Veilige vergrendeling Indicator wordt weer gegeven in Internet Explorer

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 179592
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een beveiligde website die Java script wordt uitgevoerd of wordt dynamisch weer geven HTML (Hypertext Markup Language) is de indicator beveiligd vergrendelen mogelijk niet op de statusbalk van Internet Explorer weer gegeven.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als een HTML-koppelingscode op de website geeft een protocol dat Internet Explorer niet wordt herkend als een veilig protocol. Bijvoorbeeld herkent Internet Explorer geen Java Script als een beveiligde protocol. Dus wordt de beveiligde vergrendeling indicator verwijderd van de status balk wanneer u de volgende HTML-koppelingscode wordt weer gegeven:
<A HREF=javascript:MyFormHandlerFunction()>Click Here to Submit Form</A>
				

Meer informatie

Hoewel de indicator voor veilige vergrendeling wordt niet langer weer op de statusbalk gegeven de verbinding is nog steeds beveiligd. Dit probleem heeft geen invloed op de functionaliteit van het product.

Zie het volgende artikel voor meer informatie over dit probleem de Microsoft Knowledge Base:
154621Veilige vergrendeling Indicator niet weer gegeven op de statusbalk

Eigenschappen

Artikel ID: 179592 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbprb kbui kbmt KB179592 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:179592
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com