INFO: Geschikte toepassingen voor gebeurtenis voor Exchange Server script ing

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 181036 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Microsoft Exchange Server 5. 5-scripts Agent biedt de mogelijkheid om uit te voeren scripts op de server reactie op gebeurtenissen die plaats in mappen vinden, met inbegrip van persoonlijke post bussen. In dit artikel wordt uitgelegd waarom de correcte toepassing van Gebeurtenis uitvoeren van scripts wordt beperkt tot gemiddeld volume stroom en administratieve toepassingen.

Meer informatie

Omdat de Microsoft Exchange Server 5. 5 script ing Agent scripts toestaat uit te voeren op de individuele post bussen, hebben veel ontwikkelaars geprobeerd te Post vak in agenten schrijven in VBScript. Deze pogingen overgedragen slechte resultaten omdat de gebeurtenis scripts Agent is niet bedoeld ter vervanging van traditionele post bus agenten geschreven in C/C++. Dergelijke agentia worden normaal gesproken gebruikt om te scannen elk onderdeel van e-mailberichten in of uit het systeem op virussen of archief elk bericht ter regering houden.

Er zijn verschillende belangrijke beperkingen met betrekking tot de Microsoft Exchange Event Service die genereren ongeschikt voor dergelijke toepassingen:

  • Er is geen garantie dat een script wordt elk bericht weer gegeven. De gebeurtenis Service gebeurtenissen asynchroon met betrekking tot de Microsoft gestart Informatiearchief van Exchange. Dit betekent dat het informatiearchief is een gebeurtenisscript (wait te voeren) niet geblokkeerd voordat u andere processen of gebruikers toegang hebben tot de map of het bericht. Dat bijgevolg, bericht kan worden verplaatst, gekopieerd, verwijderd of gewijzigd voordat een script is een kans om uit te voeren. Bijvoorbeeld een script voor het verwerken van alle uitgaande berichten toegepast op de OnMessageCreated gebeurtenis in de map Post vak uit, kan niet reageren op de gebeurtenis voordat het nieuwe bericht is bezorgd en verwijderd in uw post vak uit.
  • Sommige van deze typen script toepassingen kunnen problemen geconfronteerd schaal. Afhankelijk van de toepassing zou het script moeten handmatig worden geïnstalleerd in elke map voor elke gebruiker of gebeurtenis volume zou eenvoudigweg te hoog te verwerken met een geïnterpreteerde taal zoals VBScript.
  • De gebeurtenisservice is één thread. Ongeacht hoeveel scripts zijn geregistreerd, kan slechts een tegelijkertijd uitvoeren. De gevolgen voor de prestaties zijn aanzienlijk. Een script dat twee seconden moet worden uitgevoerd, is vereist kan bijvoorbeeld alleen een script uitvoeren elke twee seconden, voor een maximum van 30 scripts per minuut. Snelheid moet 600 scripts 20 minuten om te verwerken.
  • Gebeurtenis Scripts worden uitgevoerd in een beschermde beveiligingscontext voor Windows NT die van de serviceaccount van Exchange Server. Een ernstig nadeel van dit rangschikking is de mogelijkheid dat een script kan elke post vak openen op de verandert de inhoud, zonder medeweten van de eigenaar-server en zorg. De Exchange 5. 5 Release Notes staat: "de Agent Script ing is een veilige, vervanging voor het post vak in-assistent algemene regels omdat kan nieuwe code worden geïnstalleerd en uitgevoerd op uw servers."

Referenties

Microsoft Exchange script ing Agent Help-bestand
Release-opmerkingen bij Microsoft Exchange Server 5. 5
Microsoft Exchange Server-productgroep

Eigenschappen

Artikel ID: 181036 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 5.5 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbinfo kbusage kbmt KB181036 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:181036
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com