Τρόπος δημιουργίας επαγγελματικών καρτών στο Microsoft Word

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 170130 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο δημιουργίας και εκτύπωσης επαγγελματικών καρτών στο MicrosoftWord.

Περισσότερες πληροφορίες

Δημιουργία μόνο επαγγελματική σας κάρτα ή ένα φύλλο επαγγελματικών καρτών

 1. Στο Word 2003 ή παλαιότερες εκδόσεις, από το μενού "Εργαλεία", κάντε κλικ στην εντολή "φάκελοι και ετικέτες".

  Στο Word 2007 ή νεότερη έκδοση επιλέξτε ετικέτες από την καρτέλα "Αλληλογραφία".
 2. Στην καρτέλα "ετικέτες", κάντε κλικ στο κουμπί "Επιλογές".
 3. Από τη λίστα προϊόντων ετικέτες, κάντε κλικ στο πρότυπο Avery.
 4. Στη λίστα αριθμός προϊόντος, κάντε κλικ στον τύπο ετικέτας Avery που χρησιμοποιείτε, όπως 5371, 5372, 5376 ή 5377 και κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 5. Στην περιοχή "Διεύθυνση", εισαγάγετε τις πληροφορίες διεύθυνσης για την επαγγελματική κάρτα.

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Για να τροποποιήσετε τη μορφοποίηση της διεύθυνσης, επιλέξτε τη διεύθυνση, κάντε κλικ δεξιό κλικ (Windows) κρατήστε πατημένο το στοιχείο ΕΛΈΓΧΟΥ και κάντε κλικ στο κουμπί του ποντικιού (Macintosh), και, στη συνέχεια, ή κάντε κλικ στο γραμματοσειρά παραγράφου από το μενού συντόμευσης. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στα πλαίσια διαλόγου "γραμματοσειρά" ή "παράγραφος" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
 6. Εκτύπωση της επαγγελματικής σας κάρτας, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη μέθοδο παρακάτω:
  1. Εκτύπωση μόνο επαγγελματικής κάρτας

   Για να εκτυπώσετε ένα μεμονωμένο επαγγελματικής κάρτας σε μια συγκεκριμένη θέση σε ένα φύλλο ετικετών, ακολουθήστε τα εξής βήματα στο παράθυρο διαλόγου φάκελοι και ετικέτες:
   1. Στην περιοχή εκτύπωσης, κάντε κλικ σε μία ετικέτα.
   2. Πληκτρολογήστε την γραμμή και στήλη για τη θέση εκτύπωσης της κάρτας στο φύλλο ετικετών.
   3. Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτύπωση. (Σε Macintosh, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτύπωση ξανά).
  2. Εκτύπωση μια εκτύπωση ολόκληρο φύλλο από επαγγελματικές κάρτες σε ένα ολόκληρο φύλλο στην ίδια επαγγελματική κάρτα, ακολουθήστε τα εξής βήματα στο παράθυρο διαλόγου φάκελοι και ετικέτες:
   1. Στην περιοχή εκτύπωσης, κάντε κλικ στο κουμπί "Ολόκληρη σελίδα με την ίδια ετικέτα."
   2. Κάντε κλικ στο κουμπί Εκτύπωση. (Σε Macintosh, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτύπωση ξανά.)
Για να επεξεργαστείτε με μη αυτόματο τρόπο κάθε κάρτας στο φύλλο, κάντε κλικ στο κουμπί "νέο έγγραφο". Createsa νέο έγγραφο του Word που περιέχει ένα φύλλο με επαγγελματικές κάρτες που μπορείτε να editbefore εκτύπωσης. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε το έγγραφο ως πρότυπο.

Χρήση της συγχώνευσης αλληλογραφίας και ένα αρχείο δεδομένων για να δημιουργήσετε και να εκτυπώσετε πολλές επαγγελματικές κάρτες

