Download of Active Setup van Internet Explorer werkt niet

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 166693
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Tijdens het installeren of downloaden van Internet Explorer, de Download reageert (vastloopt) en de Active Setup werkt niet goed. Uiteindelijk verschijnt een foutbericht Hoewel de Download lijkt te zijn vastgelopen.

Oorzaak

Er is een onderbreking van uw Internet-verbinding vóór de Active Setup Wizard kan downloaden in Internet Explorer voltooien uw computer.

Oplossing

Deze problemen omzeilen, gaat u als volgt te werk:
  1. Downloaden van de minimale versie van Internet Explorer, wordt de kleinste pakket beschikbaar.
  2. Zodra het downloaden is voltooid, voer de Active Setup Wizard opnieuw op Download extra suite-onderdelen. Wanneer u dit doet, wordt de Wizard u welke onderdelen u nog niet hebt geïnstalleerd.

Meer informatie

Verkeer op het Internet, het aantal gebruikers ook probeert te installeren Internet Explorer of de verbinding van de Internet-service provider kan invloed hebben op de snelheid waarmee u zich kunt downloaden.

Eigenschappen

Artikel ID: 166693 - Laatste beoordeling: woensdag 23 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbsetup kbmt KB166693 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:166693
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com