OFF98: Hogyan használjuk a Microsoft Office Telepítő Programot

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 179216 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU179216
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ez a cikk bemutatja, hogyan telepítsük a Microsoft Office 98 Macintosh Edition-t a Microsoft Office telepítő használatával. Amikor a Microsoft Office Telepítőt használja a "fogd-és-vidd" telepítési eljárás helyett, ellenőrizheti hogy melyik Office komponens található telepítve.

Miután telepítette a Microsoft Office programot, használhatja a Microsoft Office Installer-t hogy újratelepítse az eredeti Office beállításokat vagy hogy programot vagy egy programrészt adjon hozzá.

További információ

Az Office vagy egy Office komponens telepítéséhez a Microsoft Office Telepítő használatával, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Helyezze be a Microsoft Office 98 CD-t a meghajtóba.
 2. Az Office 98 CD-n nyissa meg az Office Egyéni Telepítés mappát.
 3. Kattintson duplán a Microsoft Office Telepítő-re.
 4. Válassza ki azt a telepítést, amelyet végre akar hajtani.

  Könnyű Telepítés : Alapértelmezésben, a Könnyű Telepítés lehetőség kiválasztott. Amikor a Könnyű Telepítés-re kattint, és telepíti az Office-t, a legtöbb általánosan használt Office komponens átmásolódik a merevlemezre.

  Egyéni Telepítés : z ellenőrzéshez, hogy melyik Office komponens van telepítve már, kattintson az Egyéni Telepítés-re. Amikor az Egyéni Telepítés-re kattint, a komponensek, amelyeket tartalmaz, a Könnyű Telepítés-re kattintással automatikusan szelektálódnak.

  MEGJEGYZÉS : Minden kilistázott opció az Egyéni Telepítésben kitörlődik a képernyőn, ha az Eltávolítás-ra kattint, és azután a telepítési opciók listájában az Egyéni Telepítés-re.

  Az Office program számára elérhető komponensek listája megtekintéséhez, kattintson a háromszögre közvetlenül a programhoz.

  Egy gondolatjellel (-) az ellenőrző ablakban az Office program jelzi, hogy néhány, de nem mindegyik, opció ki van választva a program részére.

  Egy "X"–szel az ellenőrző ablakban az Office program jelzi, hogy minden komponens ki van választva a program részére.

  Az üres ellenőrző ablak azt jelzi, hogy az adott programhoz semmilyen összetevő nem fog települni.

  Termék Súgó Telepítés

  Például, ha szüksége van a Microsoft Word telepítéséhez a Súgóra, kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson a háromszögre a Microsoft Word-höz.
  2. Kattintson a háromszögre a listában található Súgóhoz.
  3. Kattintson a kiválasztáshoz a Word ellenőrző ablak Súgó-ra.
  MEGJEGYZÉS : Ha a Visual Basic Súgó fájljait is telepíteni szeretné, kattintson a Visual Basic ellenőrző ablak Súgó-ra.

 5. : Ha a Visual Basic Súgó fájljait is telepíteni szeretné, kattintson a Visual Basic ellenőrző ablak Súgó-ra. A Helyi Telepítés listában, kattintson a merevlemez partícionálásra, vagy a hálózati mappára, amelyben az Office-t szeretné telepíteni.

  Alapértelmezés szerint, a Microsoft Office Telepítő telepíti az Office-t a Microsoft Office 98 elnevezésű mappába a lemezen, vagy arra a hálózati mappába, amelyet kiválasztott a Helyi Telepítés listában. Amikor telepíti az Office-t az egyéni mappába, a Microsoft Office Telepítő automatikusan készít egy mappát, ami a Microsoft Office 98 nevet viseli.
 6. : Ha a Visual Basic Súgó fájljait is telepíteni szeretné, kattintson a Visual Basic ellenőrző ablak Súgó-ra. Kattintson a Telepítésre a telepítési folyamat elkezdéséhez.
 7. : Ha a Visual Basic Súgó fájljait is telepíteni szeretné, kattintson a Visual Basic ellenőrző ablak Súgó-ra. Ha az Office-t először telepíti, az alábbi lépéseket kövesse:
  1. Gépelje be a nevét és szervezetét, azután kattintson az OK-ra.
  2. Kattintson az OK-ra, hogy megerősítse nevét és szervezete nevét.
  3. Gépelje be a 10 számjegyű CD kulcsot, amely az Office CD hátoldalán található.
  4. Kattintson az OK-ra a Termékazonosító párbeszédablakban.
 8. : Ha a Visual Basic Súgó fájljait is telepíteni szeretné, kattintson a Visual Basic ellenőrző ablak Súgó-ra. Minden nélkülözhetetlen fájl átmásolódott a helyi gépre, amelyet az 5. lépésben említettünk, és kap egy párbeszédablakot, amely a telepítés sikerességét mutatja.

  Ha a párbeszédablak felajánlja a számítógép újraindítását, kattintson az Újraindítás-ra, vagy kattintson a Kilépés-re hogy a telepítési eljárás teljes legyen.
MEGJEGYZÉS : A Microsoft Office eltérő korábbi verzióihoz nem használható a telepítő program a kiválasztott Office összetevők eltávolításához.

További információért a kiválasztott Office komponens eltávolításáról kattintson a következő Microsoft Knowledge Base cikkre:
179629 OFF98: How to Remove Selected Office Components (Part 1 of 2)

179630 OFF98: How to Remove Selected Office Components (Part 2 of 2)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 179216 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 6. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office 98 for Macintosh
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbhowto kbsetup kbfaq KB179216
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com