INFO: Onderliggende OLE en OLEDB Providerfouten worden weer gegeven via ADO

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 168354 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

ActiveX Data Objects (ADO) verwerkt fouten door te verhogen ze, indien mogelijk, in de collectie Errors. Bevat de collectie Errors een object Error voor elke fout die ADO uit de onderliggende verwerkt provider. De waarde voor deze fouten is vaak een numerieke HRESULT dat wordt verhoogd door een provider zoals OLE DB of zelfs OLE. Vanwege deze onderliggende onderdelen, zij en hun HRESULTS niet zijn gedocumenteerd in de ADO on line documentatie.

Dit artikel verwijst naar een lijst met HRESULTS die mogelijk verhoogd naar ADO vanuit de meer algemene bronnen.

Meer informatie

Query voor meer informatie over een specifieke fout, de hexadecimale of decimale waarde van het foutbericht of een query op de foutbericht.

Twee waarden, een HRESULT

Afhankelijk van de ontwikkelomgeving en het mechanisme die wordt gebruikt om fouten te onderscheppen, ziet u in één van twee HRESULTS formulieren:
0x80004005  (hex)
-2147467259 (long)
					
Ze zijn van dezelfde waarde, maar anders gegoten. In in dit geval zijn de waarde E_FAIL, die dat aangeven kan geen OLE DB noch de onderliggende provider kon identificeren de bron van de fout.

Oledberr.exe bevat een lijst met HRESULTS die kan worden verhoogd naar ADO vanuit de meer algemene bronnen.Het volgende bestand downloaden van het Microsoft Downloadcentrum Plaats:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Oledberr.exe nu downloaden
Release datum: augustus 28, 2002

Voor meer informatie over het downloaden van Microsoft Ondersteunings bestanden, klikt u op het volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base:
119591Hoe Microsoft-ondersteuningsbestanden via Online Services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest huidige software voor virusdetectie die beschikbaar op de datum was dat het bestand is geboekt. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die helpen onbevoegde wijzigingen aan het bestand verhinderen.

Eigenschappen

Artikel ID: 168354 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft ActiveX Data Objects 2.7
Trefwoorden: 
kbdownload kbdatabase kbinfo kbmdacnosweep kbmt KB168354 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:168354
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com