WD97: τα Windows NT 4.0: "Κατά την αποθήκευση του αρχείου αυτόματης ανάκτησης είναι Αναβλημένες"

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 174162 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την ενεργοποίηση της "Αποθήκευση πληροφοριών αυτόματης ανάκτησης κάθε" επιλογή (από το μενού "Εργαλεία", κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές και στη συνέχεια κάντε κλικ στην καρτέλα "Αποθήκευση"), ενδέχεται να εμφανιστεί το ακόλουθο μήνυμα λάθους, όταν το Word προσπαθεί να κάνει μια αυτόματη αποθήκευση:
Αποθήκευση του αρχείου αυτόματης ανάκτησης είναι Αναβολή για<filename.doc> </filename.doc>
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η "Αποθήκευση πληροφοριών αυτόματης ανάκτησης κάθε" επιλογή είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Αυτό το μήνυμα λάθους θα εμφανιστεί όταν ισχύουν όλες οι ακόλουθες συνθήκες:

 • Το έγγραφο του Word έχει προηγουμένως αποθηκευτεί σε ένα κοινόχρηστο στοιχείο σε έναν ελεγκτή πρωτεύοντα τομέα Microsoft Windows NT 4.0 (PDC) και το κοινόχρηστο στοιχείο που βρίσκεται σε ένα διαμέρισμα νέας τεχνολογίας σύστημα αρχείων (NTFS).
  -και-
 • Έχουν οριστεί δικαιώματα κοινής χρήσης για το χρήστη (πλήρης έλεγχος) και ορίζονται δικαιώματα NTFS για το κοινόχρηστο στοιχείο διαχείρισης (πλήρης έλεγχος) και <local group="" name="">(πλήρης έλεγχος).</local>
  -και-
 • Είστε συνδεδεμένοι σε έναν υπολογιστή-πελάτη των Windows NT 4.0 και είναι μέλος της ομάδας τοπικών κοινόχρηστων ή μια καθολική ομάδα κοινής χρήσης που είναι μέλος της τοπικής ομάδας κοινής χρήσης.
  -και-
 • Η διαδρομή "Αρχεία αυτόματης ανάκτησης" οδηγεί σε ένα φάκελο σε ένα διαμέρισμα NTFS στον υπολογιστή-πελάτη.

Αιτία

Το Word αντιγραφή των χαρακτηριστικών ασφαλείας από το αποθηκευμένο έγγραφο και τις εφάρμοσε το προσωρινό αρχείο που θα αποτελέσει το πιο πρόσφατο αρχείο αυτόματης ανάκτησης. Στη συνέχεια επιχειρεί να μετονομάσει το προσωρινό αρχείο με το Word:
Αποθήκευση αυτόματης ανάκτησης του <filename>.asd</filename>
Η μετονομασία αποτυγχάνει, επειδή τα απαραίτητα δικαιώματα για να μετονομάσετε το αρχείο που προκύπτουν από την ομάδα τοπικών PDC, η οποία είναι άγνωστη στο μηχάνημα προγράμματος-πελάτη. Η εντολή Αποθήκευση ως αποτυγχάνει, επειδή μετονομάσετε μια παρόμοια λειτουργία αποτυγχάνει.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα ασφαλείας σε ένα διαμέρισμα NTFS, ανατρέξτε στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
169387OFF97: Απαιτήσεις ασφαλείας κατά τη χρήση διαμερισμάτων NTFS

178565OFF97: Αντιμετώπιση προβλημάτων προγραμμάτων του Office σε Windows NT 4.0
100108Επισκόπηση των συστημάτων αρχείων FAT, HPFS και NTFS

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε το Microsoft Office 97 για Windows Service Release 2 (SR2).

Για να αντιμετωπίσετε προσωρινά αυτό το πρόβλημα, κάντε ένα ή περισσότερα από τα εξής:

 • Αλλάξτε τη διαδρομή αυτόματης ανάκτησης σε ένα διαμέρισμα FAT.

  Για πρόσθετες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
  77535WD: Ορισμός της διαδρομής αυτόματης αποθήκευσης στο Word

  -ή-
 • Ένταξη του χρήστη ως μέλος της Workstation\Administrators.
  -ή-
 • Προσθέστε χρήστες τομέα στα δικαιώματα καταλόγων στο διακομιστή και δώστε Domain Users πλήρη πρόσβαση στο κοινόχρηστο στοιχείο.
  -ή-
 • Δώστε υπάρχοντα δικαιώματα καθολικές ομάδες για τον κατάλογο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για τεχνική βοήθεια σχετικά με την Προσθήκη μέλους σε μια ομάδα ή αλλαγή δικαιωμάτων για χρήστες, επικοινωνήστε με Microsoft τεχνικής υποστήριξης για τα Windows NT 4.0.

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα θέμα που αφορά τα προϊόντα της Microsoft τα οποία αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου. Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε στο Microsoft Office 97 για Windows Service Release 2 (SR-2).

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το SR-2, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
151261OFF97: Τρόπος λήψης και εγκατάστασης του MS Office 97 SR-2

Περισσότερες πληροφορίες

Αφού κλείσετε το Word, ενδέχεται να παραμείνει ένα προσωρινό αρχείο στη θέση "Αρχεία αυτόματης ανάκτησης" που καθορίζεται στην καρτέλα "Θέσεις αρχείων" (κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές του μενού Εργαλεία). Μετά την αντιγραφή των χαρακτηριστικών ασφαλείας από το αποθηκευμένο έγγραφο και τις εφάρμοσε το προσωρινό αρχείο Word, ίσως δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να διαγράψετε το προσωρινό αρχείο.

In addition, if you open a file from a shared folder on a Windows NT server (NTFS partition), you may be unable to save the file to your local folder on your client machine (NTFS partition). This problem may occur if either of the settings of Allow Fast Saves or Allow Background Saves (click Options on the Tools menu and then click the Save tab) are turned off. When you try to do this, you may receive the following error message:
Word cannot complete the save due to a file permissions error.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 174162 - Τελευταία αναθεώρηση: Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Word 97 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhotfixserver kbqfe kbbug kbfix kbmt KB174162 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:174162
Αποποίηση ευθυνών για περιεχόμενο της Γνωσιακής Βάσης (KB) που έχει αποσυρθεί
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com