Kan geen snel koppelingen op het bureau blad maken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 177909 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
BELANGRIJK: Dit artikel bevat informatie over het wijzigen van het register. Voordat u het register wijzigt, moet u back-up en zorg dat u weet hoe het register herstellen als er een probleem optreedt. Informatie over back-up van het register en het herstellen of bewerken van het register, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
256986Beschrijving van het Microsoft Windows-register
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u probeert een nieuwe snel koppeling maken op het bureau blad maken Wizard snel koppeling mogelijk niet gestart en een bestand met de naam nieuwe snel koppeling met een grootte van nul bytes kunnen worden gemaakt op het bureau blad.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als een registersleutel is beschadigd of bevat een onjuiste waarde.

Oplossing

WAARSCHUWING: Als u de register-Editor onjuist gebruikt, kunnen er ernstige problemen veroorzaken dat u uw besturings systeem opnieuw moet installeren. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die voortkomen uit een onjuist gebruik van register-Editor kunnen worden opgelost. Gebruik de register-Editor op eigen risico.

Om dit probleem oplossen door register-Editor gebruiken om te verifiëren dat de registersleutel Hieronder is de waarde voorkomt, en indien nodig de waarde bewerken de waarde in de lijst.

Registersleutel:

   HKEY_CLASSES_ROOT\.lnk\ShellNew\Command
				


De waarde van de opdracht:

   RunDLL32 AppWiz.Cpl,NewLinkHere %2
				


OPMERKING: Als het onderdeel Windows Desktop Update niet is geïnstalleerd op uw computer, volgt de waarde van de opdracht:

   RunDLL32 AppWiz.Cpl,NewLinkHere %1
				

Eigenschappen

Artikel ID: 177909 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbprb kbui kbmt KB177909 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:177909
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com