Как да промените TCP/IP максимална предаващ сървър изчакване

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 170359 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Кратко изложение

TCP започва предаващ сървър таймер, когато всеки изходящ сегмент се предава на ПР. Ако няма потвърждение е било получено за данните в даден сегмент, преди таймера изтече, сегмента е препредаваната, до стойността на TcpMaxDataRetransmissions . Стойността по подразбиране за този параметър е 5.

предаващ сървър таймера е инициализиран-три секунди, когато е установена TCP връзка. Въпреки това тя се регулира в движение да съответстват на характеристиките на връзката чрез използване на изчисленията загладени отиване и връщане време (SRTT), както е описано в RFC793. Таймер за даден сегмент се удвоява след всяка предаващ сървър на този сегмент. С помощта на този алгоритъм, TCP себе си tunes до нормалното забавяне на връзката. TCP връзки, които са направени над голямо закъснение връзки отнеме много Още действия време за времето, отколкото тези, които са направени над ниско забавяне връзки.

по подразбиране след таймера на предаващ сървър хитове 240 секунди, той използва стойност за регулиране на нивото на звука за предаващ сървър на всеки сегмент, който трябва да се препредават. Това може да предизвика големи закъснения за клиент за изчакване на по-бавна връзка.

За Още действия информация относно новия сервизен пакет за Windows 2000 щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
260910 Как да получите най-новата сервизен пакет за Windows 2000

Допълнителна информация

Важно Този раздел, метод или задача съдържа стъпки, които ви казват как да модифицирате системния регистър. Въпреки това, ако сте модифицирате системния регистър неправилно, може да възникнат сериозни проблеми. Поради това се уверете, че следвате тези стъпки внимателно. За допълнителна защита направете резервно непълно копиране на системния регистър, преди да го модифицирате. След това можете да възстановите системния регистър, ако възникне проблем. За Още действия информация как да направите резервно непълно копиране и да възстановите системния регистър щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
322756 Как да архивирате и възстановите системния регистър в Windows

Стойността на системния регистър TcpMaxDataRetransmissions контролира броя на отборите, че TCP препредава сегмент индивидуални събиране на данни, преди да го прекъсне връзката. стойност за регулиране на нивото на звука не е конфигуриран по подразбиране, но това може да бъдат въведени за да промените броя по подразбиране на повторения.

Променете следния подключ в Windows 7, Windows 2008 R2, Windows 2008, Windows 2000, Windows Vista, Windows 2003 и Windows XP:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters
Value Name: TcpMaxDataRetransmissions
Data Type:  REG_DWORD - Number
Valid Range: 0 - 0xFFFFFFFF
Default:   5
					
Описание: този параметър контролира броя на TCP препредава индивидуални събиране на данни сегмент (за свързване на сегмент) преди прекъсване на връзката. предаващ сървър изчакване се удвоява с всяка последователни предаващ сървър на връзка. Той се нулира, когато отговор възобнови. Стойността на транзитна база събиране на данни изчакване динамично се определя Препоръчано от измерените двупосочен време на връзката.

Windows предоставя механизъм за контрол на първоначалните препредава време, и време retransmit динамично след това е настроен самостоятелно. За да промените първоначалните retransmit време, промените следните стойности в системния регистър.

Променете следния подключ в Windows 2003, Windows XP и Windows 2000:
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\Interfaces\ID на адаптера
Value Name: TCPInitialRtt
Data Type:  REG_DWORD
Valid Range: 300-65535 (milliseconds in decimal)
Default:   0xBB8 (3000 milliseconds expressed in hexadecimal)
					
Описание: този параметър контролира първоначалното предаващ сървър изчакване, която се използва Препоръчано от TCP на всяка нова връзка. То се прилага към искането за връзка (SYN) и първата сегмента събиране на данни, които е изпратен на всяка връзка. За пример определителен член ценност събиране на данни на "5000 десетичен" задава първоначалната retransmit време за пет секунди.

Забележка: можете да увеличите стойност за регулиране на нивото на звука само за първоначалния период на изчакване. Намаляване на стойността не се поддържа.

Променете следния ключ в Windows NT 4.0:

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters
Value Name: InitialRttData Type:  REG_DWORDValid Range: 0-65535 (decimal)Default:   0xBB8 (3000 decimal)
Описание: този параметър контролира първоначалното предаващ сървър изчакване, използвани Препоръчано от TCP на всяка нова връзка. То се прилага към искането за връзка (SYN) и на първите събиране на данни сегмент(и), изпратени на всяка връзка.

За пример определителен член ценност събиране на данни на "5000 десетичен" задава първоначалната retransmit време за пет секунди.

Първоначалната RTO в Windows Server 2008 R2 и Windows 7 е може да се контролира с помощта на командата NetSH Препоръчано от initialRTO.

Предпоставки и Още действия информация щракнете върху следния номер на статия в база знания на Microsoft:
2472264 Не можете да персонализирате някои TCP конфигурации с помощта на командата netsh в Windows Server 2008 R2

За Още действия информация относно retransmit време щракнете върху следните номера на статии в база знания на Microsoft:
232512 TCP/IP може да препредава пакетите преждевременно
223450 Първоначалното TCP предаващ сървър таймер регулиране, добавени към Windows NT
За Още действия информация, потърсете в уеб за "RFC 793 (раздел 3.7) TCP протокола спецификация."

Свойства

ID на статията: 170359 - Последна рецензия: 18 септември 2013 г. - Редакция: 1.2
Важи за:
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Service Pack 2
 • Windows Vista Enterprise
 • Service Pack 1 (Сервизен пакет 1) за Windows Vista
 • Service Pack 2 (Сервизен пакет 2) за Windows Vista
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Datacenter Edition (32-Bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 1
 • Microsoft Windows Server 2003 R2 Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003 Service Pack 2
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Service Pack 3
 • Microsoft Windows XP Service Pack 1
 • Microsoft Windows XP Service Pack 2
Ключови думи: 
kbhotfixserver kbqfe kbinfo kbnetwork kbwin2000sp3fix kbmt KB170359 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 170359

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com