Artikkelin tunnus: 181050 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Oire

Kun muodostat yhteyden WWW-sivustoon, jota suoritetaan hetki, ennen kuin se palauttaa tiedot Internet Explorerille, jokin seuraavista virhesanomista saattaa tulla näkyviin.

Virhesanoma 1
Microsoft Internet Explorer -virhe 10060 Yhteys aikakatkaistu.
Virhesanoma 2
Internet Explorer ei voi avata Internet-sivustoa <WWW-osoite>. Toiminto aikakatkaistiin.
Virhesanoma 3
Sivua ei voi näyttää. Palvelinta ei löydy tai DNS-virhe.

Syy

Internet Explorer asettaa palvelimelle aikakatkaisurajoituksen, jonka puitteissa tiedot on palautettava. Oletusarvon mukaan aikakatkaisurajoitus on seuraava:
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
Internet Explorer 4.0 ja Internet Explorer 4.015 minuuttia
Internet Explorer 5.x ja Internet Explorer 6.x60 minuuttia
Internet Explorer 7 ja Internet Explorer 860 minuuttia

Jos palvelimessa ilmenee ongelma, Internet Explorer ei odota tietojen palauttamista loputtomiin.WinINet-ohjelmointirajapintaa suoraan käyttävissä sovelluksissa ilmenevät seuraavat ReceiveTimeout-arvot:

Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
WinINet.dll-versio 4.x5 minuuttia
WinINet.dll-versiot 5.x ja 6.x60 minuuttia
WinINet.dll-versiot 7.x ja 8.x30 sekuntia

WinINet.dll-version voi tarkistaa hakemistosta %windir%\system32.
Ratkaisu

Jos sivu ei palaudu muutaman minuutin kuluessa, monet käyttäjät ajattelevat, että kyseessä on ongelma, ja pysäyttävät prosessin. Siksi palvelinprosessit kannattaa suunnitella palauttamaan tiedot noin viiden minuutin kuluessa, jotta käyttäjien ei tarvitse odottaa pitkään.

Pitkät prosessit voi yleensä katkaista pienempiin osiin. Palvelin voi myös palauttaa tilatietoja ja ilmoittaa prosessin edistymisestä käyttäjille. Lisäksi voit laatia pitkän palvelinprosessin, joka toimii viestipohjaisesti tai asynkronisesti ja palautuu heti käyttäjälle työn lähettämisen jälkeen ja ilmoittaa käyttäjälle pitkän prosessin päätyttyä.

Enemmän tietoa

Tärkeää Tässä osassa, tavassa tai tehtävässä olevissa vaiheissa kerrotaan, miten rekisteriä muokataan. Vakavia ongelmia saattaa kuitenkin ilmetä, jos rekisteriä muokataan virheellisesti. Varmista siis, että noudatat ohjeita huolellisesti. Varmuuskopioi rekisteri varmuuden vuoksi ennen sen muokkaamista. Tällöin voit palauttaa sen, jos ongelmia ilmenee. Lisätietoja rekisterin varmuuskopioimisesta ja palauttamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
322756 Rekisterin varmuuskopioiminen ja palauttaminen Windowsissa
Vaikka Microsoft ei suosittele tätä tapaa, voit muuttaa Internet Explorerin aikakatkaisun oletusasetusta.

Jos haluat, että Internet Explorerin aikakatkaisun oletusasetus muutetaan 5 minuuttiin puolestasi, siirry Korjaa ongelma puolestani -osaan. Jos haluat korjata tämän ongelman mieluummin itse, siirry Haluan korjata ongelman itse -osaan.

Korjaa ongelma puolestaniJos haluat, että tämä ongelma korjataan automaattisesti, napsauta Fix it -ratkaisun painiketta tai linkkiä. Valitse Tiedostojen lataaminen -valintaikkunassa Suorita ja noudata ohjatun Fix it -toiminnon ohjeita.


Korjaa tämä ongelma
Microsoftin Fix it -ratkaisu 50600

Huomautuksia
 • Tämä automaattinen korjaus muuttaa Internet Explorerin aikakatkaisun oletusasetukseksi 5 minuuttia.
 • Tämä ohjattu toiminto saattaa olla vain englanninkielinen. Automaattinen korjaus toimii kuitenkin myös muiden Windowsin kieliversioiden kanssa.
 • Jos et ole käyttämässä tietokonetta, jossa tämä ongelma ilmenee, tallenna Fix it -ratkaisu muistitikkuun tai CD-levylle ja suorita se sitten tietokoneessa, jossa ongelma ilmenee.

Siirry sitten Korjasiko tämä ongelman? -osaan.Haluan korjata ongelman itse

Jos haluat muuttaa Internet Explorerin aikakatkaisun oletusasetuksen Internet Explorer 4.0 Service Pack 1:ssä (SP1) tai uudemmassa versiossa, toimi seuraavasti:
 1. Käynnistä Rekisterieditori.
 2. Etsi seuraava aliavain:
  HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings
 3. Lisää tähän aliavaimeen DWORD-merkintä ReceiveTimeout, jolla on arvo (<sekuntimäärä>)*1000. Jos haluat, että aikakatkaisun kesto on esimerkiksi 8 minuuttia, aseta ReceiveTimeout-merkinnän arvoksi 480000 (<480>*1000).
 4. Käynnistä tietokone uudelleen.
Huomautus Tästä asetuksesta tulee uusi yleinen aikakatkaisu, joka koskee sekä Internet Exploreria että mitä tahansa WinINet-sovellusta.

Korjasiko tämä ongelman?

 • Tarkista, onko ongelma korjattu. Jos ongelma on korjattu, sinun ei tarvitse tehdä muita tässä osassa kuvattuja toimia. Jos ongelmaa ei ole korjattu, voit ottaa yhteyttä tukeen.
 • Arvostamme palautettasi. Voit antaa meille palautetta tai ilmoittaa tähän ratkaisuun liittyvistä ongelmista jättämällä kommentin Fix it for me (Korjaa ongelma puolestani) -blogiin tai lähettämällä meille sähköpostia.

Suositukset

Lisätietoja WWW-pohjaisten Internet Explorer -ratkaisujen kehittämisestä on seuraavissa Microsoftin WWW-sivustoissa:
http://msdn.microsoft.com/ie/

http://support.microsoft.com/iep
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 181050 - Viimeisin tarkistus: 27. helmikuuta 2012 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Internet Explorer 6.0
 • Windows Internet Explorer 7
 • Windows Internet Explorer 8
Hakusanat: 
kbenv kberrmsg kbnavigation kbprb kbmsifixme kbfixme KB181050

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com