Μήνυμα λάθους: "μια δέσμη ενεργειών σε αυτήν τη σελίδα προκαλεί Internet Explorer να λειτουργεί πιο αργά."

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 175500 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Επειδή ορισμένες δέσμες ενεργειών μπορεί να λαμβάνει υπερβολικό μέγεθος χρόνο για να εκτελεστεί, το Internet Explorer προτρέπει το χρήστη να αποφασίσει εάν θα συνεχίσει την εκτέλεση της δέσμης ενεργειών αργή. Ορισμένες δοκιμές και τα σημεία αναφοράς μπορεί να χρησιμοποιούν γραφές που καθυστερούν πολύ να εκτελέσετε. Επομένως, μπορεί να θέλετε να αυξήσετε το χρονικό διάστημα που περνά πριν εμφανιστεί το πλαίσιο μηνύματος. Στον Internet Explorer, η τιμή χρονικού ορίου δέσμης ενεργειών είναι δυνατή από συγκεκριμένους υπολογιστές, τροποποιώντας μιας καταχώρησης μητρώου.

Περισσότερες πληροφορίες

Μερικές φορές, μια ιστοσελίδα περιέχει μια δέσμη ενεργειών που απαιτεί ασυνήθιστα πολύ χρόνο για την εκτέλεση. Εάν είναι δέσμης ενεργειών σε ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX σε μια ιστοσελίδα για να μεταφέρετε ένα πολύ μεγάλο αρχείο ή να εκτελέσετε ένα ερώτημα μεγάλης βάσης δεδομένων, αυτό προκαλεί συχνά πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Internet Explorer 3.02 εντοπίζει τη μεγάλη καθυστέρηση, και ζητά από το χρήστη με ένα παράθυρο διαλόγου που αναφέρει τα ακόλουθα:
Αυτή η σελίδα περιέχει μια δέσμη ενεργειών η οποία διαρκεί ασυνήθιστα πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί. Για να τερματίσετε τώρα αυτήν τη δέσμη ενεργειών, κάντε κλικ στο κουμπί "Άκυρο".
Το πλαίσιο μηνύματος ισοδύναμο για τις εκδόσεις του Internet Explorer 4.0 έως 8 τροποποιείται ως εξής:
Προκαλεί μια δέσμη ενεργειών σε αυτήν τη σελίδα στον Internet Explorer να λειτουργεί πιο αργά. Εάν συνεχίσει να εκτελείται, ο υπολογιστής σας ενδέχεται να σταματήσει να ανταποκρίνεται. Θέλετε να ακυρώσετε τη δέσμη ενεργειών;
Ο μηχανισμός αυτός επιτρέπει στο χρήστη να διακόψετε misbehaved δέσμη ενεργειών που εκτελείται σε έναν ατέρμονα βρόχο ή διαφορετικά εκτελεί αργά.

Στον Internet Explorer 3.02, αυτό το πλαίσιο μηνύματος μπορεί να εμφανιστεί σε υπολογιστές που εκτελούν τα Windows 95. Το πρόγραμμα περιήγησης έκδοση 3.02 ειδικά μια αναζήτηση για να δείτε εάν το νήμα της δέσμης ενεργειών έχει αντλείται τα μηνύματα των windows τα τελευταία πέντε δευτερόλεπτα. Δεν υπάρχει τρόπος για να παρακάμψετε αυτό το χρονικό για 3.02 του Internet Explorer. Εάν χρησιμοποιείτε ένα στοιχείο ελέγχου ActiveX με μακρύ αποκλεισμού λειτουργίες, αυτό το στοιχείο ελέγχου ActiveX πρέπει είτε χρησιμοποιούν ένα συμβάν ελέγχου μηχανισμός και επιστροφή στον καλούντα ή κλήση PeekMessage κάθε πέντε δευτερόλεπτα για να επαναφέρετε το χρονικό όριο.

