Τρόπος εγκατάστασης της υπηρεσίας συσκευάζει σε ένα σύμπλεγμα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 174799 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τη διαδικασία για την εγκατάσταση ενός service pack στην ανακατεύθυνση συμπλέγματος του Windows Server. Η διαδικασία εφαρμογής ενός service pack σε ένα σύμπλεγμα διακομιστών είναι ίδια με την εφαρμογή Windows 2008, Windows 2003, τα Windows 2000 ή Windows NT 4.0 Server έκδοση Enterprise. Ωστόσο, πρέπει να δοθεί ειδική εξέταση για να εξασφαλίσετε ένα υψηλό επίπεδο πρόσβασης για υπολογιστές-πελάτες όταν πραγματοποιείτε αυτή Συντήρηση του συστήματος.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows service pack στους κόμβους συμπλέγματος του Windows Server αποκατάστασης χρησιμοποιώντας την ακόλουθη διαδικασία. Εγκατάσταση πάντα το ίδιο service pack ή τις επείγουσες επιδιορθώσεις σε κάθε κόμβο. Χρησιμοποιήστε αυτήν τη διαδικασία για να εγκαταστήσετε το service pack, εκτός εάν διαφορετικά κατευθύνεται από μια έκδοση του συγκεκριμένου service pack.
 1. Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής συστήματος για σφάλματα και βεβαιωθείτε ότι το κατάλληλο σύστημα λειτουργίας.
 2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα τρέχον αντίγραφο ασφαλείας και ενημερωμένες Εφεδρική δισκέτα επιδιόρθωσης για κάθε σύστημα. Στην περίπτωση του κατεστραμμένα αρχεία, διακοπή ρεύματος ή ασυμβατότητας, ίσως χρειαστεί να επαναφέρετε την κατάσταση του συστήματος, πριν να προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε το service pack.
 3. Ανοίξετε το διαχειριστή συμπλέγματος, κάντε δεξιό κλικΤον κόμβο A, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠαύση κόμβου.
 4. expandΤον κόμβο A, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΕνεργό ομάδων. Στο αριστερό τμήμα του παραθύρου, κάντε δεξιό κλικ στις ομάδες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΜετακίνηση ομάδαςΓια να μετακινήσετε όλες τις ομάδες στον κόμβο B.
 5. Εγκαταστήστε το service pack στον κόμβο A και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
 6. Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής συστήματος για σφάλματα. Εάν εντοπίσετε σφάλματα, αντιμετωπίστε τα πριν να συνεχίσετε αυτήν τη διαδικασία.
 7. Στο διαχειριστή συμπλέγματος, κάντε δεξιό κλικΤον κόμβο A, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΣυνέχιση κόμβου.
 8. Στο διαχειριστή συμπλέγματος, κάντε δεξιό κλικΚόμβος B, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΠαύση κόμβου.
 9. Κάντε δεξιό κλικ στο στοιχείοΚόμβος B, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΜετακίνηση ομάδαςγια όλες τις ομάδες που ανήκουν στους Β κόμβου προς κόμβο A. όλων των ομάδων
 10. Εγκαταστήστε το service pack στον κόμβο B και στη συνέχεια κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
 11. Ελέγξτε το αρχείο καταγραφής συστήματος για σφάλματα. Εάν εντοπίσετε σφάλματα, αντιμετωπίστε τα πριν να συνεχίσετε αυτήν τη διαδικασία.
 12. Στο διαχειριστή συμπλέγματος, κάντε δεξιό κλικΚόμβος B, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΣυνέχιση κόμβου.
 13. Κάντε δεξιό κλικ σε κάθε ομάδα, κάντε κλικ στο κουμπίΜετακίνηση ομάδας, και στη συνέχεια να επαναφέρετε τις ομάδες τους προτιμώμενος κάτοχος.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 174799 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
Λέξεις-κλειδιά: 
kbproductlink kbhowto kbsetup kbmt KB174799 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:174799

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com