Χρησιμοποιώντας το εργαλείο MousInfo που περιλαμβάνεται με το λογισμικό IntelliPoint

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 178350 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

MousInfo είναι ένα διαγνωστικό εργαλείο που περιλαμβάνεται με το λογισμικό Microsoft IntelliPoint και που δείχνει αν ο υπολογιστής μπορεί να λάβει εντολές συσκευή κατάδειξης. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης το εργαλείο MousInfo.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να εκτελέσετε το εργαλείο MousInfo, κάντε κλικ στο κουμπίΈναρξη, και στη συνέχεια αντιγράψτε μία από τις ακόλουθες διαδρομές στο πλαίσιο Έναρξη αναζήτησης για να βρείτε το εργαλείο MousInfo:
 • C:\Program Files\Microsoft IntelliPoint\Mousinfo.exe
 • C:\Program Files\Microsoft Hardware\Mouse\Mousinfo.exe
 • C:\Msinput\Mouse\Mousinfo.exe
ΣημείωσηΕάν έχετε εγκαταστήσει το λογισμικό IntelliPoint σε διαφορετικό φάκελο Αντικαταστήστε τη διαδρομή στην εντολή αυτόν το φάκελο.

Για να εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του Microsoft IntelliPoint, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
http://www.Microsoft.com/Hardware/Download/Download.aspx?Category=MK
Το εργαλείο MousInfo χρησιμοποιεί τους ακόλουθους δείκτες για τοΟθόνη εισόδουκαρτέλα για κάθε συνάρτηση από το συσκευή κατάδειξης:
 • Όταν πιέσετε ένα κουμπί, τον αριθμό του κουμπιού που πατήσατε κράτη μέλη προς τα ΚΆΤΩ.
  Όταν κυλήστε τον τροχό, η περιοχή κύλισης δείχνει την τελευταία αλλαγή τιμής Z. Αυτή η τιμή είναι θετικές για να υποδείξετε την κύλιση προς τα επάνω και αρνητικές για να υποδείξετε την κύλιση προς τα κάτω.
 • Όταν μετακινείτε τη συσκευή κατάδειξης, η τιμή της θέσης x και το Θέση y πρέπει να αλλάξουν, ανάλογα με την θέση του δείκτη. Οι αριθμοί που βλέπετε εξαρτώνται από την ανάλυση της οθόνης σας.
 • ΤοΠληροφορίες για τη συσκευήη καρτέλα εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με τις εγκατεστημένες συσκευές. Αυτό περιλαμβάνει την κατάσταση (αν η συσκευή κατάδειξης λειτουργεί σωστά), τύπος θύρας που χρησιμοποιεί η συσκευή, την έκδοση του προγράμματος οδήγησης και άλλες πληροφορίες που μπορεί να είναι χρήσιμη κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων ή για τον προσδιορισμό πρόβλημα που επηρεάζει τη συσκευή.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 178350 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft IntelliType Pro 7.0
 • Microsoft IntelliPoint 6.1
 • Microsoft IntelliType Pro 6.0
 • Microsoft IntelliType Pro 6.1
 • Microsoft IntelliPoint 6.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB178350 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:178350

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com