Αναγν. άρθρου: 176497 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Ο τίτλος του παραθύρου του Internet Explorer αποτελείται από τον τίτλο της σελίδας και Τίτλος παραθύρου του Internet Explorer. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο προσθήκης ή Για να καταργήσετε έναν προσαρμοσμένο τίτλο του παραθύρου του Internet Explorer.

Περισσότερες πληροφορίες

Ο τίτλος της σελίδας καθορίζεται από το Hypertext Markup Language (HTML)<title>tag στην τρέχουσα σελίδα. Για παράδειγμα, όταν προβάλετε μια ιστοσελίδα με το ακόλουθο<title>ετικέτα, "Καλώς ορίσατε στην κεντρική σελίδα της Microsoft" εμφανίζεται στη γραμμή τίτλου του παραθύρου του Internet Explorer:</title></title>
<title>Καλώς ορίσατε στον Microsoft της κεντρικής σελίδας</title>
Τον προεπιλεγμένο τίτλο του παραθύρου του Internet Explorer είναι "Microsoft Internet Explorer." Ωστόσο, ο τίτλος παραθύρου μπορεί να προσαρμοστεί από Internet περιεχομένου (ICP) υπηρεσίες παροχής, υπηρεσίες παροχής Internet (ISP) ή εταιρικούς διαχειριστές, χρησιμοποιώντας το Microsoft Internet Explorer Administration Kit (IEAK). Επίσης με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε να προσαρμόσετε τον τίτλο παραθύρου με επεξεργασία του μητρώου.

Προσαρμογή τον τίτλο του παραθύρου του Internet Explorer προσθέτει "παρέχονται από <your custom="" title="">" για να τον προεπιλεγμένο τίτλο του παραθύρου του Internet Explorer ως εξής: </your>
Τίτλος σελίδας -Microsoft Internet Explorer που παρέχονται από Προσαρμοσμένο τίτλο

Προσθήκη ή κατάργηση με μη αυτόματο τρόπο μια προσαρμοσμένη Τίτλος παραθύρου

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Αυτή η ενότητα περιγράφει τον τρόπο προσθήκης ή κατάργησης προσαρμοσμένη Internet Explorer Τίτλος παραθύρου με μη αυτόματη επεξεργασία του μητρώου. Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε την κατάλληλη μέθοδο.

Για να προσθέσετε έναν τίτλο παραθύρου προσαρμοσμένη Internet Explorer

Χρήση του Επεξεργαστή μητρώου, προσθέστε μια τιμή συμβολοσειράς που ονομάζεται Τίτλος παραθύρου στο ακόλουθο κλειδί στο μητρώο:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
Η τιμή δεδομένων είναι ο τίτλος που θέλετε να εμφανίζονται στον Internet Explorer το παράθυρο.

ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Στα Windows NT, η τιμή πρέπει να είναι τύπου REG_SZ αντί συμβολοσειράς.

Για να καταργήσετε έναν τίτλο παραθύρου προσαρμοσμένη Internet Explorer

Χρήση του Επεξεργαστή μητρώου, διαγράψτε την ακόλουθη τιμή μητρώου:
Τίτλος HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main\Window
Όταν διαγράψετε αυτήν την τιμή, "Microsoft Internet Explorer" γίνεται το προεπιλεγμένος τίτλος παραθύρου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 176497 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbui kbmt KB176497 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:176497

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com