HTML-broncode voor webpagina's in Internet Explorer niet weer geven

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 179829
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u probeert te bekijken van de broncode van HTML (Hypertext Markup Language) voor een webpagina in Internet Explorer kan de HTML-broncode niet worden weer gegeven, en u ontvangt geen foutbericht.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als het pad voor de TMP-omgeving opgegeven variabele is ongeldig.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, Geef een geldig pad voor de TMP-omgeving variabele. Hiertoe gaat u als volgt te werk:
  1. Klik op Start, wijs Instellingen en Configuratiescherm en dubbel klik op Klik op systeem.
  2. Klik op het tabblad omgeving.
  3. In de gebruikers variabelen voor <username>vak op PTB, typt u een geldig pad de waarde in het vak en klik vervolgens op instellen. </username>
  4. Klik op Ok.

Meer informatie

Wanneer u de HTML-broncode van een webpagina in Internet Explorer bekijkt de bestand met de broncode wordt opgehaald uit de tijdelijke Internet De map naar de map die is opgegeven met de omgevingsvariabele TMP-bestanden. Het in de tijdelijke map wordt vervolgens geopend in Klad blok.

Als de map die is opgegeven met de omgevingsvariabele TMP ongeldig is, is de bestand kan niet worden gekopieerd naar de tijdelijke map en kan daarom niet worden weer gegeven.

Eigenschappen

Artikel ID: 179829 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
Trefwoorden: 
kbenv kbprb kbmt KB179829 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:179829
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com