

Περισσότερες πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗΗ εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρά σφάλματα, τα οποία ίσως απαιτήσουν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα θέματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) με δική σας ευθύνη.
Εάν υπάρχει το ακόλουθο κλειδί μητρώου, τα αρχεία .mmp θα δημιουργηθεί εκεί αντί για τον κατάλογο \Winnt:
HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων
Για να δημιουργήσετε την καταχώρηση μητρώου, κάντε τα εξής:
 1. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου (Regedt32.exe) και μεταβείτε στο ακόλουθο κλειδί:
  HKEY_LOCAL_MACHINE/Software/Microsoft/Windows σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων
 2. Στο διακομιστήΕπεξεργαστείτε τη διαδρομήμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΠροσθήκη τιμής.
 3. Πληκτρολογήστε τις ακόλουθες τιμές:
String Value: ProfileDirectory 
Value Data: Path to the directory you want the temporary files to be created in.
Example: C:\MyComputer\Temporary.
				
Εάν δεν υπάρχει το κλειδί μητρώου/τιμή, δημιουργούνται τα αρχεία .mmp στον κατάλογο Winnt όπως πριν.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Ο λογαριασμός Anonymous Logon των υπηρεσιών IIS (IUSR_Server από προεπιλογή) πρέπει να έχει δικαιώματα αλλαγής του καταλόγου που καθορίσατε ως τιμή για ProfileDirectory.
 • MAPI θα μόνο ελέγχου κλειδιών μητρώου αυτό μία φορά ανά διεργασία, έτσι εάν μια διαδικασία χρησιμοποιώντας MAPI εκτελείται ήδη όταν ορίζεται το κλειδί μητρώου, τη διαδικασία μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί την παλιά θέση για να αποθηκεύσετε το αρχείο MMP. Για να επιβάλετε MAPI για την ανάγνωση του κλειδιού μητρώου, τερματίστε και επανεκκινήστε τη διαδικασία που χρησιμοποιεί MAPI.

  Για παράδειγμα, εάν οι υπηρεσίες IIS εκτελείται σε μια σελίδα asp στην περιοχή DLLHost.exe, στη συνέχεια, DLLHost.exe πρέπει να επανεκκινηθεί για να χρησιμοποιήσετε αυτό το κλειδί μητρώου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 166599 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Exchange 2000 Enterprise Server
 • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
 • Microsoft Exchange Server 5.0 Standard Edition
 • Microsoft Internet Information Server 3.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kbusage kbmt KB166599 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:166599

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com