Δεν είναι δυνατή η προβολή της λογικής μονάδας δίσκου NTFS μετά τη χρήση του εργαλείου Fdisk

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 179144 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εάν κάνετε εκκίνηση των Windows NT σε περιβάλλον διπλής εκκίνησης με τα Windows 95 ή Windows 98, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Fdisk για να διαγράψετε μια λογική μονάδα δίσκου χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων πίνακα εκχώρησης αρχείων (FAT) και, στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση των Windows NT, ενδέχεται να δείτε δεν σας είναι πλέον λογικές μονάδες δίσκου που χρησιμοποιούν το σύστημα αρχείων NT (NTFS) στη Διαχείριση δίσκων.

Για παράδειγμα, αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκύψει εάν ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας για διπλή εκκίνηση μεταξύ των Windows NT και Windows 95 με ένα διαμέρισμα συστήματος αρχείων FAT πρωτεύον ως μονάδα δίσκου C. Στα Windows NT, μπορείτε να ρυθμίσετε δύο λογικές μονάδες δίσκου: μονάδα δίσκου D χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων NTFS, και η μονάδα δίσκου E χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων FAT. Κατά την εκτέλεση του προγράμματος Fdisk, μπορείτε να προβάλετε μόνο τη λογική μονάδα δίσκου χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων FAT (που ονομάζεται μονάδα δίσκου D, το Fdisk, αλλά είναι η μονάδα δίσκου E στα Windows NT). Όταν επιχειρείτε να διαγράψετε τη μονάδα δίσκου D, διαγράψτε αντί για τη μονάδα δίσκου NTFS.

Αιτία

Το Fdisk δεν μπορεί να αναγνωρίσει τις λογικές μονάδες δίσκου NTFS σε ένα εκτεταμένο διαμέρισμα και επομένως διαγράφει τη λογική μονάδα δίσκου NTFS, αν προηγείται η λογική μονάδα δίσκου χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων FAT.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Χρησιμοποιήστε τη Διαχείριση δίσκων για να κάνετε αλλαγές σε λογικές μονάδες δίσκου, όταν έχετε λογικές μονάδες δίσκου χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων FAT και NTFS. Το Fdisk δεν υποστηρίζεται για χρήση με αυτήν τη ρύθμιση.

Σημειώστε ότι εάν εκτελέσετε το Fdisk δεύτερη φορά, μπορείτε να διαγράψετε με επιτυχία τη λογική μονάδα δίσκου χρησιμοποιώντας το σύστημα αρχείων FAT.

Εάν ένα πρωτεύον διαμέρισμα έχει οριστεί σε NTFS, το εργαλείο Fdisk αναγνωρίζει το διαμέρισμα ως διαμέρισμα που δεν είναι DOS στα Windows 95, ενώ αναγνωρίζει το διαμέρισμα ως NTFS στο Windows 95 OEM Service Release 2 (OSR2) και στα Windows 98.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 179144 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows 95
  • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
  • Microsoft Windows NT Server 4.0 Enterprise Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB179144 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:179144

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com