Excel 97: Gegevens niet geretourneerd uit Query met ORACLE-gegevensbron

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 168702 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
WAARSCHUWINGInformatie in dit artikel is voorlopig en is niet bevestigd of getest door Microsoft. Voorzichtig bij het gebruik. Sommige of alle van de informatie in dit artikel is genomen uit onbevestigde rapportages van klanten. Microsoft levert deze informatie "as is" zonder enige garantie, hetzij uitdrukkelijk hetzij impliciet, met inbegrip van maar niet beperkt tot impliciete garanties, ofmerchantability en/of geschiktheid voor een bepaald doel.

De producten van andere leveranciers die in dit artikel worden beschreven, worden vervaardigd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u probeert gegevens te retourneren uit Microsoft Query 97 naar een werkblad van Microsoft 97, het draaiende wereldbol pictogram (Dit betekent dat een queryis processing) lijkt een lange tijd, en vervolgens de query geen gegevens geretourneerd aan het werkblad.

Workaround

Gebruik een van de volgende methoden om dit probleem op te lossen:

Methode 1: De achtergrond inschakelen uitschakelen vernieuwen instellen

Als u wilt voorkomen dat de query op de achtergrond wordt uitgevoerd, gaat u als volgt thesesteps:
 1. De query maken in Microsoft Query en selecteer vervolgens de optie om de gegevens naar Microsoft Excel.
 2. Klik op Eigenschappenin het dialoogvenster Externe gegevens retourneren .
 3. Schakel het selectievakje Vernieuwen achtergrond inschakelenen klik vervolgens op OK.
 4. De resultaten van de query naar het werkblad, klikt u op OK.Opmerking: wanneer u de optie Inschakelen vernieuwen op de achtergrond uitschakelt, kunt u andere taken niet doen terwijl deze query wordt uitgevoerd.

Methode 2: De muisaanwijzer

Als u de muisaanwijzer verplaatst doorlopend wanneer de gegevens beingreturned naar Microsoft Excel zijn, wordt de query kan niet mislukken. Stop niet bewegende themouse totdat alle gegevens is geretourneerd naar Microsoft Excel.

Opmerking: afhankelijk van uw query, kan het enkele minuten duren om returnthe resultaten van de query naar het werkblad.

Methode 3: De gegevens in het werkblad plakken

Als u wilt de gegevens van Microsoft Query plakken in het werkblad, gaat u als volgt thesesteps:
 1. Maak de juiste parameters voor de query in Microsoft Query.
 2. Selecteer een item in het gegevensvenster.
 3. Druk op CTRL + SHIFT + SPATIEBALK om alle gegevens in het gegevensvenster.
 4. Klik in het menu bewerken op kopiëren.
 5. In Microsoft Excel, klikt u in het menu bewerken op Plakken.
Opmerking: als u deze methode gebruikt, de parameters die u gebruikt voor het zoeken van uw database niet worden opgeslagen met de gegevens, zodat u de opdracht Gegevens vernieuwen niet gebruiken voor het bijwerken van de resultaten van de query. U moet deze stappen telkens wanneer u wilt de query bijwerken.

Meer informatie

Dit probleem is gemeld bij het opvragen van een ORACLE 7.3 gegevens sourceby de volgende ODBC-stuurprogramma's:
  File name    Version    File date
  --------------------------------------
  Sqo32_73.dll  2.00.0301   4-Feb-1997
  Msorcl10.dll  2.00.006325  12-Jan-1997
				
Sqo32_73.dll wordt vervaardigd door Oracle Corporation. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van dit product.

Referenties

Voor meer informatie over het retourneren van gegevens naar Microsoft Excel, klikt u op het tabbladIndex in de Help van Microsoft Excel, type ophalen van gegevens uit externe databases, en dubbelklik vervolgens op de geselecteerde tekst naar de 'manieren datafrom een externe database ophalen' onderwerp.

Eigenschappen

Artikel ID: 168702 - Laatste beoordeling: zaterdag 8 februari 2014 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Excel 97 Standard Edition
Trefwoorden: 
kb3rdparty kbinterop kbprb kbmt KB168702 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 168702
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com