Τρόπος ρύθμισης των παραμέτρων του Active Desktop

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 171437 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για χρήστες του Internet Explorer 5 μόνο αν είναι εγκατεστημένο το στοιχείο Windows Desktop Update. Αυτό το στοιχείο εγκαθίσταται με τα Windows 98 ή μπορεί να εγκατασταθεί με τον Internet Explorer 4.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Active Desktop, για να σας πράξη επιφάνειας εργασίας όπως το δικό σας προσωπική ιστοσελίδα. Μπορείτε να εμφανίσετε τμήματα αγαπημένες σας τοποθεσίες Web απευθείας στην επιφάνεια εργασίας σας και να τα διατηρείτε ενημερωμένα αυτόματα. Μπορείτε να Μπορείτε να προσαρμόσετε εύκολα το Active Desktop οποιαδήποτε στιγμή.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων του Active Desktop. Το ακόλουθο περιλαμβάνονται θέματα:

 • Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Active Desktop
 • Πώς να προσθέσετε ένα στοιχείο του Active Desktop στην επιφάνεια εργασίας
 • Πώς να κάνετε την ιστοσελίδα ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας

Περισσότερες πληροφορίες

Πώς να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε το Active Desktop

Για να ενεργοποιήσετε το Active Desktop, κάντε δεξιό κλικ σε μια κενή περιοχή της επιφάνειας εργασίας σημείο Active Desktop και κατόπιν κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή ως ιστοσελίδα (ένα σημάδι ελέγχου εμφανίζεται). Για να απενεργοποιήσετε το Active Desktop, κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή ως ιστοσελίδα, για να καταργήσετε το σημάδι ελέγχου.

Πώς να προσθέσετε ένα στοιχείο Active Desktop στην επιφάνεια εργασίας

Ένα στοιχείο του Active Desktop είναι απλώς μια σελίδα Web. Μπορεί να περιέχει ενεργό περιεχόμενο που μπορούν να αλλάξουν, όπως μετοχών ή ένα μετεωρολογικό χάρτη. Για να προσθέσετε μια ενεργή Επιφάνεια εργασίας είδος, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, επιλέξτε ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου και στη συνέχεια Κάντε διπλό κλικ στο "Εμφάνιση".
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Web και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Δημιουργία.
 3. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα στοιχείο του Active Desktop από το στοιχείο της επιφάνειας εργασίας Συλλογή στην τοποθεσία Web της Microsoft, κάντε κλικ στο κουμπί "Ναι". Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια τοποθεσία Web τοποθεσία ως ένα στοιχείο του Active Desktop, κάντε κλικ στο κουμπί όχι και είτε πληκτρολογήστε στο Web διεύθυνση τοποθεσίας Web που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ή κάντε κλικ στο κουμπί Browse για να αναζητήσετε το σκληρό σας δίσκο.

Τρόπος για να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας

Για να κάνετε μια ιστοσελίδα ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, επιλέξτε ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου και στη συνέχεια Κάντε διπλό κλικ στο "Εμφάνιση".
 2. Στην καρτέλα φόντο, κάντε κλικ στο κουμπί Αναζήτηση.
 3. Στο παράθυρο διαλόγου Αναζήτηση, κάντε κλικ στο έγγραφο HTML.
 4. Αναζητήστε το αρχείο .htm ή .html στον σκληρό σας δίσκο που θέλετε Για να χρησιμοποιήσετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Άνοιγμα.
 5. Κάντε κλικ στο OK.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Μπορείτε να κάνετε δεξιό κλικ σε οποιοδήποτε γραφικό σε μια σελίδα Web και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Ορισμός ως ταπετσαρία για να κάνετε το γραφικό ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε ένα στοιχείο Active Desktop από την επιφάνεια εργασίας

Για να διαγράψετε ένα στοιχείο του Active Desktop, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, επιλέξτε ρυθμίσεις, κάντε κλικ στην επιλογή Πίνακας ελέγχου και στη συνέχεια Κάντε διπλό κλικ στο "Εμφάνιση".
 2. Κάντε κλικ στην καρτέλα Web.
 3. Κάντε κλικ στην κατάλληλη τοποθεσία Web και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή.
 4. Κάντε κλικ στο κουμπί Ναι για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή.
 5. Κάντε κλικ στο OK.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Για Internet Explorer 4 διαγράφει όλο το περιεχόμενο της συνδρομής. Για τον Internet Explorer 5, αυτή η ενέργεια διαγράφει όλα τα περιεχόμενα από τα στοιχεία"για να Συγχρονισμός"πλαίσιο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 171437 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbui kbmt KB171437 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:171437
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com