Outlook Express: Outlook Express instellen als uw standaard Simple MAPI-Client

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 178077 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u Outlook Express instellen als uw standaard Simple Messaging application programming interface (MAPI) client.

Meer informatie

Wanneer u documenten vanuit een programma verzenden door te klikken opVerzendenop deBestandmenu (zoals in Microsoft WordPad), of door aan te wijzenVerzenden naarop deBestandmenu en vervolgens te klikken opE-mailadres(zoals in Microsoft Word), het e-mailprogramma dat is ingesteld als uw standaard Simple MAPI-client wordt gebruikt voor het verzenden van het document.

Outlook Express instellen als uw standaard Simple MAPI-client, sluit alle andere e-mailprogramma's uitgevoerd en voert u de volgende stappen uit in Outlook Express:

Outlook Express 4. x en Windows 98


 1. Op deHulp programma'smenu, klikt u opOpties.
 2. Op deAlgemeenen klik op deMaak Outlook Express standaard Simple MAPI-clientselectie vakje in om deze te selecteren.
 3. Klik opJaWanneer u Outlook Express instellen als uw standaard Simple MAPI-client wordt gevraagd.

  OPMERKING: Als u een andere MAPI-compatibele e-mailprogramma zoals Microsoft Exchange, Microsoft Outlook 97 of Microsoft Windows Messaging gebruikt, is niet langer de Simple MAPI-client wanneer u Outlook Express instellen Als uw standaard Simple MAPI-client. Uw andere e-mailprogramma instellen als de standaard Simple MAPI-client, klikt u op deMaak Outlook Express standaard Simple MAPI-clientselectie vakje uit.
 4. Klik opOK, en klik vervolgens opOKopnieuw wanneer u wordt gevraagd de computer opnieuw opstarten.
 5. Sluit Outlook Express af en start de computer vervolgens opnieuw.

Outlook Express 5

 1. Op deHulp programma'smenu, klikt u opOpties.
 2. Op deAlgemeenen klik opMaak standaardnaastDit is de standaard e-mailprogramma.
 3. Klik opOK.
Opmerking Dit is een artikel voor snelle publicatie dat rechtstreeks is gemaakt vanuit de ondersteuningsorganisatie van Microsoft. De informatie in dit artikel wordt in de huidige vorm aangeboden in reactie op nieuw geconstateerde problemen. Aangezien artikelen van dit type zeer snel moeten worden gepubliceerd, kan de inhoud typografische fouten bevatten en kan de inhoud zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Raadpleeg de Gebruiksrechtovereenkomst voor overige aandachtspunten.

Eigenschappen

Artikel ID: 178077 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook Express 4.0
 • Microsoft Windows 98 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbenv kbhowto kbmt KB178077 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:178077

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com