HTML-broncode weergeven voor webpagina's in Internet Explorer

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 176222 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u de HTML-broncode (Hypertext Markup Language) voor webpagina's kunt weergeven in Internet Explorer.

Meer informatie

Webpagina's bestaan normaal gesproken uit afbeeldingen en tekst geschreven in HTML. Voor webpagina's kunnen ook andere scripttalen worden gebruikt, zoals Java, JavaScript, Common Gateway Interface (CGI) en Visual Basic.

In Internet Explorer kunt u de HTML-broncode van webpagina's weergeven, maar u kunt geen gecodeerde scripts of gecompileerde modules, zoals ActiveX-besturingselementen, weergeven. In Internet Explorer kunt u ook niet de broncode van ASP-pagina's (Active Server Page) weergeven. Een voorbeeld van een ASP-pagina is:
http://www.microsoft.com/netherlands/default.aspx
Als u de HTML-broncode van een webpagina wilt weergeven met Internet Explorer 3.x of hoger, klikt u op Bron in het menu Beeld. Als u de HTML-broncode van een webpagina wilt weergeven met Internet Explorer 2.x, klikt u met de rechtermuisknop op de webpagina en klikt u op Bron weergeven.

Op veel webpagina's wordt gebruikgemaakt van frames om verschillende webpagina's weer te geven op hetzelfde scherm. Als u de HTML-broncode wilt weergeven van een webpagina met frames, klikt u met de rechtermuisknop op de webpagina in een frame en klikt u op Bron weergeven.

Eigenschappen

Artikel ID: 176222 - Laatste beoordeling: woensdag 28 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0
Trefwoorden: 
kbhowto kbui KB176222

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com