Τρόπος δημιουργίας ενός βασικού προφίλ για όλους τους χρήστες

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 168475 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει λεπτομερώς τον τρόπο δημιουργίας μιας "Βασική" ή το προφίλ του προεπιλεγμένου χρήστη για όλους τους χρήστες και πώς να την τοποθετήσετε στο κοινόχρηστο στοιχείο Netlogon.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑυτό λειτουργεί μόνο για χρήστες οι οποίοι έχουν ένα νέο Αναγνωριστικό χρήστη σε έναν τομέα των Microsoft Windows NT 4.0 ή σε έναν τομέα των Microsoft Windows 2000 Server και δεν έχετε συνδεθεί ως πριν από αυτόν το χρήστη.

Περισσότερες πληροφορίες

Τα Windows NT 4.0, Windows 2000 και υπολογιστών που βασίζονται στα Windows XP, ακολουθήστε την παρακάτω διαδικασία εντοπισμού για τη δημιουργία ενός νέου προφίλ:
 • Υπάρχει ένα κεντρικό προφίλ (δρομολόγησης) που ορίζεται στο User Manager for Domains;

 • Εάν Ναι, υπάρχει το προφίλ; Εάν Ναι, χρήση προφίλ.

 • Εάν όχι, αυτός ο χρήστης έχει τοπικό προφίλ; Εάν Ναι, χρησιμοποιήστε τοπικά.

 • Εάν όχι, προεπιλεγμένου χρήστη υπάρχει στο κοινόχρηστο στοιχείο Netlogon της επικύρωσης του τομέα ελεγκτή; Εάν Ναι, χρησιμοποιήστε το.

 • Εάν όχι, προεπιλεγμένου χρήστη υπάρχει σε WinNT\Profiles;
Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε ένα προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη:
 1. Συνδεθείτε με ένα σταθμό εργασίας ως χρήστης γενικής χρήσης (μία που δεν έχει δικαιώματα διαχειριστή στον τομέα). Ρύθμιση της επιφάνειας εργασίας σας και να αλλάξετε τις ρυθμίσεις που θέλετε να αλλάξετε. Αποσυνδεθείτε από το σταθμό εργασίας. Το προφίλ δημιουργείται στην πραγματικότητα σε αυτό το σημείο.
 2. Συνδεθείτε ξανά στο σταθμό με κάποιον που διαθέτει δικαιώματα διαχειριστή στον τοπικό υπολογιστή και στον τομέα και να συνεχίσετε, όπως περιγράφεται στις παρακάτω ενότητες για το λειτουργικό σύστημα που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

Για τα Windows NT 4.0 και Windows 2000

 1. Κάντε κλικStart, τοποθετήστε το δείκτηρυθμίσειςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΟ πίνακας ελέγχου.
 2. ΣτοΟ πίνακας ελέγχουτο παράθυρο, κάντε κλικ στο κουμπίSYSTEM.
 3. ΣτοΙδιότητες συστήματος (System Properties)παράθυρο διαλόγου, κάντε κλικ στοΠροφίλ χρήστηκαρτέλα και επιλέξτε το προφίλ του χρήστη που θέλετε να ορίσετε ως το προεπιλεγμένο προφίλ χρήστη.
 4. Κάντε κλικΑντιγραφή σεκαι κάτωΕπιτρέπεται να χρησιμοποιήσετεενότητα, κάντε κλικ στο κουμπίΑλλαγή.
 5. ΣτοΕπιλέξτε το χρήστη ή ομάδαςπαράθυρο επιλογήςEveryoneκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 6. underΑντιγραφή προφίλ σεστο τοΑντιγραφή σετο παράθυρο, καθορίστε το όνομα του διακομιστή και το κοινόχρηστο όνομα και επίσης το όνομα του προφίλ που θέλετε να αντιγράψετε αυτό το προφίλ με την εξής μορφή:
  \\Servername\Sharename\Profilename.
  ΣΗΜΕΙΩΣΗΤο όνομα του προφίλ θα είναι στην πραγματικότητα ένα όνομα καταλόγου και του καταλόγου ολόκληρο και τα αρχεία και τους υποκαταλόγους είναι ολόκληρο το προφίλ.
 7. Αντιγράψτε αυτό το προφίλ για το κοινόχρηστο στοιχείο Netlogon και μετονομάστε το προφίλΠροεπιλεγμένος χρήστης. Αυτό θα σας βοηθήσει, τα Windows NT και Windows 2000, για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ που βασίζονται σε αυτό το προφίλ χρήστη που δεν διαθέτει ήδη ένα κεντρικό ή τοπικό προφίλ.

Για τα Windows XP

 1. Κάντε κλικStartΚάντε κλικΟ πίνακας ελέγχου, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίSYSTEM.
 2. Στο διακομιστήΓια προχωρημένους (Advanced)καρτέλα, κάντε κλικ στο κουμπίρυθμίσειςunderΠροφίλ χρήστη.
 3. ΣτοΠροφίλ που είναι αποθηκευμένα σε αυτόν τον υπολογιστήσε λίστα, επιλέξτε το προφίλ χρήστη που δημιουργήσατε στο βήμα 1 και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΑντιγραφή σε.
 4. underΕπιτρέπεται να χρησιμοποιήσετεΚάντε κλικΑλλαγήΚάντε κλικEveryone, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ
  Εάν,EveryoneΔεν είναι διαθέσιμη, κάντε κλικ στο κουμπίΓια προχωρημένους (Advanced)Κάντε κλικΕύρεση τώραΚάντε κλικEveryone, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.
 5. Στην ενότητα Αντιγραφή προφίλ σε πλαίσιο στο παράθυρο "Αντιγραφή σε", καθορίστε το όνομα του διακομιστή και το κοινόχρηστο όνομα και επίσης το όνομα του προφίλ που θέλετε να αντιγράψετε αυτό το προφίλ με την εξής μορφή:
  \\Servername\Sharename\Profilename.

  ΣΗΜΕΙΩΣΗΤο όνομα του προφίλ θα είναι στην πραγματικότητα ένα όνομα καταλόγου και του καταλόγου ολόκληρο και τα αρχεία και τους υποκαταλόγους είναι ολόκληρο το προφίλ.
 6. Αντιγράψτε αυτό το προφίλ για το κοινόχρηστο στοιχείο Netlogon και μετονομάστε το προφίλΠροεπιλεγμένος χρήστης. Αυτό θα σας βοηθήσει, τα Windows NT και Windows 2000, για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ που βασίζονται σε αυτό το προφίλ χρήστη που δεν διαθέτει ήδη ένα κεντρικό ή τοπικό προφίλ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΤο προφίλ του προεπιλεγμένου χρήστη θα χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία νέου προφίλ περιαγωγής και επίσης νέο τοπικό προφίλ.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 168475 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB168475 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:168475

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com