XADM: Tips voor het beheren van openbare mappen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 169198 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Dit artikel beschrijft enkele tips voor het beheren van openbare mappen in een Microsoft Exchange-organisatie.

Meer informatie

  1. Ontwerp een openbare map schema voor uw organisatie. Bepalen hoe openbare mappen in uw organisatie zal worden gebruikt om gegevens te ordenen en hoe eenvoudige toegang tot de gegevens in openbare mappen te vergemakkelijken. Bijvoorbeeld: openbare mappen zijn geordend op geografische locaties (Noord-moet u wellicht Amerika, Europa, enzovoort), of door business units (financiën, Marketing, Ontwikkeling), of op enige andere wijze in uw organisatie werkt.
  2. Zodra de fundamentele openbare map ontwerp gereed is, maken de top niveau van openbare mappen.
  3. Bepalen welke gebruikers de bovenste niveau openbare mappen kunnen maken. Hierdoor kan de Microsoft Exchange-beheerder om te bepalen hoe de basis structuur gegevens in openbare mappen zijn geordend. De beheerder kan besturings element waarin gebruikers top niveau openbare mappen maken met behulp van kunnen de Het programma Exchange Administrator.

    Onder het object Site configuratie selecteren en vervolgens eigenschappen van ophalen het informatie archief siteconfiguratie object. Ga naar het hoogste niveau Pagina map maken.
  4. De Exchange-beheerder kan ook instellen hoe de openbare map hiërarchie wordt weer gegeven voor afzonderlijke gebruikers door het instellen van de Client Machtigingen voor individuele mappen. Elke openbare map heeft een eigenschap naam map weer. Als deze machtiging niet is toegekend aan een gebruiker, vervolgens die gebruiker niet weer geven van de openbare map in de openbare map hiërarchie. Bijvoorbeeld, als alle openbare mappen in een map genaamd moeten rente niet toegankelijk zijn voor alle gebruikers behalve de bovenste niveau managers, de standaardmachtigingen voor deze openbare map kunnen worden ingesteld met de map Zichtbare machtiging ingetrokken. De afzonderlijke gebruikers of distributie lijsten gebruikers moet die toegang tot de mappen kan vervolgens worden rechten worden kan de map Financiën zien.
  5. Replica's van openbare mappen op verschillende servers afhankelijk maken veel gebruikers moeten toegang hebben tot de openbare mappen en de soorten net werk verbindingen. Bijvoorbeeld, als een openbare map is toegankelijk voor alle gebruikers in uw organisatie, kan het nuttig zijn replica's van deze map toevoegen andere servers en andere sites. Als de net werk koppelingen voldoende zijn, affiniteit openbare map voegen mogelijk ook een alternatief voor het repliceren mappen.

Eigenschappen

Artikel ID: 169198 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 5.5 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB169198 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:169198
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com