Αποθήκευση προορισμού ως και εντολές εκτύπωσης προορισμού δεν είναι διαθέσιμη

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 176316 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν κάνετε δεξιό κλικ σε μια σύνδεση Hypertext Markup Language (HTML) στον Microsoft Internet Explorer, τοΑποθήκευση προορισμού ωςκαιΕκτύπωση προορισμούεντολές ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη. Επιπλέον, όταν κάνετε κλικ στο κουμπίΕκτύπωσησχετικά με τηνΤο αρχείομενού, τοΌλα τα συνδεδεμένα έγγραφαπλαίσιο ελέγχου ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει εάν έχει ενεργοποιηθεί ο Σύμβουλος.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, χρησιμοποιήστε μία από τις ακόλουθες μεθόδους:

Η μέθοδος 1

Απενεργοποίηση συμβούλου, ακολουθώντας τα εξής βήματα στον Internet Explorer:
  1. Στον Internet Explorer 4, σχετικά με τηνΠροβολήμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογές Internet.

    Στον Internet Explorer 5, Interntet Explorer 5.5 και Internet Explorer 6, σχετικά με τηνΕργαλείαμενού, κάντε κλικ στο κουμπίΕπιλογές Internet.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή τουΠεριεχόμενοστην καρτέλα.
  3. Στην περιοχήΣύμβουλος, κάντε κλικ στο κουμπίΑπενεργοποίηση.
  4. Με τοΚωδικός πρόσβασηςπλαίσιο, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης εποπτεύοντος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίOK.
  5. Όταν λάβετε την ακόλουθη προτροπή, κάντε κλικ στο κουμπίOK:
    Ο Σύμβουλος έχει απενεργοποιηθεί. Βεβαιωθείτε ότι ενεργοποιείτε ξανά πριν να επιτρέψετε σε κάποιον άλλο να χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας.

Μέθοδος 2

Κάντε κλικ στη σύνδεση HTML για να φορτώσετε την ιστοσελίδα, και στη συνέχεια από τοΤο αρχείομενού, κάντε κλικ στο κουμπίΑποθήκευση ωςήΕκτύπωση. Η μέθοδος αυτή υποθέτει ότι η ιστοσελίδα διέρχονται με επιτυχία ο Σύμβουλος.

Κατάσταση

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση.

Περισσότερες πληροφορίες

Όταν ο Σύμβουλος ενεργοποιείται, μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να εκτυπώσετε μια ιστοσελίδα μόνο μετά την περνάει μέσω του Συμβούλου. Δεν μπορείτε να αποθηκεύσετε ή να εκτυπώσετε ένα περιεχόμενο Web σελίδα κάνοντας δεξιό κλικ σε σύνδεσμο HTML και στη συνέχεια κάνοντας κλικ στην επιλογήΑποθήκευση προορισμού ωςήΕκτύπωση προορισμού, επειδή η μέθοδος αυτή παρακάμπτει το Σύμβουλο.ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Ρυθμίσεις του Συμβούλου ισχύουν για όλους τους χρήστες του τοπικού υπολογιστή και δεν μπορεί να αλλάξει από χρήστες που δεν είναι διαχειριστές του τοπικού υπολογιστή (Windows NT 4.0 και Windows 2000 μόνο). Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικές ρυθμίσεις του Συμβούλου για διαφορετικούς χρήστες στον ίδιο υπολογιστή. Εάν δεν ενεργοποιηθεί ο Σύμβουλος και κοινή χρήση ενός υπολογιστή με πολλούς χρήστες, επικοινωνήστε με τους άλλους χρήστες, για να δείτε εάν τους ενεργοποιήσει τον Σύμβουλο.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 176316 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbui kbmt KB176316 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:176316

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com