Splitsingen en dividenden niet automatisch bijgewerkt in de portefeuille in geld of in MSN Money

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 178955 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

De MSN Money Investing automatische kennisgeving van splitsingen of dividenden van Portfolio Manager niet is geactiveerd maar de zekerheid heeft een splitsing of een dividend.

Oorzaak

De optie is uitgeschakeld in MSN Money of MSN Money Investing heeft nog niet ontvangen de kennisgeving van de historische gegevens voorziening.

Oplossing

Om te bevestigen dat de optie is geactiveerd, voert u de volgende stappen:
 1. In deAndere takensectie van Portfolio Manager, klik opPortefeuille-instellingen wijzigen.
 2. Schakel deWaarschuwen als dividenden voor mijn bedrijfselectie vakje.

Workaround

MSN Money Investing ontvangt niet altijd de gegevens op de dag na de splitsing of het deel tal. Dus als u MSN Money Investing hebt geopend op de dag na de splitsing of dividend, maar MSN Money Investing nog niet de details ontvangen was, MSN Money Investing aangenomen dat het heeft al gewaarschuwd u de splitsing of het dividend wanneer het uiteindelijk ontvangen.

Dit probleem treedt op als u ontvangt de Automatische kennisgeving vanwege een vertraging, u krijgt nog steeds MSN Money Investerings automatisch toevoegen door de systeem datum wijzigen in een datum vóór de gesplitste of het deel tal.

Eerst bevestigen dat een historisch overzicht van de gesplitste of het dividend dat beveiliging bestaat. Rechter muis knop op de beveiligings hiervoor symbool van Portfolio Manager en klik vervolgens opHistorische grafieken.

OpmerkingAangezien er verschillende versies van Microsoft Windows, kunnen de volgende stappen op uw computer afwijken. Zie de productdocumentatie om deze stappen uit als ze zijn.

Om de systeemtijd, gaat u als volgt te werk:
 1. Dubbel klik op de tijd in de taakbalk en vervolgens de datum te wijzigen enige tijd voordat de splitsing of het deel tal.
 2. Toegang tot de pagina Portfolio Manager (voor het laatst geopend datum die eerdere datum).
 3. Overschakelen naar een andere MSN Money Investing pagina waarmee de datum naar het gegevensbestand worden geschreven.
 4. Uw systeem datum wijzigen in vandaag, en vervolgens naar de Pagina Portfolio Manager.
 5. Accepteer de splitsingen op de melding die wordt weer gegeven, of de dividenden die u wilt toevoegen en klik vervolgens op wissen die u niet u wilt toevoegen.
U kunt het dividend ook handmatig invoeren. Hiertoe dubbelklikt u op de beleggings naam of symbool en voegt het dividend als een nieuwe transactie. Een splitsing handmatig wilt invoeren, gaat u als volgt te werk:
 1. In deAndere takensectie, klikt u opSpeciale activiteit vast leggen, en klik vervolgens opSplitsing vast leggen.
 2. Geef een getal voor de splitsing.

  OpmerkingGeef hele getallen voor een split (bijvoorbeeld een 1,34 voor 1 splitsing zou worden ingevoerd als 134 voor 100.

Meer informatie

Wanneer we de informatie ontvangen van onze historische gegevens provider op de dag na de gebeurtenis, historische grafieken tonen de splitsing "S" of dividend "D" in de grafiek voor die investeringen en u een dialoog venster van MSN Money Investing in Portfoliobeheer gevraagd MSN Money Investing toevoegen hebt ontvangen.

Voor dividenden, onze gegevensbron vertelt ons op de dag na de datum van de ex-dividend. Portfolio Manager gebruikt ook de het aantal aandelen van de ex-datum voor het berekenen van het dividend.

Voor splitsen, onze gegevensbron rapporteert de splitsing op de avond dat de splitsing is opgetreden. Voer op de dag van de splitsing, bepaalde berekeningen, zoals retourneren (ROI), Pas de splitsing account de volgende dag.

Eigenschappen

Artikel ID: 178955 - Laatste beoordeling: zaterdag 22 februari 2014 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Money 2007 Home & Business
 • Microsoft Money Deluxe 2007
 • Microsoft Money Premium 2007
 • Microsoft Money Deluxe 2006
 • Microsoft Money Premium 2006
 • Microsoft Money Small Business 2006
 • Microsoft Money Standard 2006
 • Microsoft Money 2005 Deluxe Edition
 • Microsoft Money 2005 Premium Edition
 • Microsoft Money 2005 Small Business Edition
 • Microsoft Money 2005 Standard Edition
 • Microsoft Money 2004 Deluxe Edition
 • Microsoft Money 2004 Premium Edition
 • Microsoft Money 2004 Small Business Edition
 • MSN Money
 • MSN Money Plus
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbmoneyinvest kbprb kbmt KB178955 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:178955

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com