Weblapok HTML-forráskódjának megtekintése az Internet Explorer programban

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 176222 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A cikk a weblapok HTML-forráskódjának Microsoft Internet Explorer böngészőben történő megtekintését ismerteti.

További információ

A weblapok rendszerint HTML nyelven írt szövegből és képekből állnak, valamint más parancsnyelveket is (például Java, JavaScript, Common Gateway Interface (CGI) és Visual Basic) használhatnak.

Az Internet Explorer meg tudja jeleníteni a weblapok HTML-forráskódját, a titkosított parancsfájlok vagy a lefordított modulok (például ActiveX-vezérlők) megjelenítésére azonban nem alkalmas. Az Internet Explorer alkalmazásban továbbá az Active Server Pages (ASP) technológiát használó lapok forráskódja sem jeleníthető meg. ASP-lap például a következő: http://www.microsoft.com/default.asp.

A weblapok HTML-forráskódjának megtekintéséhez az Internet Explorer 3.x böngészőben és a program újabb verzióiban kattintson a Nézet menü Forrás parancsára, az Internet Explorer 2.x böngészőben pedig kattintson a jobb gombbal a weblap egy üres területére, majd kattintson a Forrás megtekintése parancsra.

Számos weblap kereteket használ több weblap egy képernyőn való megjelenítéséhez. Kereteket tartalmazó weblapok HTML-forráskódjának megtekintéséhez kattintson a jobb gombbal a keretben található weblap egy üres területére, majd kattintson a Forrás megtekintése parancsra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 176222 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 28. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
Kulcsszavak: 
kbhowto kbui KB176222
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com