OFF98: Hogyan használjuk a Microsoft Office Telepítő Programot

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 179216 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Ezt a cikket korábban a következ? néven tették közzé: HU179216
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ez a cikk bemutatja, hogyan telepítsük a Microsoft Office 98 Macintosh Edition-t a Microsoft Office telepítő használatával. Amikor a Microsoft Office Telepítőt használja a "fogd-és-vidd" telepítési eljárás helyett, ellenőrizheti hogy melyik Office komponens található telepítve.

Miután telepítette a Microsoft Office programot, használhatja a Microsoft Office Installer-t hogy újratelepítse az eredeti Office beállításokat vagy hogy programot vagy egy programrészt adjon hozzá.

További információ

Az Office vagy egy Office komponens telepítéséhez a Microsoft Office Telepítő használatával, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Helyezze be a Microsoft Office 98 CD-t a meghajtóba.
 2. Az Office 98 CD-n nyissa meg az Office Egyéni Telepítés mappát.
 3. Kattintson duplán a Microsoft Office Telepítő-re.
 4. Válassza ki azt a telepítést, amelyet végre akar hajtani.

  Könnyű Telepítés : Alapértelmezésben, a Könnyű Telepítés lehetőség kiválasztott. Amikor a Könnyű Telepítés-re kattint, és telepíti az Office-t, a legtöbb általánosan használt Office komponens átmásolódik a merevlemezre.

  Egyéni Telepítés : z ellenőrzéshez, hogy melyik Office komponens van telepítve már, kattintson az Egyéni Telepítés-re. Amikor az Egyéni Telepítés-re kattint, a komponensek, amelyeket tartalmaz, a Könnyű Telepítés-re kattintással automatikusan szelektálódnak.

  MEGJEGYZÉS : Minden kilistázott opció az Egyéni Telepítésben kitörlődik a képernyőn, ha az Eltávolítás-ra kattint, és azután a telepítési opciók listájában az Egyéni Telepítés-re.

  Az Office program számára elérhető komponensek listája megtekintéséhez, kattintson a háromszögre közvetlenül a programhoz.

  Egy gondolatjellel (-) az ellenőrző ablakban az Office program jelzi, hogy néhány, de nem mindegyik, opció ki van választva a program részére.

  Egy "X"–szel az ellenőrző ablakban az Office program jelzi, hogy minden komponens ki van választva a program részére.

  Az üres ellenőrző ablak azt jelzi, hogy az adott programhoz semmilyen összetevő nem fog települni.

  Termék Súgó Telepítés

  Például, ha szüksége van a Microsoft Word telepítéséhez a Súgóra, kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson a háromszögre a Microsoft Word-höz.
  2. Kattintson a háromszögre a listában található Súgóhoz.
  3. Kattintson a kiválasztáshoz a Word ellenőrző ablak Súgó-ra.
  MEGJEGYZÉS : Ha a Visual Basic Súgó fájljait is telepíteni szeretné, kattintson a Visual Basic ellenőrző ablak Súgó-ra.

 5. : Ha a Visual Basic Súgó fájljait is telepíteni szeretné, kattintson a Visual Basic ellenőrző ablak Súgó-ra. A Helyi Telepítés listában, kattintson a merevlemez partícionálásra, vagy a hálózati mappára, amelyben az Office-t szeretné telepíteni.

  Alapértelmezés szerint, a Microsoft Office Telepítő telepíti az Office-t a Microsoft Office 98 elnevezésű mappába a lemezen, vagy arra a hálózati mappába, amelyet kiválasztott a Helyi Telepítés listában. Amikor telepíti az Office-t az egyéni mappába, a Microsoft Office Telepítő automatikusan készít egy mappát, ami a Microsoft Office 98 nevet viseli.
 6. : Ha a Visual Basic Súgó fájljait is telepíteni szeretné, kattintson a Visual Basic ellenőrző ablak Súgó-ra. Kattintson a Telepítésre a telepítési folyamat elkezdéséhez.
 7. : Ha a Visual Basic Súgó fájljait is telepíteni szeretné, kattintson a Visual Basic ellenőrző ablak Súgó-ra. Ha az Office-t először telepíti, az alábbi lépéseket kövesse:
  1. Gépelje be a nevét és szervezetét, azután kattintson az OK-ra.
  2. Kattintson az OK-ra, hogy megerősítse nevét és szervezete nevét.
  3. Gépelje be a 10 számjegyű CD kulcsot, amely az Office CD hátoldalán található.
  4. Kattintson az OK-ra a Termékazonosító párbeszédablakban.
 8. : Ha a Visual Basic Súgó fájljait is telepíteni szeretné, kattintson a Visual Basic ellenőrző ablak Súgó-ra. Minden nélkülözhetetlen fájl átmásolódott a helyi gépre, amelyet az 5. lépésben említettünk, és kap egy párbeszédablakot, amely a telepítés sikerességét mutatja.

  Ha a párbeszédablak felajánlja a számítógép újraindítását, kattintson az Újraindítás-ra, vagy kattintson a Kilépés-re hogy a telepítési eljárás teljes legyen.
MEGJEGYZÉS : A Microsoft Office eltérő korábbi verzióihoz nem használható a telepítő program a kiválasztott Office összetevők eltávolításához.

További információért a kiválasztott Office komponens eltávolításáról kattintson a következő Microsoft Knowledge Base cikkre:
179629 OFF98: How to Remove Selected Office Components (Part 1 of 2)

179630 OFF98: How to Remove Selected Office Components (Part 2 of 2)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 179216 - Utolsó ellenőrzés: 2014. február 6. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office 98 for Macintosh
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbhowto kbsetup kbfaq KB179216
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com