Από τον Internet Explorer 4.0 και οι νεότερες εκδόσεις, το χρονικό όριο δεν είναι πλέον μια σταθερή τιμή, με βάση τα μηνύματα των Windows. Τώρα το Internet Explorer παρακολουθεί τον συνολικό αριθμό των δηλώσεις δέσμης ενεργειών που εκτελείται και επαναφέρει την τιμή κάθε φορά που μια νέα εκτέλεση δέσμης ενεργειών έχει ξεκινήσει, όπως από την υπέρβαση του χρονικού ορίου ή από ένα πρόγραμμα χειρισμού συμβάντων, για την τρέχουσα σελίδα με το μηχανισμό δέσμης ενεργειών. Ο Internet Explorer εμφανίζει ένα παράθυρο διαλόγου "δέσμη ενεργειών μακράς διαρκείας" όταν αυτή η τιμή είναι πάνω από ένα χρονικό όριο. Internet Explorer δεν ελέγχει κάθε οδηγία για να δείτε εάν είναι πάνω από το όριο. Περιοδικά το μηχανισμό δέσμης ενεργειών σταθμοσκοπεί Internet Explorer με τον αριθμό των καταστάσεων που εκτελείται και Internet Explorer ελέγχει εάν που έχει υπερβεί το όριο. Εξαιτίας αυτού του μηχανισμού, είναι δυνατό να εκτελέσει περισσότερες από το προεπιλεγμένο όριο χωρίς το παράθυρο διαλόγου, εάν την εκτέλεση ολόκληρη η δέσμη ενεργειών ολοκληρωθεί πριν το σφυγμομετρήσεις μηχανισμός δέσμης ενεργειών του Internet Explorer.

Για να μας αλλάξετε αυτήν την τιμή χρονικού ορίου σε εκδόσεις του Internet Explorer 4.0 έως 8 για εσάς, μεταβείτε στην το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Μη αυτόματη επίλυση".

Αυτόματη επίλυση

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα αυτόματα, κάντε κλικ στο κουμπί του Fix it κουμπί ή σύνδεση, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα στην ενημέρωση κώδικα του οδηγού.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50403
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2

Σημειώσεις
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να ζητήσει μόνο την αγγλική έκδοση. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την Λύση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD, και στη συνέχεια εκτελέστε το στον υπολογιστή που έχει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".Μη αυτόματη επίλυση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα λόγω λανθασμένης τροποποίησης του μητρώου. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτά τα βήματα προσεκτικά. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows


Για να αλλάξετε αυτήν την τιμή χρονικού ορίου σε εκδόσεις του Internet Explorer 4.0 έως 8, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μητρώου, όπως Regedt32.exe, ανοίξτε thiskey:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Styles

  Σημείωση Εάν δεν υπάρχει το κλειδί στυλ, δημιουργήστε ένα νέο κλειδί που ονομάζεται στυλ.
 2. Δημιουργήστε μια νέα τιμή DWORD που ονομάζεται "MaxScriptStatements" σε αυτό το κλειδί και ορίστε την τιμή για τον επιθυμητό αριθμό των δηλώσεων δεσμών ενεργειών. Εάν δεν είστε aure σχετικά με ποια τιμή πρέπει να οριστεί για να, μπορείτε να την ορίσετε σε τιμή DWORD 0xFFFFFFFF για να αποφύγετε το παράθυρο διαλόγου.
Από προεπιλογή, το κλειδί δεν υπάρχει. Εάν το κλειδί δεν έχει προστεθεί, το προεπιλεγμένο όριο οριακή τιμή για το πλαίσιο διαλόγου χρονικού ορίου είναι 5,000,000 προτάσεις για Internet Explorer 4 και νεότερες εκδόσεις.

Επειδή οι εκδόσεις του Internet Explorer 4.0 έως 8 χρονικό όριο βασίζεται στον αριθμό των δηλώσεων δεσμών ενεργειών που εκτελούνται, δεν εμφανίζει παράθυρο διαλόγου χρονικού ορίου κατά ActiveX καθυστερήσεις στοιχείου ελέγχου ή μιας βάσης δεδομένων access. Θα εξακολουθεί να εντοπιστεί απεριόριστες επαναλήψεις στη δέσμη ενεργειών.

Επιλύθηκε το πρόβλημα;

 • Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το ζήτημα. Εάν το πρόβλημα επιλύθηκε, χρειάζεστε πλέον αυτή την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν έχει επιλυθεί, μπορείτε να Επικοινωνήστε με την υποστήριξη.
 • Εκτιμούμε τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ταχύτητα, την ασφάλεια και προσαρμοστικότητας του Internet Explorer 8, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Windows/Internet-Explorer/Get-the-facts/mythbusting.aspx

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 175500 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Internet Explorer 8
 • Windows Internet Explorer 7
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfixme kbmsifixme kbcode kbfaq kbhowto kbscript kbmt KB175500 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 175500

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com