Μενού "Έναρξη" και "Αγαπημένα" μενού δεν παρατίθενται με αλφαβητική σειρά

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 177482 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν προβάλλετε το Έναρξη μενού και το Αγαπημένα μενού, συντομεύσεις και φάκελοι ενδέχεται να μην είναι σε αλφαβητική σειρά και οι νέες συντομεύσεις που δημιουργείτε μπορεί να προστεθεί στο κάτω μέρος του μενού.

Αιτία

Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να παρουσιαστεί όταν αλλάζετε με μη αυτόματο τρόπο το συντομεύσεις και φάκελοι του Έναρξη μενού ή το Αγαπημένα μενού, ή όταν εγκαθιστάτε ένα νέο πρόγραμμα.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, ακολουθήστε τα βήματα μίας από τις ακόλουθες ενότητες ανάλογα με την έκδοση του Internet Explorer και Windows.

Internet Explorer 4.x και τα Windows 98

Για να αναδιατάξετε τις συντομεύσεις και τους φακέλους σας, σύρετε το κατάλληλο συντόμευση ή το φάκελο στη θέση του μενού όπου θέλετε να εμφανίζεται. Για να επαναφορά στην προεπιλεγμένη αλφαβητική σειρά, προβάλετε τις πληροφορίες σε ένα από τα παρακάτω ενότητες, ανάλογα με το μενού που θέλετε να επαναφέρετε.

Μενού "Έναρξη"

Για να επαναφέρετε την προεπιλεγμένη σειρά ταξινόμησης για το Έναρξη μενού:
 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Regedit Στο Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Στον Επεξεργαστή μητρώου, εντοπίστε και κάντε κλικ στο ακόλουθο μητρώο κλειδί:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\MenuOrder\Start Menu\Menu
 3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, δεξιό κλικ τιμή σειράς, και στη συνέχεια Κάντε κλικ Διαγραφή.

Στο μενού "Αγαπημένα"

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Regedit Στο Άνοιγμα πλαίσιο και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
 2. Στον Επεξεργαστή μητρώου, εντοπίστε και κάντε κλικ στο ακόλουθο μητρώο κλειδί:
  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\MenuOrder\Favorites\Menu
 3. Στο δεξιό τμήμα του παραθύρου, δεξιό κλικ τιμή σειράς, και στη συνέχεια Κάντε κλικ Διαγραφή.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας για να επηρεάζουν, αυτές οι αλλαγές και ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε τα βήματα κάθε φορά που κάνετε εγκατάσταση ενός νέου προγράμματος ή, μετά την αναδιάταξη με μη αυτόματο τρόπο στοιχεία σε αυτά τα μενού. Εάν δεν θέλετε να Μπορείτε να αναδιατάξετε τα στοιχεία σε αυτά τα μενού χρησιμοποιώντας το ποντίκι σας, την κατάργηση των Windows Ενημέρωση επιφάνειας εργασίας (Windows 95 ή Windows NT 4.0 μόνο). Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να καταργήσετε την ενημερωμένη έκδοση επιφάνειας εργασίας των Windows, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
165695Πώς να προσθέσετε ή να καταργήσετε την ενημερωμένη έκδοση της επιφάνειας εργασίας των Windows
Εάν θέλετε να διατηρήσετε την ενημέρωση επιφάνειας εργασίας των Windows και αποφύγετε την επεξεργασία του μητρώου για να αναδιατάξετε τα στοιχεία μενού, να εγκαταστήσετε τον Internet Explorer 5 ή νεότερη έκδοση. Περιλαμβάνει τον Internet Explorer 5 της Ταξινόμηση κατά όνομαεντολή στο μενού συντόμευσης που εμφανίζεται όταν κάνετε δεξιό κλικ είτε το Έναρξη μενού ή το Αγαπημένα μενού.

Για να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του Internet Εξερεύνηση, προβάλετε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Windows/IE/Default.mspx

Ο Internet Explorer 5 ή νεότερη έκδοση με Windows 98 Δεύτερη έκδοση, Windows 2000 ή Windows XP

Για να ταξινομήσετε το Προγράμματα μενού, το Έγγραφα μενού, ή Αγαπημένα μενού, κάντε δεξιό κλικ σε οποιοδήποτε στοιχείο του μενού και κατόπιν κάντε κλικ στο Ταξινόμηση κατά όνομα.

Για να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο για να ταξινομήσετε το μενού στοιχεία με το όνομα:
 1. Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα βέλους για να επιλέξετε το στοιχείο του μενού που θέλετε να ταξινομήσετε.
 2. Πιέστε το συνδυασμό πλήκτρων SHIFT + F10, για να προβάλετε το μενού συντόμευσης.
 3. Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο ΚΑΤΩ ΒΕΛΟΥΣ ή το πλήκτρο ΕΠΑΝΩ ΒΕΛΟΣ για να κάνετε κλικΤαξινόμηση κατά όνομα, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER.
Για να προβάλετε ένα βίντεο σχετικά με τον τρόπο για να ταξινομήσετε το Προγράμματα μενού, κάντε κλικ στην επιλογή του Αναπαραγωγή κουμπί)
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Αναπαραγωγή

				κουμπί
) στο πρόγραμμα προβολής του Windows Media Player παρακάτω:ΣΗΜΕΙΩΣΗ Για να προβάλετε το παραπάνω βίντεο, το Windows Media Player 7.0 ή νεότερη έκδοση πρέπει είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο να αποκτήσετε το Windows Media Player έκδοση 7.1, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
299321Περιγραφή και διαθεσιμότητα του Windows Media Player 7.1
Κατά την εγκατάσταση των Windows, το Έναρξη μενού και το Αγαπημένα μενού λίστας φακέλων πρώτη και συντομεύσεις σε προγράμματα ή άλλα στοιχεία τελευταία. Εμφανίζονται οι φάκελοι και συντομεύσεις σε αλφαβητική σειρά σε κάθε μενού. Όταν χρησιμοποιείτε τον Internet Explorer 4.x με τα Windows 98, μπορείτε να αναδιατάξετε φάκελοι και οι συντομεύσεις του Έναρξη μενού και το Αγαπημένα μενού. Αυτή η λειτουργικότητα είναι διαθέσιμη μόνο όταν εγκαθιστάτε το Ενημέρωση επιφάνειας εργασίας των Windows.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Το Windows Desktop Update, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο στη Microsoft Knowledge Base:
165695Τρόπος προσθήκης ή κατάργησης των Windows Ενημέρωση επιφάνειας εργασίας
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα Windows 98 Second Edition και τα Windows 2000 περιλαμβάνουν τόσο το Ενημέρωση επιφάνειας εργασίας των Windows και του Internet Explorer 5 Ταξινόμηση κατά Όνομα η εντολή.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 177482 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbarttypeshowme kbenv kberrmsg kbprb kbui kbmt KB177482 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:177482

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com