Στο Word 2007 ή νεότερη έκδοση επιλέξτε Έναρξη της συγχώνευσης αλληλογραφίας από την καρτέλα "Αλληλογραφία" και επιλέξτε "επιλογή", πληκτρολογήστε την ετικέτα ετικέτες από προμηθευτές ετικέτας. Στο Word 2003 ή προηγούμενες εκδόσεις, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Στο μενού Εργαλεία, κάντε κλικ στο κουμπί "Συγχώνευση αλληλογραφίας".
 2. Στην περιοχή κύριου εγγράφου, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στις ετικέτες αλληλογραφίας.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή νέο κύριο έγγραφο για να δημιουργήσετε ένα νέο έγγραφο για τις επαγγελματικές κάρτες.
 4. Κάτω από το αρχείο προέλευσης δεδομένων, κάντε κλικ στο κουμπί Λήψη δεδομένων για να επισυνάψετε ένα αρχείο δεδομένων ή για να δημιουργήσετε ένα νέο αρχείο δεδομένων.
 5. Αφού συνδέσετε το αρχείο δεδομένων, κάντε κλικ στο κουμπί "Διαμόρφωση κυρίου εγγράφου για να επιλέξετε τον τύπο της ετικέτας για επαγγελματικές κάρτες που θέλετε να δημιουργήσετε".
 6. Από τη λίστα προϊόντων ετικέτες, κάντε κλικ στο πρότυπο Avery.
 7. Στη λίστα αριθμός προϊόντος, κάντε κλικ στον τύπο ετικέτας Avery που χρησιμοποιείτε, όπως 5371, 5372, 5376 ή 5377 και κάντε κλικ στο κουμπί OK δύο φορές.
 8. Στο παράθυρο διαλόγου Δημιουργία ετικετών, κάντε κλικ στο κουμπί "Εισαγωγή πεδίου συγχώνευσης για την εισαγωγή σας κωδικούς πεδίων συγχώνευσης αλληλογραφίας στο πλαίσιο δείγμα ετικέτας".

  ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Για να τροποποιήσετε τη μορφοποίηση της διεύθυνσης, επιλέξτε τη διεύθυνση, κάντε κλικ δεξιό κλικ (Windows) κρατήστε πατημένο το στοιχείο ΕΛΈΓΧΟΥ και κάντε κλικ στο κουμπί του ποντικιού (Macintosh), και, στη συνέχεια, ή κάντε κλικ στο γραμματοσειρά παραγράφου από το μενού συντόμευσης. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στα πλαίσια διαλόγου "γραμματοσειρά" ή "παράγραφος" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Τώρα, μπορείτε να εκτελέσετε μια συγχώνευση αλληλογραφίας για να δημιουργήσετε τις επαγγελματικές κάρτες χρησιμοποιώντας theinformation που περιέχεται στο συνημμένο αρχείο.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της συγχώνευσης αλληλογραφίας, δείτε το followingarticles της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
826838 Συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με τη δυνατότητα συγχώνευσης αλληλογραφίας στο Word 2003 και στο Word 2007

141922 WD: Τρόπος για να ξεκινήσετε μια συγχώνευση αλληλογραφίας

141992 WD: Τρόπος για να δημιουργήσετε ετικέτες χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα συγχώνευσης αλληλογραφίας


Ή, στο Word 97 για Windows και Macintosh έκδοσης του Word 98, κάντε κλικ στο κουμπί του OfficeAssistant, τύπου "Συγχώνευση αλληλογραφίας" (χωρίς τα εισαγωγικά), κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση και στη συνέχεια κάντε κλικ σε ένα από τα θέματα.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Εάν ο Βοηθός είναι κρυμμένος, κάντε κλικ στο Βοηθό του Office κουμπί στη βασική γραμμή εργαλείων. Εάν δεν είναι εγκατεστημένη η Βοήθεια σε Ο_υπολογιστής_σας, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακή βάση της Microsoft:
120802 Office: Τρόπος προσθήκης ή κατάργησης ενός μεμονωμένου γραφείου προγράμματος ή στοιχείου
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσθήκη ενός γραφικού σε μια ετικέτα, ανατρέξτε στο άρθρο thefollowing της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
123312 WD: Τρόπος προσθήκης γραφικού ή λογότυπου σε κάθε ετικέτα σε μια σελίδα

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 170130 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 3 Μαρτίου 2014 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Word 6.0 για Macintosh
 • Microsoft Word 6.01 για Macintosh
 • Microsoft Word 6.0 Standard Edition
 • Microsoft Word 95a
 • Microsoft Word 97 Standard Edition
 • Microsoft Word 98 για Macintosh
 • Microsoft Office Word 2003
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Word 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmerge kbmt KB170130 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 170130
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com