Gebruik het hulpprogramma MousInfo van IntelliPoint-software

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 178350 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

MousInfo is een diagnostisch hulpprogramma dat is opgenomen in de Microsoft IntelliPoint-software en dat ziet u of de computer wijst apparaatopdrachten kan ontvangen. In dit artikel wordt beschreven hoe u het hulpprogramma MousInfo.

Meer informatie

Het hulpprogramma MousInfo uitvoeren, klikt u opStart, en een van de volgende paden naar het vak Zoeken Start het hulpprogramma MousInfo kopiëren:
 • C:\Program Files\Microsoft IntelliPoint\Mousinfo.exe
 • C:\Program Files\Microsoft Hardware\Mouse\Mousinfo.exe
 • C:\Msinput\Mouse\Mousinfo.exe
OpmerkingAls u de IntelliPoint-software geïnstalleerd in een andere map Vervang het pad van die map in de opdracht.

Bezoek de volgende Microsoft-website om de laatste versie van Microsoft IntelliPoint:
http://www.Microsoft.com/hardware/download/download.aspx?Category=MK
Het hulpprogramma MousInfo gebruikt de volgende indicatoren op deInvoer controlerentabblad voor elke functie van de aanwijsapparaat:
 • Wanneer u op een knop drukt, wordt het nummer van de knop die u ingedrukt lidstaten omlaag.
  Wanneer het wiel ziet het schuiven de laatste wijziging van de Z-waarde. Deze waarde is aan schuiven van positieve en negatieve geven omlaag schuiven.
 • Wanneer u het aanwijsapparaat de waarde van de X-positie verplaatst en de Y-positie moet wijzigen, afhankelijk van de positie van de aanwijzer. De getallen Als u afhankelijk van de schermresolutie.
 • DeApparaatgegevenstabblad bevat informatie over geïnstalleerde apparaten. Dit omvat de status (of het aanwijsapparaat werkt), het poorttype die het apparaat gebruikt, versie van het stuurprogramma en andere informatie handig zijn kan bij het oplossen of bepalen welk probleem heeft betrekking op het apparaat.

Eigenschappen

Artikel ID: 178350 - Laatste beoordeling: donderdag 29 september 2011 - Wijziging: 5.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft IntelliType Pro 7.0
 • Microsoft IntelliPoint 6.1
 • Microsoft IntelliType Pro 6.0
 • Microsoft IntelliType Pro 6.1
 • Microsoft IntelliPoint 6.0
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB178350 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:178350

Geef ons feedback